- 7 Kasım 2014
- 247
- 147
- 53
- 45
- Konu Sahibi acelyacicegi
-
Canim tekrar hayirli olsun yarinda biz gidicez kalp atisi duymaya banada dua et ,Allah saglikla tamamina erdirip kucagiza almayi nasip etsinTesekkurler dondurulmus degil canim benim ilk denememdi cok sukur nasip oldu bugun de duyduk kalp atisini Allah her isteyene nasip etsin
Esmacim naptin.merak ettimCanim allah tamamina erdirsin darisi benim gibi tedavi surecindeki arkadaslarin basina benimde basima rabbim insallah kucaginada almayi nasip etsin insallah
Canim 6 gittim kontrol etti 9 mm olmus rahim kalinligin dedi iyiymis simdi jele basladim yarin ignem var birtane estrofeme devam dedi pazartesi transfe var saatini arayip bildiricekler adet olmazmisim cunku lucrin depat adet olmani engeller dedi hersey yolunda dedi kismet artik kasim ayindaki hastalarimin 10 tane tup bebekten 1 tanesi negatif oldu dedi insallah benimde pozitif olur insallah sen ne yaptin yarin kacta gidicen ay insallah sende keseyi gorursunEsmacim naptin.merak ettim
Ayy yaşasın ya cok şükür o 10 kisiden.biride benim cnm insallah seninde olacak super pazartesi buyuk gun dwmek nerde oturuyosunCanim 6 gittim kontrol etti 9 mm olmus rahim kalinligin dedi iyiymis simdi jele basladim yarin ignem var birtane estrofeme devam dedi pazartesi transfe var saatini arayip bildiricekler adet olmazmisim cunku lucrin depat adet olmani engeller dedi hersey yolunda dedi kismet artik kasim ayindaki hastalarimin 10 tane tup bebekten 1 tanesi negatif oldu dedi insallah benimde pozitif olur insallah sen ne yaptin yarin kacta gidicen ay insallah sende keseyi gorursun
Fatihte oturuyorum oyle valla bakalim pazartesi insallah hersey yolunda gider insallah bende guzel bir pozitif alirim evet 10 kisiden biri sensin seninde yarin guzel haberlerini bekliyorum canimAyy yaşasın ya cok şükür o 10 kisiden.biride benim cnm insallah seninde olacak super pazartesi buyuk gun dwmek nerde oturuyosun
Insallah cnm insalalhhhh beraber buyutup dunyaya getirmeyi nasip etsin dua et emiFatihte oturuyorum oyle valla bakalim pazartesi insallah hersey yolunda gider insallah bende guzel bir pozitif alirim evet 10 kisiden biri sensin seninde yarin guzel haberlerini bekliyorum canim
Ediyorum canim emin ol rabbim herkesin muradini versin sende dua ettikce banada et aklina geleyim olurum mu arkadasimInsallah cnm insalalhhhh beraber buyutup dunyaya getirmeyi nasip etsin dua et emi
Canim 6 gittim kontrol etti 9 mm olmus rahim kalinligin dedi iyiymis simdi jele basladim yarin ignem var birtane estrofeme devam dedi pazartesi transfe var saatini arayip bildiricekler adet olmazmisim cunku lucrin depat adet olmani engeller dedi hersey yolunda dedi kismet artik kasim ayindaki hastalarimin 10 tane tup bebekten 1 tanesi negatif oldu dedi insallah benimde pozitif olur insallah sen ne yaptin yarin kacta gidicen ay insallah sende keseyi gorursun
Canim insallah tutunur bebislerin sana rabbim pozitif sonuc almani nasip etsin insallah benimde yarin olcak kismet olursa insallahmrb kızlar benim de dün transferim oldu şimdi evdeyim sonuç bekleyeceğim artık hayırlısıyla gerçi günler geçmek bilmez artık ama buna da şükür dualarınızı eksik etmeyin ne olur...
Canim insallah tutunur bebislerin sana rabbim pozitif sonuc almani nasip etsin insallah benimde yarin olcak kismet olursa insallah
Canım geç oldu ama sonuç nasıl şimdiKızlar yokmu bi cvp veren
Başladınız mi bilmiyorum ama Ankara da yaşayanlara Ankalife tavsiye edilir, deneyenler memnun bilginiz olsunkızlar slm aranıza yeni katıldım 5 senelik evliyim 3.5 yıldır çocuk istiyoruz bir sürü tedavi ve aşılama sonrası olunlu sonuç alamadık kasımın 15 inden sonra ankarada tüp bebek için tedeviye gitcem henüz karar veremedim doktor direk tüp bebek mi der onuda bilmiyorum ama bana önerebileceğiniz ii bi tüp bebek merkezi varmı artık vakit kaybetmek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?