Slm arkadaslar ben pek gırmerm de arada girip yazdıklarınızı okuyorum:) benim de ikinci meleğim 3 Ekim'de arefe gunü doğdu sanırım hepımz aynı seylerı yasıyoruz sma ikinciler bıraz daha rahat yanı en azından ben öyleyım:) kızım 5. Ayını doldurmj üzere kılosu su an 7 kılo boyu 66 falan heralde ama iki aydır sadece 300 gram alıyo nıye anlamadım canım sıkıldı

bikaç gündür bişeyler tattırıyorum zaten masada yemek yedirmiyor bana illa onunda ağzına koyucam:)) gecelerı muhallebı yapıyorum ama cok katı degıl her gece de vermıyorm zaten ara ara verıyırum elma verdım bi iki kez bi de yoğurt emme olayı bizde de aynı kafa Heryana dönüyor bi ses duysun bırakıyor :) bebek arabasında uyumaya bayılıyor ama evde cok az uyuyo ses oldunu hemn uyanıyo

bi de ablamız var 3,5 yasında ses cıkıyo halıyle.. Ben bunda daha rahatım ilkinde aman emmedı aman uyumadı yok ac kaldı dıye panik yapardım saat tutardım emme aralığı uyku aralığı:)) şimdi hiççç takmıyorum acıkırsa Emer uykusu varsa uyur dıyorum :)) ama cadı illa kucağımda uyuyacak yoksa yıkıyo ortalığı:)) sizinkilerın boyu kılosu ne alemde?