2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530
Merhaba arkadaşlar dun konttolum vardi. 2 kizim var Allah izin verirse bide oğlum olcakmis :emir_bebek::nazar::anneadayı: cok mutlu oldum :KK54: bu guzel haberi sizinle paylasmak istedim :KK25:
 
23 aylık oldu oglusum yiğit.pek konusmuyor ama kucuk kelimeleri taklit ediyor.yeni favorisi sarkı nakaratı mavi mavi diyor.ibrahim tatlıses mavi mavi sarkısını beraber mavi mavi diyoruz :KK49::KK76::KK15::KK200:
 
Selam arkadslar nasilsiniz grup dagilmis galiba gerci bende epeydir yoktum masalllah sipalari buyutup ikinci bebis beklenmeye baslanmis Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin hamisler:KK76:
 
Selam kızlar 2013 temmuz anneleri :) nasılsınız? Baya oldu giremedim. Bebişleriniz nasıl? 2 yaş oldu ya da olacak di mi. Biz de büyüdük artık çocuk sayılırız :). Şimdi de tuvalet eğitimine başladık.
Unutmadan bebek bekleyenlere de Allahım sağlıklı kucağınıza almaya nasip etsin inşallah.
 
Selam kızlar
Uzun zaman oldu buraya yazmayalı bebisler 2 yaşını doldurdu. Hepsine maşallah.. bizim uyku problemimiz var bu beni cok üzüyor .. gece cok uyanıyor bana fikir verebilecek kimse varmı? Aynı odada uyuyoruz mecburen odası henüz yok. Kısmetse 1 yıl sonra odası olacak. Birde çişe alıştıramıyorum ısrarla altına yapıyor
 
Selam, selam :KK25: Ben de arada sırda buraya bakıyorum kimse var, yazmış mı diye :KK16:

Ne zamandır geceleri uyanıyor? Bi de çocuk ondan önce bi şeylere şahid oldu mu ya da yaşadı mı?
Benimki de bi ara uykusuzluk çekmişti. Bunu etkileyen bi suru şey olabilir. Benim oğlum babası film izlerken 1-2 kez biraz baktıktan sonra böyle olmuştu, e tabi film de aksiyon korku filmi olunca:KK35: sonuç ortada.
Düşünürsek mantıklı çünkü biz de gün içinde bi şey yaşarsak ve onu düşünüp yatarsak rüyayımıza bile girer di mi. Melek çocuklarımız ne yapsın daha yeni her şeyi oğranıyorlar ve her şey onları etkiliyor:KK43:
Tuvalet eğitimine gelince çok zor bi süreç. Allaha şükür biz bu süreci bitirdik:oops:Burda tuvalet eğitimine dair bi sürü yazılar var bir vakit bulursan oku bana da baya faydası oldu:KK22:
 
merhabalar bende 2013 temmuz annesiyim hamileyken başlığı takip ediyordum ama hiç yorum yazmamıştım :) ilk yorumumu 2014 şubatta tekrar hamile olduğumu öğrendiğimde yazmıştım :) şuan temmuz 2013 ve ekim 2014 doğumlu 2 oğlum var. kpss kursuna yazıldım ve tekrar kendimi kadınlar kulubu forumlarında buldum. burda kendime yoldaş aramaya geldim :) var mı aranızda kpss ye hazırlanan :KK66:
 
uzuunn bir aradan sonra bende yazayım. ikinci bebiş gelmeye karar verince yeniden aklıma geldi burdaki yazışmalarımız. özledim o günleri :KK36:
 
uzuunn bir aradan sonra bende yazayım. ikinci bebiş gelmeye karar verince yeniden aklıma geldi burdaki yazışmalarımız. özledim o günleri :KK36:
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :)
 
teşekkürleerr
iki bebe ve kpss Allah kolaylık versin canım
Amin :) valla deli cesaretiyle gittim kursa yazıldım :) annem ve kayinvalidem sağolsun onlara güveniyorum Allah razı olsun ikisi de çok ilgilenir bizimle çocuklarım onlara emanet :)
 
Amin :) valla deli cesaretiyle gittim kursa yazıldım :) annem ve kayinvalidem sağolsun onlara güveniyorum Allah razı olsun ikisi de çok ilgilenir bizimle çocuklarım onlara emanet :)
anneler olmasa zaten napardık bilmem.
bende ikinci bebeği onlara güvenerek istedim :KK45:
 
"nddd, post: 42947350, member: 429219"]teşekkürleerr
iki bebe ve kpss Allah kolaylık versin canım[/QUOTE]
Hayırlı olsun bebeginiz inşallah bizde gün sayıyoruz artık
 
Ndd ay cnm yeni gordum uzun zamandir ne face ne kk hic bakmadim Allah anali babali buyutsun bilsem bende hamile kalirdim 2. Bebisleride ayni gun yapardik... :anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK70::KK70::KK70::KK70:
 
2013 temmuzda anne olmuştum bende.ikinci istesemmmi istemesem mi bilmiyoru.m.bu ay bir kaza oldu bakalım kismet te varsa olur ikincide hayırlısı. 6 güne belli olur.yumurtlamaya 3 gün kala olur mu ki gebelik
 
Burada sizinle çok güzel vakit geçirdim rabbime şükürler olsun ikinci bebeğime hamileyim, darısı isteyenlere olsun.
 
X