2014 Ekim Anneleri Prens/es'lerine aldiklari & yaptiklari

eFuLim

sürprizlerle dolu hayat...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
6.349
1.666
198
Allah nasip ederse Ekim 2014 de bizlerde anne olacagiz insaAllah.

Hazirliklar icin henüz cok erken olabilir fakat benim iki hazirligim var bile

Bir tane elbise. Bir tane de süveter

Ikisi de ilk deneyimlerim

InsaAllah burada prens/es'lerimizi icin aldiklarimizi ve yaptiklarimizi paylasarak bir birimize fikir verelim.

Rabbim hepimize hayirli saglikli sihatli bir gebelik ve kolay bir dogum nasip estin insaAllah

Canım bunlar çok güzel ama içerisinde minik bir can olunda çok daha güzel ve anlamlı olacak :) Allah Güle güle ve sağlıklı giymeyi nasip eder inşallah...

Ay ben de bebişime bir şeyler almıştım:)
Akşam resimlerini çekip de ekleyeyim:))))

Maşallah ne güzel örmüşsün:)))

Allah izin verirse 6 hafta sonra cinsiyetini ogrenirim o zaman aldiklarimi eklerimm..

Benim aldıklarımı anacım bavula koymuş kaldırmış. Artık yeni aldıklarımı eklerim.

Nerde bende oyle marifet yaa.. sari ile maviyi halalarim ordu.. kirmizi ve yanindaki hirkayi kayinvalidem ordu.. genelde hep kayinvalidecim yapar..

Oh masAllah ellerine saglik :) Bende iki tane yaptik oyle kaldi. Panco yapacaktim basladim ama yanlis oldu

benim de kayınvalidem evlendiğimiz günden beri örüyor. bir hurç dolusu yelek, ceket var. ne renk istersen :) olmayan torunlarıma örüyorum diyordu, çok şükür şimdi nasip etti ALlah. inşAllah sağlıkla gelir yavrularımız.
annem de dün gitmiş 3 tane çorap almış parmak kadarlar görmeniz lazım.

MasAllah canim :)
Biz bugun bebegimizi gorebilseydik eve donerken mutlaka gunun hatirasi olarak bisey alirdik ama goremedik... InsaAllah haftaya :)

Ben henüz hiç bişey almadım ama çok heyecanlıyım tutamıyorum kendimi cinsiyetinin belli olmasını bekliyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizede kız kardeşim almış ilk hediyelerimizi :) ben henüz bişey almadım.. ::)

Eklentiler

• $1623778_587321654686151_506052704_n.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 118
S.a.bende hamileyimm inşh.sagsalim kucagıma alırım bebişimi.8haftaya grdi sanırım :) okadar telaşlı,heyecanlıyım ki bende şimdiden çok sey almak ıstiyorum ama çok yeni

canim bende allah izin verirse temmuz annesi olcam insallah bi oglum plcak allah izin verirse aldigin takim cok hosuma gitti nerden ve kac aylik sldinbi mahsuru yoksa soyleyebilir misin

Canim ya hayirli olsun fakat yalnis alintiladin sanirim ben kendim orgu orduklerimi ekledim cunku.

Kizlar bundannsonra yavas yavas alis verislerimiz baslar Allahin izniyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…