2014 Ekim Anneleri doğum hikayeleri

lhuzurum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
503
200
123
35
Erkeklerin askerlik bayanlarında doğum anıları unutulmazmış.. Grubumuzun İlk doğumuda gerçekleştiğine göre konuyu açmanın zamanı gelmiş demekki buyrun burda paylaşalım doğum hikayelerimizi..

normalde tahmini doğum tarihim 28 eylül 2014 fakat oğlum biraz aceleci çıktı ilk 32+1de 04.08.2014de annesinin doğum gününde gelmeye kalktı sabaha karşı saat 5 civarı nişanım geldi saat 8:30da doktora gittim fakat doktorum gelmemişti bir saat sonra gittim doktorum nst istedi sancı çıkmadı muayene etti 1 cm açılmam vardı karnım semsertti serum verdi 2-3 saat sürdü o bitince tekrar nstye girdim bu sefer sancı çıktı doktorum başka hastaneleri tavsiye etti kendi yenidoğan yoğun bakım ünitesi yetersiz diye ggitiiğim bütün hastaneler kabul etmiyordu beni küvez yok diye bana seni kabul ederiz ancak bebek doğarsa onu başka hastaneye göndermemiz gerekiir dediler ağlayarak çıktım eşime sormam lazım diye kendi hastanemin diğer şubesine gittim doktorumun önerdiği erler arasında orada vardı ama orasıda kabu etmedi beni aylardır gittiğim hastanem beni ortada bırakmıştı o şekilde hastane hastane gezdim bi yandan ağlıyordum biyandan eşim kızıyordu moral bozma diye ama ne mümkün en son gittiğim hastanedede yer bulamamıştım orada 112 acil serviste küvezi olan hastaneleri faksla sordular sonunda yer bulmuştuk ambulansla sevkedilmiştim ağlayarak çıktığım hastaneye..beni görünce tanıdılar niye kaçtın dediler ama ben kaçmamıştımki onlar beni kabul etmemişti ben ne yapacağımı bilmiyordumki.. hemen yatış verdiler doğumhaneye götürüyoruz seni dediler şaşırdım ne doğumhanesi ben doğurmuyacaktım ki bütün geceyi orada geçirdim berbat bi geceydi herkes doğurmaya çalışıyor ben ne olacağını bilmeden dua ediyorum ve öylece yatıyorum önce ciğer geliştirici iğne vurdular sonra her 20 dk. bir sancı kesici ilaçlar içtim sabah olunca riskli gebelik ünitesine odaya çıktım rahatlamıştım birazcık 3 gün ilaç kullandım ve taburcu oldum derken 2 gün sonra pijamamı ıslatacak kadar akıntım oldu suyum sızıyor korkusuyla acile giittim enfeksiyon sebeiyle akıntıymış o ama yine nstde sancı çıktı..o an yıkıldım eşim ve kardeşim yanımdaydı ağlayarak bidaha doğumhaneye gitmek istemiyorum beni göndermeyin dedim ama mecburdum neyseki bu sefer çok kalmadım 2-3 saate çıktım riskli gebelik bölümüne yine ilaçlar bitince diye ümit ederken bigün daha kontrol edelim dediler hayal kırıklığına uğramıştım evime gitmek istiyordum evimi yatağımı eşimi özlemiştim zorda olsa o gecede geçti tarih 14.08.2014dü sabah akıntım normalden daha fazlaydı çamaşırımı pijamamı epeyce ıslatmıştı doktorum muayene etti ve suyun geliyor senin deyince şok oldum cidden mi napıcaz demişim doktora kendi aralarında konuşup yarın sezeryana alıcaz seni dediler çünkü bebeğim popo üstü geliyordu neyse heyecanlandım öyle veya böyle oğluma kavuşacaktım ziyaretçi saati yaklaşmıştı hazırlandım eşimi bekliyorum oturuyorum ama oturamıyorum kasıklarım çok feci ağrıyor yoğun akıntım gelecek anlıyorum lavaboya gitmek için suyum geliyor birden arkadaşlar hemen hemşirelere haber veriyor muayene sonucu yine doğumhanedeyim doktor sakın ıkınma bebek geliyor dedi ve sezeryana aldılar belden uyuşturdular korktuğum gibi olamdı hatta koldan yapılan iğneler bile daha çok acıtıyor yavaş yavaş uyuştum kestiklerini hissetmedim ama karnımın içinde oynadıklarını hissediyordum en son bebeğimi çıkardıklarını hissettim karnımın içi bomboş kalmıştı çok küçük dediklerini duydum saate baktım 14:56 idi ama bebeğimin sesini duyamadım sordum ağladıya dediler çok ufak bi ses duydum bak yine ağladı dediler en son çok cılız bi ağlama duydum rahatladım sonra götürdüler bebeğimi solunumunda sıkıntı olmuş en son sezeryan gözlem odasına götürdüler beni oraya götüren amca sakın üzülme kızım şimdi oradakilerin bebeği yanında üzülme sen tansiyonun düşer hastalanırsın dedi dediği gibi herkesin bebeği yanında emmeye çalışıyordu benim bebeğim yanımda değidi ama ağlamadım o iyi olacaktı uyudum bende 8 saat orada duracaktım ara ara uyudum vakit geçsin diye odama geçtim o oda bebeksizlerin odasıydı onlarda benim gibi bebekleri küvezdeydi 2 saate bir olmayan sütümüzü sağmaya gidiyorduk 2 gün sonra taburcu oldum bebeğimi bırakıp eve geldim hergün 2de onu görmeye gidiyorum sadece ben grörebiliyorum babasıda görsün çok istiyorum hergün çıkacaksınız demeleri umuduyla gidiyorum ama az kaldı inşallah az kaldı yavrumuda alıp çıkıcam ordan

ay canım gerçekten zor günler yaşamşsın geçmş olsun inş en kısa zamanda bebegne kavşursun çabuk toparlar umarm ogluşun peki daha ne kdar kalcagı belli dgl mi canım kaç kilo dogdu peki bebegn

ay canım gerçekten zor günler yaşamşsın geçmş olsun inş en kısa zamanda bebegne kavşursun çabuk toparlar umarm ogluşun peki daha ne kdar kalcagı belli dgl mi canım kaç kilo dogdu peki bebegn
1740 gr dogdu ilk 10 gün kilo kaybetti 1650ye kadar düstü ama şimdi doğum kilosuna yaklaştı 1800 1850 olunca sağlığında bir problem olmazsa benide emerse çıkacak insAllah

1740 gr dogdu ilk 10 gün kilo kaybetti 1650ye kadar düstü ama şimdi doğum kilosuna yaklaştı 1800 1850 olunca sağlığında bir problem olmazsa benide emerse çıkacak insAllah
inş kilosunu toplarda ana oğul kavuşrsunuz canım inş emer de seni eve gelirsiniz sennde gözünn önünde olmuş olur oğluşun . senin için dua edicem canım bir an önce atlatın inş sıkıntılarınzı

Canım az kaldı . Bebeğini eve götüreceksin en kısa zamanda inşallah.
Allahım hepimize buraya doğum hikayelerimizi yazmayı nasip etsin. Amin.
InsAllah açılışı yaptım yavaş yavaş gelir geriside aman haftası küçük olanlar gelmesin ama :)

maşallah canım..
inşallah bebeğin iyi olur. inşallah onu evine sağlıcakla getirirsiniz..

önce gönderip sonra niye kaçtın diyen hastanenin de alacağı olsun. gıcık şeyler.. neyse.. bebeğin iyi olsun da önemli olan o..

Canım inşallah en kısa zamanda,sağlıkla bebeğini evine götürürsün.Onu almadan hastaneden ayrılmak tahmin edebiliyorum ki çok zordur ama çok şükür ki,sağlıklı,güvenli bir ortamda büyümeye çalışıyor :) Eve çıktığında mutlaka haber ver canım...Dualarımız aceleci minik kahramanla :)

Aceleci de olsa bize ilk doğum hikayesini okumayı nasip eden oğluna, doğru hatırlıyorsam Yusuf Talha beye çok teşekkür ederiz:) erken gelmesi korkutmuş seni tabi ama çok şükür ikinizde iyi çıkmışsınız soğumdan. Rabbim sağlıkla ve en kısa zamanda evinize geçmeyi nasip etsin canım. Bugünler geçecek ve oğluşun topaç gibi olacak inşallah annesi, Allah yardımcınız olsun.

gözün aydın canım sağ salim bebeğini doğurmuşsun yanında olmasada biliyorsun sağlıklı ve seni bekliyor inşallah birdahaki ziyaretinde beraber çıkarsınız hastaneden sende ayrı kaldığınız her günün acısını çıkarırsın inşallah darısı bizim başımıza sende bel ağrısı oldumu epidural den sonra bende bebeğimi ilk ben görmek istiyorum ama tavsiye etmiyorlar sen ne diyorsun bu konuda

Canim cok gecmis olsun kolay seyler yasamamissin senin suanda güçlü olman lazim ben inanıyorum ki bizler doğum yapmadan sen oğlusuna kavuscaksin Allah yar ve yardimcin olsun

Gözün aydın canım allah yavrunu sana bağışlasın. Benimde erken doğum riskim var ilaçlarla bebeği durdurmaya çalışıyorlar.2 hafta önce apandist ameliyatı oldum apandistim patladığı için dikişlerim iltihaplandı dikişlerimi açtılar şuan 10 cm açık yarayla yaşıyorum. Doktorlar bu şekilde normal doğum yapacaksın diyolar bu halde sezeryana alamayız dediler. Kızımda bir haftadır gelmeye calışıyor heran doğurucam diye korkuyorum umarım bende senin gibi sağ salim doğurup kızıma kavuşurum inşallah

geçmis olsun canım umarm bebegn biraz daha beklerde gelişmini tamamlayp da gelir rabim hepimz içnde hayrlısnı versin .

Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah hepimize sağlıklı bir şekilde bebeciklerimizi kucağımıza almak nasip olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…