• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bence deeee şekerimmmmm :54::54::54: özlüyoz kız seni:29::29::29:

bende sizi özlüyorum:16::16::16:
kendimi toparlayamıyorum aslında hayat devam ediyor sadece..
bende bu negatif halimi sizlere yansıtmak istemiyorum uzak kalıyorum çoğu zaman..
kafamdaki sorunları çözmeden ne tedavi planı ne başka birşey yapamıyorum..

evettt boll boll pozitiff ve yüksek değer olsun..
bana bu sefer sankı değerim 140 çıkçak gibi geliyor :1::1: yada oyle istiyorum da ondan..
haklısınnn bitanemm doğru valla..
tamam kızzz cumayı beklicemm...
ikna ettiniz benii :1::1::1::1::1::1::1:

inşallah canım 140 lı bir değer gelir:16:
100 de olsa olur yani:1:

hanım hanımmmmmmmmmmmm..
asıl siz dün neler yaptınız bakalım eşinlennnn :27:

gezdik dolandık ama her zamanki konular yüzünden tartıştık yine..
ben genel olarak iyi değilim geçmişle yaşıyorum ve asla unutmuyorum:50::50:

He ya :1:öyle olur artık teyzesi:nazar::emir_bebek:meleğim benm inş çarşamba günü güzel bi gün olur hepimz için bol bol duayla sabırla bekliyorum rabbime emanetiz canım allhım hakımzda en iyisni ve hayırlısını verendir inş sende güzel heberle gelicen :16:

inşallah bitanem..
bakalım hakkımızda hayırlısı diyorum canım ALLAHIM ne nasip ettiyse onu görücez...

aslında ben de o yüzden dedim, daha önce de değerin o seviyelerde olduğundan; beklemeye de karar verdin sanırım sonradan, en iyisi....:54:

tam yazacaktım ki ergunal güzelce uzun uzun anlatmış canım....

yaptırmaz, yaptırmaz, aslan ELAM koç ELAM beklemekten ne çıkar ELAMMMM :34: :54::54::54:

bence deeee şekerimmmmm :54::54::54: özlüyoz kız seni:29::29::29:

evet kuzucumm beklicemm akşamları erken yatcam uyucam ki..hemen sabah olsun günler geçsin :1:
zaten uukuyu cok seven bırıyım hamile kaldığım da ne yaparım bilemiyorum :9:

inşallah canım 140 lı bir değer gelir:16:
100 de olsa olur yani:1:

doğru doğru hatta 90 bilem yeter ama bakma benım gözüm aç :1::1:
hayırlısı arkadaşım saol..

gezdik dolandık ama her zamanki konular yüzünden tartıştık yine..
ben genel olarak iyi değilim geçmişle yaşıyorum ve asla unutmuyorum:50::50:

haydaa....
dün eşimleyim deyincee bi sevindim ki sorma..
amaaaa neden tartıştınız..
canımmm geçmişle yaşanmaz ama..yapılanları unut kafandan sil diyemem ama bu güne bak sen..
ölümlü dünya..
ben artık eşimle kavga etmemeye çalışıyorum diyorum ki kendi kendimee yarın ölsee (Allah korusun) nasıl üzülürümm:5:

inşallah bitanem..
bakalım hakkımızda hayırlısı diyorum canım ALLAHIM ne nasip ettiyse onu görücez...

evet kuzucumm beklicemm akşamları erken yatcam uyucam ki..hemen sabah olsun günler geçsin :1:
zaten uukuyu cok seven bırıyım hamile kaldığım da ne yaparım bilemiyorum :9:

Evt canım bizde banyoya oturmalı tuvalet yaptırıyoz:30:usta çalışıyor ev toz oldu :18:ya bizimki temizlecek artık:52:azcık agrı başldı :26:yine solda bende ne pinpirkliyim ha:1:

bazı doktorlar bilmiş hastalara tahamül edemezler bende yaşadım bunu ilk denemem çok sıkıntılı geçti ve tecrübesizdim sonra herşeyi öğrenmek durumunda kaldım sonraki doktorumda çok bilen hastadan rahatsız olmayan gayet güzel cevaplar veren bir doktordu o nedenle doktor iletişimide çok önemli oluyor bu süreçte..
sperm dna hasar testi kanda genetik yani kromozom testleri ilk deneme yapanlarda pek tercih edilmez yani istemez doktorlar mesela ben 4.denemeye gelmişim yeni yaptırcam..durumumuz sebepsiz infertilite olarak geçtiğinden gerek duyulmadı testlere ama eşinde morfoloji sorunu var size yapılabilir daha erken..ilk denemede doktor yapmayalım derse şaşırma bu beklenen birşey.bu testlerin ücretleri fazla... özel merkezde ya da labaratuvarda yaptıracaksan kişi başı en az 200 tl ödemek durumunda kalabilirsiniz..devlet hastanelerinde durum ne tam olarak bilmiyorum.dölleme tekniği olarak mutlaka microenjeksiyon iste diğerini kabul etme..

canım dogru bir tedavi göreyim de napalım 200 300tl fazla veririz bu yola başkoyduk bi kere yapılması gereken ne varsa yapılsın
sonra ben kendi kendimi yiyorum ayy şundan mı olmadı bundan mı olmadı diye
bizimde %3 morfolojiden olmuyo demiyorlar sebepsiz infertilite diyorlar doktorlarda işte şuana kdr bildiğimiz gözle görülür bi o var
çok şeyler denedik eşim için ama bir faydası olmadı malesef:50: döllenme tekniği olarak şu mesajlaşmamıza kdr bilmiyordum inan böyle olması gerektiğini,şimdi eminim kesinlikle microenjeksiyon isteyeceğim.. çok ama çok tşk ederim cvplarınız için:16::16::16:

canım dogru bir tedavi göreyim de napalım 200 300tl fazla veririz bu yola başkoyduk bi kere yapılması gereken ne varsa yapılsın
sonra ben kendi kendimi yiyorum ayy şundan mı olmadı bundan mı olmadı diye
bizimde %3 morfolojiden olmuyo demiyorlar sebepsiz infertilite diyorlar doktorlarda işte şuana kdr bildiğimiz gözle görülür bi o var
çok şeyler denedik eşim için ama bir faydası olmadı malesef:50: döllenme tekniği olarak şu mesajlaşmamıza kdr bilmiyordum inan böyle olması gerektiğini,şimdi eminim kesinlikle microenjeksiyon isteyeceğim.. çok ama çok tşk ederim cvplarınız için:16::16::16:

Rica ederim tatlım..
bende testlerin önceden yapılması taraftarıyım neyse belli olsun ona göre tedavi planı uygulansın..
başarısız tüp bebek sayısı arttıkça giden paraları düşünüyorum ve 200 tl yanında paradan sayılmıyor...

Evt canım bizde banyoya oturmalı tuvalet yaptırıyoz:30:usta çalışıyor ev toz oldu :18:ya bizimki temizlecek artık:52:azcık agrı başldı :26:yine solda bende ne pinpirkliyim ha:1:

kocanın gebelik haberi ile davranışları ne yönde değişti merak ediyorum..
ailesininde tabii..
ne diyorlar başları göğe ermişmi :19:

Son düzenleme:
haydaa....
dün eşimleyim deyincee bi sevindim ki sorma..
amaaaa neden tartıştınız..
canımmm geçmişle yaşanmaz ama..yapılanları unut kafandan sil diyemem ama bu güne bak sen..
ölümlü dünya..
ben artık eşimle kavga etmemeye çalışıyorum diyorum ki kendi kendimee yarın ölsee (Allah korusun) nasıl üzülürümm:5:

yeni ve özel bir sebebi yok her zamanki şeyler...
bende son bir seneye kadar yarın ölse naparım diye dayanamıyordum kendilerine ama şimdi ölse daha iyi diyorum düşün artık ne kadar pozitif düşüncelere sahibim kendisi hakkında..yüzünü görmek istemiyorum...zorluyorum kendimi iyi olmak için...hayırlısı olsun...

kızlar kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum forma girip takip ediyorum cevap yazamasam da yüreğim sizler le dualarımda ben çıkmıyorum diş doktorunda randevum var gitmem lazım

e heralde yer silcek halin yok bu halde..
eşin yapmazsa da birini bulup yaptırsın :1:
ole kolay baba olunmuyor...
iyi düşünmüzsünüz cnm
bende son bir seneye kadar yarın ölse naparım diye dayanamıyordum kendilerine ama şimdi ölse daha iyi diyorum düşün artık ne kadar pozitif düşüncelere sahibim kendisi hakkında..yüzünü görmek istemiyorum...zorluyorum kendimi iyi olmak için...hayırlısı olsun...

canım yaa..
Allahım en yakın zamanda içini ferahlatsın...bu zor gunlerın çabucak geçsin inşallah...
en iyisi hayırlısı olsun demek zaten..ne diyeyim ki :16::16::16:

kocanın gebelik haberi ile davranışları ne yönde değişti merak ediyorum..
ailesininde tabii..
ne diyorlar başları göğe ermişmi :19:

Canım pek bişey değişmedi daha eşim iyi bana karşı :31:ne istesem yapıyor :1:evin karısı ilan etti kendini:1:kahvlatımı hazırlıyor yiyorum toplayım öyle gidiyor herşeyi yapıyor maşallah ama arada söylenmeyi ihmal etmiyor tabi :1:valla ben onları allha havle ettim rbbim hakımda en iyisini ve hayırlısını verndir gecen köydeki görümcem ardı diyır bana iyi bak bebeğe bunada bişey olurs babanın evine yollarım diyor :47:diğerinde benm suçm varmış gbi laf söylüyor bizimkine dedim ona bişey söylememek lazımdı dedi boşver dedi :19:allhım allhım sen büyüksün rbbim diyorum canım benm şuan tek düşündüğüm meleğim gerisi umrum dışı rahtım rabbime bıraktım :16:

e heralde yer silcek halin yok bu halde..
eşin yapmazsa da birini bulup yaptırsın :1:
ole kolay baba olunmuyor...
iyi düşünmüzsünüz cnm

Aynen kız:1:yapıyor allh var şimdi arada azcık söyleniyor olsun birzda özlediğinden dir :1::1:canım bizde bi tuvalet daha var ama bizimki bi saat kalıyor ee misafir felnda geliyor en iyisi dedik banyo küçük ama napalım bunada çok şükür:31:

Canım pek bişey değişmedi daha eşim iyi bana karşı :31:ne istesem yapıyor :1:evin karısı ilan etti kendini:1:kahvlatımı hazırlıyor yiyorum toplayım öyle gidiyor herşeyi yapıyor maşallah ama arada söylenmeyi ihmal etmiyor tabi :1:valla ben onları allha havle ettim rbbim hakımda en iyisini ve hayırlısını verndir gecen köydeki görümcem ardı diyır bana iyi bak bebeğe bunada bişey olurs babanın evine yollarım diyor :47:diğerinde benm suçm varmış gbi laf söylüyor bizimkine dedim ona bişey söylememek lazımdı dedi boşver dedi :19:allhım allhım sen büyüksün rbbim diyorum canım benm şuan tek düşündüğüm meleğim gerisi umrum dışı rahtım rabbime bıraktım :16:

en iyisini yapmişsın canım bırak ALLahım ONLARI GÖRÜYOR...
sanki ona kalmış baba evine göndermek seni.neyse..RABBİM BÜYÜK..

Hadsiz lafa bak yaa bunada bişey olursa seni gönderirimde ne demek:47::47::41::41::19::19:
çok gerildim...kadının kadına yaptığını hiç bir erkek yapamaz...
Allah sorsun hesabını..
eşininde iyi olmasına sevindim...
bu lafı yedirse görümcene iyi olacak ama neyse...

Aynen kız:1:yapıyor allh var şimdi arada azcık söyleniyor olsun birzda özlediğinden dir :1::1:canım bizde bi tuvalet daha var ama bizimki bi saat kalıyor ee misafir felnda geliyor en iyisi dedik banyo küçük ama napalım bunada çok şükür:31:

Eee söylenmeseler olmaz zaten..
alıştılar tabi hizmet etmemize..
2 tuvalet olması daha iyi olmuş cnımm olsun iyi düşünmüşsünüz..

Hadsiz lafa bak yaa bunada bişey olursa seni gönderirimde ne demek:47::47::41::41::19::19:
çok gerildim...kadının kadına yaptığını hiç bir erkek yapamaz...
Allah sorsun hesabını..
eşininde iyi olmasına sevindim...
bu lafı yedirse görümcene iyi olacak ama neyse...

Evt canım diğer görümcem tüpbebk ypn biri olmasına rağmen hep laf sokuyor allh sorun onlardan halden anlayacak yerde işte:19:ona kalmış demkki :47:dediği laf laf değil ztn allhım büyük canım ne oldum değil nolcam demeli önceden eşi köyde çlışamıyordu bana ağlıyordu işe soksun kardeşim diye hep dedim koydu şimdi onların orda bekçilik yapıyor kocası bi sene oldu şimdide bana böyle yapıyor allhımdan bulsunlr rabbim yanmda ya gerisi boş o yüce yradn herşeyi bilir görür elbet benimde yüzüm güler:16:

Back
X