- 6 Şubat 2013
- 1.168
- 1.011
- 408
- Konu Sahibi acelyacicegi
-
Evet canim oyleymis yokmus dun aradim ayin 2 de ara beni dedi nerde muayne edicegimi soyliycem dedi sekret kiza ayin 4 ver dedim sen doktorunu ara ona gore veriyim dedi belki 3 de muayne etmesi sart dedi o yuzden 2 de arycam ogrenicem bakalim
Dun doktoru aradim 2 aralikta ara soyluycem nerde mayne edicegimi dedi bilmiyorum artik ne diycek gunler gecmek bilmiyor ya cok uzun surdu yumurta toplama islemiyle transferin arasi hic gecmiyor gunler korku heycan hepsi var bende zaten bide erken gelen kanamam hala kafamda soru isareti estrefoma kanamam yokken basladim hepsini sorun ediyorum ayin 2 bi gelse doktorla iyce konusucam sorular beynimi kemiriyor bide cok takintili biriyimdir ben hayirlisi diyelim artikAa keske 4unde gitseydin bende o gun gitcem ali osman bey bana car yokum persembe gel dedi randevun vardi dimi bi sor istersen
Bende oyleydim canm ama bak hepsi gecti bile şükür bide per gelse hayirlsiyla zaten dr tekrar test istemedi diye bende takıldım illa takcak bisi bulunurDun doktoru aradim 2 aralikta ara soyluycem nerde mayne edicegimi dedi bilmiyorum artik ne diycek gunler gecmek bilmiyor ya cok uzun surdu yumurta toplama islemiyle transferin arasi hic gecmiyor gunler korku heycan hepsi var bende zaten bide erken gelen kanamam hala kafamda soru isareti estrefoma kanamam yokken basladim hepsini sorun ediyorum ayin 2 bi gelse doktorla iyce konusucam sorular beynimi kemiriyor bide cok takintili biriyimdir ben hayirlisi diyelim artik
Yani dogrusun insallah guzel gunler bizi bekler hersey yolunda gider insallah calisiyorsun herhalde zorlanmiyormusun dikkat et kendine ilk 3 ay yorma sakin kendiBende oyleydim canm ama bak hepsi gecti bile şükür bide per gelse hayirlsiyla zaten dr tekrar test istemedi diye bende takıldım illa takcak bisi bulunur
Yok cnm bankaciyim oturarak isim butun gun sadece stres yoruyor adamı sen calismiyomusnYani dogrusun insallah guzel gunler bizi bekler hersey yolunda gider insallah calisiyorsun herhalde zorlanmiyormusun dikkat et kendine ilk 3 ay yorma sakin kendi
Yok ben calismiyorum simdilik yani sonuc istedigim gibi olmazsa dusunuyorum ama insallah calismama gerek kalmaz insallhYok cnm bankaciyim oturarak isim butun gun sadece stres yoruyor adamı sen calismiyomusn
Kalmaz kalmaz allahin izniyle simdi ne ilac kullaniyosun jel basladinmoYok ben calismiyorum simdilik yani sonuc istedigim gibi olmazsa dusunuyorum ama insallah calismama gerek kalmaz insallh
Olur olur Allahin izniyle kötüyü dusunmek yokkkYok ben calismiyorum simdilik yani sonuc istedigim gibi olmazsa dusunuyorum ama insallah calismama gerek kalmaz insallh
Bende oyleydim canm ama bak hepsi gecti bile şükür bide per gelse hayirlsiyla zaten dr tekrar test istemedi diye bende takıldım illa takcak bisi bulunur
Yok estrefom kullaniyorum yarindan itibare gunde uc icmeye basliycam sana ignelerle jeli ne zaman baslatti yani esterefom bittincemi basladinKalmaz kalmaz allahin izniyle simdi ne ilac kullaniyosun jel basladinmo
İnsallah insallahOlur olur Allahin izniyle kötüyü dusunmek yokkk
Amin canim insallah cumlemize nasip etsinAynen illa takacak bir şey buluyoruz. Ama çoğu gitti azı kaldı sayılır zaten doktorlarımızda bizim için en iyisini yapıyorlar önce Allaha sonra onlara teslim olduk. Rabbim evlatlarımıza kavuşturmayı nasip etsin yeter ki her şey olur gönlümüzü ferah tutalım kızlar
Transferden 5 gun once jele başlamıştım cnm igneler falan transferden sonraYok estrefom kullaniyorum yarindan itibare gunde uc icmeye basliycam sana ignelerle jeli ne zaman baslatti yani esterefom bittincemi basladin
Anladim canim igne neler vermisti demek ki banada ayin 3 gidince verir jeli igneler dusuk olmasin diyemi verdiTransferden 5 gun once jele başlamıştım cnm igneler falan transferden sonra
Evet cnm transferden 3 gun once ilk pruluton ignemi vurdurdum sonra kan sulandirici belki sana vermez ama benim sikintim var o yuzdenAnladim canim igne neler vermisti demek ki banada ayin 3 gidince verir jeli igneler dusuk olmasin diyemi verdi
Pruluton ignesini ucgunde birmi vurdurdu yane kackere dusuk ignesi vuruldun banada kan sulandirici vericek dusuk yaptigim icin kanimdada pihti cikmisti genetik teste bideEvet cnm transferden 3 gun once ilk pruluton ignemi vurdurdum sonra kan sulandirici belki sana vermez ama benim sikintim var o yuzden
Evet cnm dusuk olmasim diye igne kam sulandirici bidePruluton ignesini ucgunde birmi vurdurdu yane kackere dusuk ignesi vuruldun banada kan sulandirici vericek dusuk yaptigim icin kanimdada pihti cikmisti genetik teste bide
Anladim hayirlisi canim O zaman yaEvet cnm dusuk olmasim diye igne kam sulandirici bide
Canim birsey sorucam sana ya ben erken adet oldum yani opudan sonra kasimin 7 oldum simdi araligin 7 kadar tekrar olursam eyer transfer islemi olmazki ne yapcam anlamadim yani kafam almiyorEvet cnm dusuk olmasim diye igne kam sulandirici bide
Olmazsin cnm bence bidaha adet o kanaman adet sayildi bittiCanim birsey sorucam sana ya ben erken adet oldum yani opudan sonra kasimin 7 oldum simdi araligin 7 kadar tekrar olursam eyer transfer islemi olmazki ne yapcam anlamadim yani kafam almiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?