• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bende istiyorum bunlardan canım
hoşmuş gerçekten havlusu değişiyo dimi kirlenince

dimi canım çok hoşlar hangi mağazadan aldığımı sana özelden yazarım sizin orada varsa bakarsın sende

evet canım havlusu değişiyo resimde çok belli değil ama havlu düğmelerle tutturulmuş önlüğe çok şirin bişey

merhaba kızlar..birkaç gündür yoğunum....Az çok biliyorsunuz arada yazıp çıkıyorumm... eşimin rahatsızlığı ile ilgili koşuşturuyoruz hastanelerde falan...teşhisimiz de korkulacak birşey yok diye sevinirken dün akşam görüştüğümüz Beyin Cerrahı farklı bir tespit de bulun du ve Mr görüntülerini inceledikten sonra şikayetlerini ve belirtileri değerlendirip beyincik sarkması teşhisi koydu daha detaylı bir MR çekinmesini istedi gün aldık hemen....araya birilerini daha sokup öne çektik ve yarın Çekilecek....ve ne aşamada Ameliyat olması zorunlu mu gerekli mi bakılack..Ben hala teşhisin sadece şüphe olarak kalmasını diliyorumm ne yerdeyim ne gökteyim..tek yapabildiğim dua etmek:43:...harıl harıl doktor profesör araştırıyoruz...Mr ımız çıksın gezeceğiz doktor doktor...yarın da karşıya geçecem görümcemin sözlüsü tarafı nişan bohçasını getirecekmiş çağırıdlar abi ve yenge olarak bizi....durumlarımızı da merak ediyırlar hergün arıyorlar zaten....haaftaya da nişanı var görümcemin...önümüzdeki hafta da gene sonuçlarımız çıkmış olur onun peşinde dolanıyor olacağız dualrınızı esirgemeyinn Rabbim korktuğumuza uğratmasın hayırlısıyla şifamızı göndersin inşaallah

kim ne durumda ne aşamada inanın takip etmek istiyorum ama dün akşam geç döndük bugün de komşularım geldi kuran okundu evde ..akşam geç saate kadar pasta börek bişeyler hazırladımm sabahın köründe kalktım temzilik falan yaptım...kalakbalıkdı ev çoluk çocuk gene temizlik yapılacak duruma geldi....mutfağı bile öylece bıraktım ..biradan gidip makinayı doldurucam bulaşıklarla..2gün evde olmayacam yaptığım herşeyi komşulara dağıttım kalanlar var hala yarın da dağıtayım barii....uyku akıyor gözümdennn ona bile eriniyorumm yapıştım kaldım koltuğaaa....duş alıp yatabilsem başka da bişey istemiyorumm:51:

çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin tez zamanda şikayetleri neydiki canım nasıl gelişti böyle birden bire

merhaba kızlar..birkaç gündür yoğunum....Az çok biliyorsunuz arada yazıp çıkıyorumm... eşimin rahatsızlığı ile ilgili koşuşturuyoruz hastanelerde falan...teşhisimiz de korkulacak birşey yok diye sevinirken dün akşam görüştüğümüz Beyin Cerrahı farklı bir tespit de bulun du ve Mr görüntülerini inceledikten sonra şikayetlerini ve belirtileri değerlendirip beyincik sarkması teşhisi koydu daha detaylı bir MR çekinmesini istedi gün aldık hemen....araya birilerini daha sokup öne çektik ve yarın Çekilecek....ve ne aşamada Ameliyat olması zorunlu mu gerekli mi bakılack..Ben hala teşhisin sadece şüphe olarak kalmasını diliyorumm ne yerdeyim ne gökteyim..tek yapabildiğim dua etmek:43:...harıl harıl doktor profesör araştırıyoruz...Mr ımız çıksın gezeceğiz doktor doktor...yarın da karşıya geçecem görümcemin sözlüsü tarafı nişan bohçasını getirecekmiş çağırıdlar abi ve yenge olarak bizi....durumlarımızı da merak ediyırlar hergün arıyorlar zaten....haaftaya da nişanı var görümcemin...önümüzdeki hafta da gene sonuçlarımız çıkmış olur onun peşinde dolanıyor olacağız dualrınızı esirgemeyinn Rabbim korktuğumuza uğratmasın hayırlısıyla şifamızı göndersin inşaallah

kim ne durumda ne aşamada inanın takip etmek istiyorum ama dün akşam geç döndük bugün de komşularım geldi kuran okundu evde ..akşam geç saate kadar pasta börek bişeyler hazırladımm sabahın köründe kalktım temzilik falan yaptım...kalakbalıkdı ev çoluk çocuk gene temizlik yapılacak duruma geldi....mutfağı bile öylece bıraktım ..biradan gidip makinayı doldurucam bulaşıklarla..2gün evde olmayacam yaptığım herşeyi komşulara dağıttım kalanlar var hala yarın da dağıtayım barii....uyku akıyor gözümdennn ona bile eriniyorumm yapıştım kaldım koltuğaaa....duş alıp yatabilsem başka da bişey istemiyorumm:51:

CANIM GEÇMİŞ OLSUN RABBİM ŞİFALAR VERSİN BİRTANEM BİLİYORSUN BENDE YAŞADIM BENZER ŞEYLER BENİM EŞİMDE BEYİN AMELİYATI OLDU(beYinde kitle vardı )O DR ARAŞTIRMALARI DOĞRU DR DOĞRU HAS BUNLAR ÇOK ÖENMLİ MUTLAKA AMA MUTLAKA İŞİNDE İYİ BİR PROF BULUN EĞER AMELİYAT DENİRSEDE MUTLAKA BİR KAÇ DR GÖRÜŞÜN SAKIN TEK DR KARAR VERMEYİN CANIMM RABBİM YARDIMCIN OLSUN İNŞŞ

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun inşallah ameliyat gerkemez. Sizlere de dua edeceğim bundan sonra.

Arkadaşlar selam! Yarın 300 gonal f ile başlıyorum. Bu kadar yüksek dozla başlayan oldu mu?

Kizlar ogleden sonra okadar yogundu ki islerim cok fazla duramadim burda.transferi olan arkadaslar vardi umarim hersey yolunda gitmistir

alışveriş yaptım dediğinde tahmin ettim ve sana soracaktım ama işim çıktı çıkmak zorunda kaldım çok sevindim canım aldığına güle güle kullan sütlü kahvede koyu birenk değilki canım dur benimkinin resmini çekeyim sana :34::34::34::34:

kocama gösterdim one öyle hiç beğenmedim dedi:53::53::53:
yarın kırmızı olanı aldırcam değiştircem yani..
bi önlük aldım olay oldu yaw:1:

güldencim bak benim önlüğüm bu

Eki Görüntüle 910934

biliyorum canım ben bunu çok güzel inşallah benim beğendiğimde bitmez yarın değiştirebilirim.

Arkadaşlar selam! Yarın 300 gonal f ile başlıyorum. Bu kadar yüksek dozla başlayan oldu mu?

bir keredemi 300 vurcaksın peki...
ben ilk denememde 250 doz vurdum tabii hataymış ohss olmuştum maksimum 150 vurmalıymışım ben...

bende 300 gonal f ile başlamştım. daha sonra son 3 günü 375 e çıkardı.

sen benim doktorumamı gidiyosuunnnnnn:29:

kocama gösterdim one öyle hiç beğenmedim dedi:53::53::53:
yarın kırmızı olanı aldırcam değiştircem yani..
bi önlük aldım olay oldu yaw:1:

biliyorum canım ben bunu çok güzel inşallah benim beğendiğimde bitmez yarın değiştirebilirim.

canının istediğini al ve mutlu ol basit bir önlükde olsa seni ne mutlu ediosa onu yap:34:

Back
X