• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar listede olmak isteyenler ve durumlarında değişiklik olanlar yazsınlar lütfen güncelleme yapacam bugün:40:

günaydın gülden ben listede miyim bilmiyorum ama yazayım adım funda 34 yaşındayım pco 3. denemem bu sefer donmuşlarla aslında eskişehir acıbadem ama donmuşlarım maslak acıbademde olduğu için kontroller burada transfer orada lucrin kullanıyorum 11 gündür adet olmayı bekliyorum :)

Nasilsiniz kizlar bugun daha iyiyim en azindan arada atesim 37 ye iniyor.sizlere birsey sormak istiyorum bu kan pihtilasma testinin adi nedir ve ucreti nedir bilenler paylasabilir

Canım ben özel bu hastanede saglık guvencesıyle bırlıkte 30 lıra verdık genetık test olarak gecıyor ama sadece pıhtılaşmaya bakılmışstı

GÜNAYDIN KIZLAR UMARIM GÜZEL BİR PAZAR GÜNÜ OLUR
Ben size birsey soracağım görüslerinizi bekliyorum ben adetimin 21. günü olan 24 aralıkta donmuslarla tedaviye başladım lucrin kullanıyorum ama akla ne hizmetse geçen ay arkadasımdan özendim yumurtlama testi aldım ve kullandım 20 aralıkta koyu iki çizgiyi gördüm sonraki gün testi yenilemedim (testim bitmişti almadım) hesaplıyorum ya 3 ya da 4 ocakta adet olmam gerekiyordu dün sabah idrar testi yaptım negatif ama hala adet olmadım lucrin kullanıyorum o mu etkiledi acaba veya hamile olabilir miyim?(çoooook zor)
siz yumurtlama testi kullandınız mı ne zaman adet olunuyor?

Son düzenleme:
benım nıye adımın altında avatar resmım görünmüyor :5:

Yazacaklarımı yaptınmı peki;

sayfanın sağ üst köşesindeki kullanıcı kontrol paneline gir
profilim menüsünden avatar değiştire gir
ister netten belirledin bir resmin URL sini kopyala
ister bilgisayarından bir foto seçip ekle DOSYA SEÇ den...
değişiklikleri kaydet e tıkla ve çık olması lazım..

GÜNAYDIN KIZLAR UMARIM GÜZEL BİR PAZAR GÜNÜ OLUR
Ben size birsey soracağım görüslerinizi bekliyorum ben adetimin 21. günü olan 24 aralıkta donmuslarla tedaviye başladım lucrin kullanıyorum ama akla ne hizmetse geçen ay arkadasımdan özendim yumurtlama testi aldım ve kullandım 20 aralıkta koyu iki çizgiyi gördüm sonraki gün testi yenilemedim (testim bitmişti almadım) hesaplıyorum ya 3 ya da 4 ocakta adet olmam gerekiyordu dün sabah idrar testi yaptım negatif ama hala adet olmadım lucrin kullanıyorum o mu etkiledi acaba veya hamile olabilir miyim?(çoooook zor)
siz yumurtlama testi kullandınız mı ne zaman adet olunuyor?

yumurtlama yani ovulasyon testi kullandım canım lucrinde kullandım..
lucrin gecikme yapabilir gebede olabilirsin tabii bilemeyiz ama idrar testinde çıkardı gebelik olsa günün itibariyle..
büyük ihtimal lucrinden dolayı olmuştur gecikme...
yumurtlama testinde çift çizgiyi kopkoyu görükten 14 gün sonra regl oluyorum ben..
20 aralıkta çatlama oldu diyelim bugün 16.günün 2 gün geçmiş sayılır o zaman..
birde şöyle bir durum var bazen çift çizgiyi dğerlendirirken yanlış yapılabiliyor bir kaç gün ikinci çizgi çıkar ama bir gün varki o gün kopkoyu çıkar işte o gün önemli hesaplamak için..

resmi 125 piksele kadar düşürdüm ama olmuyor becereedım :(

günaydın gülden ben listede miyim bilmiyorum ama yazayım adım funda 34 yaşındayım pco 3. denemem bu sefer donmuşlarla aslında eskişehir acıbadem ama donmuşlarım maslak acıbademde olduğu için kontroller burada transfer orada lucrin kullanıyorum 11 gündür adet olmayı bekliyorum :)

ekledim canım:16::16::16:

yumurtlama yani ovulasyon testi kullandım canım lucrinde kullandım..
lucrin gecikme yapabilir gebede olabilirsin tabii bilemeyiz ama idrar testinde çıkardı gebelik olsa günün itibariyle..
büyük ihtimal lucrinden dolayı olmuştur gecikme...
yumurtlama testinde çift çizgiyi kopkoyu görükten 14 gün sonra regl oluyorum ben..
20 aralıkta çatlama oldu diyelim bugün 16.günün 2 gün geçmiş sayılır o zaman..
birde şöyle bir durum var bazen çift çizgiyi dğerlendirirken yanlış yapılabiliyor bir kaç gün ikinci çizgi çıkar ama bir gün varki o gün kopkoyu çıkar işte o gün önemli hesaplamak için..

tesekkür edrim çok stresyaptım tedaviye hemen başlamak istiyorum bir de hamile isem korkuyorum lucrin birsey yapar mı diye kafam karısık tedaviyi birseyin etkilemesini istemiyorum o kadar kızıyorum ki akıllı olsaydın kuzu kuzu bekleseydin diye bu 4 ay zor geçti hep tekrar hamile olacağım zamanı bekliyorum içim param parça zaten ne yapacağımı bilmiyorum biraz sabırsızım içimdeki acıbiraz hafiflesin istiyorum :43: gebeliği o yüzden istiyorum kızım içimde olmayacak tekrar o gelemez ama en azından baska bir heyecan kızıma ancak bu resimdeki kadar dokundum ben onu sevemedim içim öyle taşıyorki bazen gücüm yetmiyor Allahıma yalvarıyorum ne olur su anda gücüm yok

tesekkür edrim çok stresyaptım tedaviye hemen başlamak istiyorum bir de hamile isem korkuyorum lucrin birsey yapar mı diye kafam karısık tedaviyi birseyin etkilemesini istemiyorum o kadar kızıyorum ki akıllı olsaydın kuzu kuzu bekleseydin diye bu 4 ay zor geçti hep tekrar hamile olacağım zamanı bekliyorum içim param parça zaten ne yapacağımı bilmiyorum biraz sabırsızım içimdeki acıbiraz hafiflesin istiyorum :43: gebeliği o yüzden istiyorum kızım içimde olmayacak tekrar o gelemez ama en azından baska bir heyecan kızıma ancak bu resimdeki kadar dokundum ben onu sevemedim içim öyle taşıyorki bazen gücüm yetmiyor Allahıma yalvarıyorum ne olur su anda gücüm yok

ilk lucrin vurduğumda bende de aynısı oldu dedim ki acaba hamilemiyim iğne vuruyorum sakıncası olurmu dedim kendi kendime sonunda doktora sordum bişi olmaz dedi...ayyyy inanmıyorum avatarındaki resim gerçekmi yoksa yani bebeğin ve senin resminmi o:43::43::43:

Son düzenleme:
ilk lucrin vurduğumda bende de aynısı oldu dedim ki acaba hamilemiyim iğne vuruyorum sakıncası olurmu dedim kendi kendime sonunda doktora sordum bişi olmaz dedi...ayyyy inanmıyorum avatarındaki resim gerçekmi yoksa yani bebeğin ve senin resminmi o:43::43::43:

evet kızım ölmeden bir gün önce elimi sıkı sıkı tuttu birkaç resim kaldı ondan geriye :43:

evet kızım ölmeden bir gün önce elimi sıkı sıkı tuttu birkaç resim kaldı ondan geriye :43:

tüylerim diken diken oldu gözlerim dolu dolu beni mahvettin :43::43::43::43:
Rabbim bir daha böyle acı vermesin yaşatmasın inşallah gelecek evladınla yanan yüreğine su serpilir az da olsa:43::43::43:

çok anlamlı :5:

canımmmm daha yeni açtım yazını gördüm nasıl acıdı yüreğim içimden şunlar geçti "rabbim funda arkadaşımızın yüreğine su serp acısını hafiflet ona sağıklı bir evlat nasip et" diyorum rabbim duysun inşallah :43:

nasılsınız kızlar

Son düzenleme:
arkadaşlar aşılamalarımda puregon 60 yapıyodum şimdi 275 ile başladık 2 kez vuruldum ama göbeğim 2 günde morardı sizdede böyle oldu mu önceden kullandığımda hiç olmamıştı

arkadaşlar aşılamalarımda puregon 60 yapıyodum şimdi 275 ile başladık 2 kez vuruldum ama göbeğim 2 günde morardı sizdede böyle oldu mu önceden kullandığımda hiç olmamıştı

acaba iğneyi damar üstünemi dek getiriyorsun daha öncede kullanmışsın aslında tecrübesizde değilsin bir ihtimalde ilaça tepki vermiş olabilir

Back
X