2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Benim ayak bacaklar çok fena şişti. Evdeyim epeyce indi ama halen parmağımla bacağıma bastırdığımda çukur çukur kalıyor. Sabah kalktığımda dudaklar kocaman. Burnum da şiş üç dört gündür biraz. Neyse ki doğumdan sonra hepsi iniyormuş.

Tatlım sürekli face den haber veririm, face den eklerim diyorsun ama bozuluyorum!! Benim face m yok.İlişkimiz buraya kadar mıymış :) Biz de merak ediyoruz Nst sonucunu, Duru'nun odasını

Cumartesi güzel haberlerle gelirsin inşallah canım:) merakla bekliyorum:) merve de doğumunu yaptı. Ya inanamıyorum bizim karnımızda öyle büyük bebek mi var :)))))

inşallah canım çıkar çıkmaz yazıcam size.. sorma canım ya ben de inanamıyorum gerçekten. ne kadar güzel bir histir değil mi? ben sürekli ağlarım heralde yüzüne bakıp bakıp :/

Tatlım sürekli face den haber veririm, face den eklerim diyorsun ama bozuluyorum!! Benim face m yok.İlişkimiz buraya kadar mıymış :) Biz de merak ediyoruz Nst sonucunu, Duru'nun odasını

ahh kıyamamm kuzucum sana özeldenn yazarımm ben hiç merak etmee:)) durunun odasını da tamamlanınca yollayayım deidm cnku nasılsa mobilyalarımız aynı biliyosun nasıl bişey oldugunu:)))

ya sen de girsene face'eee...

Bana ve eşime dokunuyor canım face :) O nedenle evlenirken kapatmıştık,bir daha da açmadık...

ahh kıyamamm kuzucum sana özeldenn yazarımm ben hiç merak etmee:)) durunun odasını da tamamlanınca yollayayım deidm cnku nasılsa mobilyalarımız aynı biliyosun nasıl bişey oldugunu:)))

Evet orası öyle biliyorum ama kader arkadaşımın face e kaymasından hoşlanmadım

Bakın canlarım face gidip burayı unutursanız (doğumdan sonrada) sizi site yönetimine şikayet ederim!! İntikamım acı olur.Kimse bir yere kaybolmasın :)

canım unutur muyuz aşk olsun, ben ikisini birden idare edebilirim

Ben ismimi yazdım. Çok gizli Buradaki herkes grupta var mı?

:)) herkes yok cnmm ekledi arkadas seni kontrol et istersen

:) ben biyere kaybolmadım tatlım uzun zamandır face te de yazıyorum ben zaten amacım burayı ihmal etmek diil de bazı durumlar var biliyosunn özelden konustugumuz:)) ama seni hiç unutmamm sen hiç merak etmee tatlımm:)

Tamam o zaman ikinizi de öpüyorum ve soğuk birer ısmarlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…