2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bebişinle baş başa tatile mi gideceksin?:)
bebiş ben ve eşim,
düğünümüzde öyle yapmıştım, kimse gelmesin diye nikahtan çıktık eve geldik üstümüzü değiştirip balayına çıktık elimde olsa şimdide hastaneden çıkınca bir yerlere gitmek isterim ama bebişle ilk günler zor olur

bende smdıden strese grdım.buyuk ıhtınal sezaryan olcam ama normalde yapsam kaynanam 40gun bnde kalcakms.e o geldımmı kocasıda gelır.tmm kaynana ıyı ama beni bazen sınır krızlerıne sokuorlr.5gorumceçde gelır.herseye karışırlar herseye.benı smıden bu pıskolojı aldı götürdü,onlar yüzünden sutum gelmezse sasrmam.

haha denmez canım tabi :)

ay resmen arkası yarın gibi anbean izledim :) alem kız :) neyse sağsalim doğurdu ya darısı başımıza :) merakla ayrıntıları yazmasını bekliyorum şuan

haha denmez canım tabi :)

ay resmen arkası yarın gibi anbean izledim :) alem kız :) neyse sağsalim doğurdu ya darısı başımıza :) merakla ayrıntıları yazmasını bekliyorum şuan

walla cok dayanıklıymıss dün aksam ki o 4 dkkada bir gelen sancılara ragmen hastaneye gitmedi yaa helal olsun ne diyim:))

walla cok dayanıklıymıss dün aksam ki o 4 dkkada bir gelen sancılara ragmen hastaneye gitmedi yaa helal olsun ne diyim:))

evet yaa Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin :) giderek heyecanım artıyor benim gerçekten. Nasıl olacak ne zaman olacak çok merak ediyorum. Arada kasılmalarım oluyor inşallah erken gelmez

evet yaa Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin :) giderek heyecanım artıyor benim gerçekten. Nasıl olacak ne zaman olacak çok merak ediyorum. Arada kasılmalarım oluyor inşallah erken gelmez

dün aksam benim de cok fazla kasılmalarım oldu hatta korktumm baya acaba erken mi geliyo benim de diye ama bakalım yarın nst de sancı flan cıkacak mı yoksa yalancı kasılmalar mı bunlar...
bide benim el ve ayaklarım artık şişmeye basladı kii hiç şişliğim yoktuu acaba son zamanlar diye mi yoksa şişliklere neden olacak bişeyler mi yiyorum farkında olmadan

Kızlar sizinde göbeğiniz tüylendi mi? Çok sinir bozucu. Doğum sonrası dökülür diye ellemiyorum da.
Evet benim gobegimde de hafif tuylenme oldu, zeytinyagi, badem yağı ve aktardan aldığım catlak önleyici bakım yağı sürüyorum, sanırım doğal yağlar besledi tüyleri:)

evet diğer topiğimizin güzel annesi Mervemiz beklenen dogum tarihi 20 eylül olmasına ragmen bu sabah güzeller güzeli Elif'cigimizi dünyaya getirdi:)))

darısı hepimizin başınaaa kızlarr:)

sağlıklı sıhhatli, uzun ömürlü hayırlı bir evlat olsun inşallah, analı babalı büyüsün :)

kızlar sağlık ocağındaki kan tahlilleri sonucu ne zaman çıkıyor. yarın gitsem pazartesiye mi çıkar acaba.

canım sanırım bizim de artık yavaştan doğuma hazırlık başladı rahimde :) benim de ayak bileklerim iki gündür feci şişiyor tuzlu da yemiyorum ama sanki suyu biraz azalttım :S yarın bi git bakalım canım ne diyecek doktorun ben de cumartesi sabah gidicem

E benim ellerim ayak bileklerim çoktandır şiş ki. Bunun doğumla falan bir alakası olduğunu sanmıyorum bünyeyle alakalı. Benim vücudum çok ödem tutuyor mesela. Parmaklarım aylardır dolma gibi yüzük bile ucunda kalıyor nerdeyse.

merveden sonra cok heyecanlandım ben canım yaa:)) yarını sabırsızlıkla bekliyorumm:))

bebişin mobilyalarıı geldiiii oda buyuk oldugu içinn toplu olarak cekemedim fotografı ama ayrı ayrı 2-3 resim var face ten yollarım smdi sana

yok canım ben onu rahim kasılmalarından dolayı yazmıştım zaten

benim vücudum da çok ödem tutar ama ayaklarımı kaldırınca geçerdi iki gündü abartı bir şişlik oluyor. Ellerim çok şişmiyor..

sorma canım ya ben de çok heyecanlandım merveninki bize canlı yayın gibi oldu ya ondan oldu biraz da aslında :) hele bebişi görünce gözlerim doldu Allah'ım ne güzel bir histir o ya..

ayy hemen bakıyorum

Aynı benim gibi telaşın. Benimde bir tek kayınvalide kalsa ok ama annesi de onlarla kalıyor. O gelince o da gelir. Kayınpederim emekli, görümcem bekar. Al onlara eğlence diyorum ikide bir gelirler belki. Ama baktım çıldırıyorum alır bebeğimi Ankara'ya annemin yanına giderim diyorum bilemiyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…