2014 ekim ayı tüp bebek yaptiranlar ve yaptıracaklar buraya

Evet canim oyleymis yokmus dun aradim ayin 2 de ara beni dedi nerde muayne edicegimi soyliycem dedi sekret kiza ayin 4 ver dedim sen doktorunu ara ona gore veriyim dedi belki 3 de muayne etmesi sart dedi o yuzden 2 de arycam ogrenicem bakalim

Tabi cnm tranferinden once gerci bizim senle tedavi surecimiz farkli

Aa keske 4unde gitseydin bende o gun gitcem ali osman bey bana car yokum persembe gel dedi randevun vardi dimi bi sor istersen
Dun doktoru aradim 2 aralikta ara soyluycem nerde mayne edicegimi dedi bilmiyorum artik ne diycek gunler gecmek bilmiyor ya cok uzun surdu yumurta toplama islemiyle transferin arasi hic gecmiyor gunler korku heycan hepsi var bende zaten bide erken gelen kanamam hala kafamda soru isareti estrefoma kanamam yokken basladim hepsini sorun ediyorum ayin 2 bi gelse doktorla iyce konusucam sorular beynimi kemiriyor bide cok takintili biriyimdir ben hayirlisi diyelim artik

Bende oyleydim canm ama bak hepsi gecti bile şükür bide per gelse hayirlsiyla zaten dr tekrar test istemedi diye bende takıldım illa takcak bisi bulunur

Bende oyleydim canm ama bak hepsi gecti bile şükür bide per gelse hayirlsiyla zaten dr tekrar test istemedi diye bende takıldım illa takcak bisi bulunur
Yani dogrusun insallah guzel gunler bizi bekler hersey yolunda gider insallah calisiyorsun herhalde zorlanmiyormusun dikkat et kendine ilk 3 ay yorma sakin kendi

Aynen illa takacak bir şey buluyoruz. Ama çoğu gitti azı kaldı sayılır zaten doktorlarımızda bizim için en iyisini yapıyorlar önce Allaha sonra onlara teslim olduk. Rabbim evlatlarımıza kavuşturmayı nasip etsin yeter ki her şey olur gönlümüzü ferah tutalım kızlar

Amin canim insallah cumlemize nasip etsin

Evet cnm transferden 3 gun once ilk pruluton ignemi vurdurdum sonra kan sulandirici belki sana vermez ama benim sikintim var o yuzden
Pruluton ignesini ucgunde birmi vurdurdu yane kackere dusuk ignesi vuruldun banada kan sulandirici vericek dusuk yaptigim icin kanimdada pihti cikmisti genetik teste bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…