Kızlar şu an çok sinirliyim. Sitede bir komşumuz ve site yönetimi kaçak su bağlayıp, bedavadan suyu bol bol israf ediyorlar. Defalarca uyardık. En sonunda belediyeye şikayet ettik. Site yönetiminden komşu utanmadan "Siteyi kaçak su kullandığı için şikayet etmişsiniz, ayıpladım sizi." diyor. Bir de yaşlı başlı adam ya. Ayrıca bu insanların hepsi maddi açıdan ihtiyaçları olmayan insanlar. Kaçak su kullandığı için kendini ve komşularını ayıplamıyor ama bizi ayıplıyor. Ben de bağırdım çağırdım adama. "Sizin de suyunuz ısındı. Kaçak kat çıktınız çatıya, sıra size de geliyor. Hırsızlığı ayıplamıyorsunuz, yasa dışı işler yapıyorsunuz. Utanmadan laf ediyorsunuz. " diye yüklendim. Sesini çıkaramadı, defoldu gitti. İnsanlardan nefret ediyorum böyle durumlarda ya.
Ben olsam uyarmazdim bile anindaaaaa sikayet. Sacmalamasinlar ihtiyaci olan olmayanda ne demekmis ya turkiyenin suya ihtihaci var hanimlar lutfen duyarlı batandaslar olalim boyle soyler oldugunda aninda belediyenizin numarasini ariyorsunuz ve emin olun suyla ilgili olan seye aninda mudahale ediyorlar. Siz sitede oturuyormussunuz sizde olmaz ama eger normal apartman dairelerinde oturanlar bu yazimi ojurlarsa onlarda cevrelerine karsi duyarli olsun sokak aralarinda hali yikama olaylari yqz oldugundan dolayi cok oluyor ben hemen ariyorum sikayet ediyorum versinler hali yikamaya eminim onlar bizden daha tasarruflu kullaniyorlardir suyu. Hic affetmeyin. Geleceginiz için çocuğunuz icin torunlariniz icin yarinlarimiz icin duyarlı olun. Acimayin acinacak hale dusmeyin. Ben kendi ev sahibimi bile sikayet ettim yani iki tane apartmani var hala cimrilikediyor uc tane halisini yikamaya vermiyor. Bu arada zabita hic bir sekilde isim belirtniyor sikayetten oturu o konuda içiniz raahat olsun. Ben isim verselerde yine sikayet ederdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.