- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
- Konu Sahibi acelyacicegi
-
Tamam adet sayildida o kanama kasimin 7 di simdi araligin 7 si geliyor ayda birkere adet oluyoruz araligin 7 biray oluyor olmam mi adet simdi anlamadin duzenim bozulduOlmazsin cnm bence bidaha adet o kanaman adet sayildi bitti
Dr gidinnce cnm sorarsin biz ne desk sen rahatlamiycaksin yaz bi kagida cunku ben jeyecandan unutuyorum yaziyorum gidiyorum aciuorum defeterimiTamam adet sayildida o kanama kasimin 7 di simdi araligin 7 si geliyor ayda birkere adet oluyoruz araligin 7 biray oluyor olmam mi adet simdi anlamadin duzenim bozuldu
Oyleyim ben ya cok takiyorum sali gunu bi gelse sorucamda iste gelmedi gitti gunlerde bakalim doktor ne diycekDr gidinnce cnm sorarsin biz ne desk sen rahatlamiycaksin yaz bi kagida cunku ben jeyecandan unutuyorum yaziyorum gidiyorum aciuorum defeterimi
Cevaplarin icin cok saol biriylede konusmayinca daha stres oluyom destegin icin cok saol seninde kafani sisiriyorum seni daha yakin goruyorum kendime dua et bana yolunda gitsin hersey insallah hamilenin duasi makbuldur derlerDr gidinnce cnm sorarsin biz ne desk sen rahatlamiycaksin yaz bi kagida cunku ben jeyecandan unutuyorum yaziyorum gidiyorum aciuorum defeterimi
Cevaplarin icin cok saol biriylede konusmayinca daha stres oluyom destegin icin cok saol seninde kafani sisiriyorum seni daha yakin goruyorum kendime dua et bana yolunda gitsin hersey insallah hamilenin duasi makbuldur derler
Amin insallahEstağfurullah tatlim olurmu hepimiz ayni stresi yasadik ayni yoldan geciyoru bende bura olmasa naparmisi bilmem insallah kzuu herkes rabbim emeklerini bosa cikarmasin
Evet cnm transferden 3 gun once ilk pruluton ignemi vurdurdum sonra kan sulandirici belki sana vermez ama benim sikintim var o yuzden
Canim birsey sorucam sana ya ben erken adet oldum yani opudan sonra kasimin 7 oldum simdi araligin 7 kadar tekrar olursam eyer transfer islemi olmazki ne yapcam anlamadim yani kafam almiyor
Tedavin hayirli olsun canim transferin ne zamanCanım kafanı karıştırmak istemem tabi ki ama ben de hep internette araştırıyordum adetin kaçıncı günü transfer olur acaba diye ve genellikle 18.güne geliyor aslında mantıklı niye dersen 18.gün transfer 12 gün sonra sonuç öğreniliyor ya 1 aya tekabül ediyor ben kendimden örnek vereyim 18 kasımda adet oldum 6 aralık transfer(inş.tabi)zaten 12 gün sonra da 18 aralık adet günüm ya adet olacam ya da sevinçten uçacam orası kısmet nasip işi tabi. Yanlış olabilir ama ben öyle sanıyorum kendi fikrim
Ya oyle mantikli olan zaten benim en son 22 ekimdi adetim opu 2 kasim oldu opudan hemen sonra kasim 7 kanamam basladi ilaclardan erken oldum doktor estrefome baslati ama hala devam ediyorum aralik 3 kontrolum var dr konusucam ne diycek bakalimCanım kafanı karıştırmak istemem tabi ki ama ben de hep internette araştırıyordum adetin kaçıncı günü transfer olur acaba diye ve genellikle 18.güne geliyor aslında mantıklı niye dersen 18.gün transfer 12 gün sonra sonuç öğreniliyor ya 1 aya tekabül ediyor ben kendimden örnek vereyim 18 kasımda adet oldum 6 aralık transfer(inş.tabi)zaten 12 gün sonra da 18 aralık adet günüm ya adet olacam ya da sevinçten uçacam orası kısmet nasip işi tabi. Yanlış olabilir ama ben öyle sanıyorum kendi fikrim
Ya oyle mantikli olan zaten benim en son 22 ekimdi adetim opu 2 kasim oldu opudan hemen sonra kasim 7 kanamam basladi ilaclardan erken oldum doktor estrefome baslati ama hala devam ediyorum aralik 3 kontrolum var dr konusucam ne diycek bakalim
6 aralık da bir sıkıntı çıkmazsa. Teşekkür ederim canım senin de inş.Tedavin hayirli olsun canim transferin ne zaman
İnsallah canim guzel sonuclar aliriz6 aralık da bir sıkıntı çıkmazsa. Teşekkür ederim canım senin de inş.
aminnnn inşallah canımİnsallah canim guzel sonuclar aliriz
Canim allah tamamina erdirsin darisi benim gibi tedavi surecindeki arkadaslarin basina benimde basima rabbim insallah kucaginada almayi nasip etsin insallahMerhabalar ttansferimin 8. Gunu buraya yazmisstim ve o gunden beri girememistim. Guzel guzel haberler olmus masallah. Hamile olan tum arkadaslara hayirli olsun diyim oncelikle. Benimde 14 kasimda belli oldu hamile oldugum. 11.gun degerim 276 cikti. 15.gun 808. 25 kasimda da 2 tane kesemizi gorduk cok sukur. Cuma tekrar kontrole gidicem kalp atislarini duymak icin. Insallah bir aksilik olmaz ve iki bebisiminde kalbi atmaya baslamistir. Insallah benimle beraberlerdir. Dua edermisiniz rica etsem :)
Arkadaslar yarin bebegin kalp atislarini duymaya gidecem insallah bi aksilik cikmaz bana da dua edin
tedavi surecindeki arkadaslara da Allah kolaylik versin Rabbim herkesin gonlune gore versin
hayırlı olsun canım çok sevindim Allah kucağına da almayı nasip etsin.Senin dondurulmuş transfer miydi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?