2014 ekim ayı tüp bebek yaptiranlar ve yaptıracaklar buraya

Tamam adet sayildida o kanama kasimin 7 di simdi araligin 7 si geliyor ayda birkere adet oluyoruz araligin 7 biray oluyor olmam mi adet simdi anlamadin duzenim bozuldu
Dr gidinnce cnm sorarsin biz ne desk sen rahatlamiycaksin yaz bi kagida cunku ben jeyecandan unutuyorum yaziyorum gidiyorum aciuorum defeterimi

Dr gidinnce cnm sorarsin biz ne desk sen rahatlamiycaksin yaz bi kagida cunku ben jeyecandan unutuyorum yaziyorum gidiyorum aciuorum defeterimi
Cevaplarin icin cok saol biriylede konusmayinca daha stres oluyom destegin icin cok saol seninde kafani sisiriyorum seni daha yakin goruyorum kendime dua et bana yolunda gitsin hersey insallah hamilenin duasi makbuldur derler

Cevaplarin icin cok saol biriylede konusmayinca daha stres oluyom destegin icin cok saol seninde kafani sisiriyorum seni daha yakin goruyorum kendime dua et bana yolunda gitsin hersey insallah hamilenin duasi makbuldur derler

Estağfurullah tatlim olurmu hepimiz ayni stresi yasadik ayni yoldan geciyoru bende bura olmasa naparmisi bilmem insallah kzuu herkes rabbim emeklerini bosa cikarmasin

Evet cnm transferden 3 gun once ilk pruluton ignemi vurdurdum sonra kan sulandirici belki sana vermez ama benim sikintim var o yuzden

Galiba herkesin tedavi süreci farklı oluyor ben de orgalutran diye bir iğne vuruluyorum 2 günde bir. estrofem bugünle beraber 3 defa içiyorum. Bir de çatlatıcı iğnem de var o sonra yapılacak tabi. Ama hakikaten zor bir süreç sırf akşam 8 de iğne olmam gerekiyor diye akşam oturmalarına bile gitmiyorum şimdi bir sürü soru soracaklar böyle acıyan ifadeler falan en iyisi uzak kalmaya çalışıyorum tabi bayağı alınıyorlar arkadaşlar ama yapacak bir şey yok.

Canim birsey sorucam sana ya ben erken adet oldum yani opudan sonra kasimin 7 oldum simdi araligin 7 kadar tekrar olursam eyer transfer islemi olmazki ne yapcam anlamadim yani kafam almiyor

Canım kafanı karıştırmak istemem tabi ki ama ben de hep internette araştırıyordum adetin kaçıncı günü transfer olur acaba diye ve genellikle 18.güne geliyor aslında mantıklı niye dersen 18.gün transfer 12 gün sonra sonuç öğreniliyor ya 1 aya tekabül ediyor ben kendimden örnek vereyim 18 kasımda adet oldum 6 aralık transfer(inş.tabi)zaten 12 gün sonra da 18 aralık adet günüm ya adet olacam ya da sevinçten uçacam orası kısmet nasip işi tabi. Yanlış olabilir ama ben öyle sanıyorum kendi fikrim

Tedavin hayirli olsun canim transferin ne zaman

Ya oyle mantikli olan zaten benim en son 22 ekimdi adetim opu 2 kasim oldu opudan hemen sonra kasim 7 kanamam basladi ilaclardan erken oldum doktor estrefome baslati ama hala devam ediyorum aralik 3 kontrolum var dr konusucam ne diycek bakalim

Ya oyle mantikli olan zaten benim en son 22 ekimdi adetim opu 2 kasim oldu opudan hemen sonra kasim 7 kanamam basladi ilaclardan erken oldum doktor estrefome baslati ama hala devam ediyorum aralik 3 kontrolum var dr konusucam ne diycek bakalim

Emin ol doktorunun senin için ayarladığı bir şey muhakkak vardır Bir de opu dan sonra ben de erken adet oldum yani benim de normal adet tarihim bu değil aslında ya ilaçlar iyice dengemizi bozdu valla...

Merhabalar ttansferimin 8. Gunu buraya yazmisstim ve o gunden beri girememistim. Guzel guzel haberler olmus masallah. Hamile olan tum arkadaslara hayirli olsun diyim oncelikle. Benimde 14 kasimda belli oldu hamile oldugum. 11.gun degerim 276 cikti. 15.gun 808. 25 kasimda da 2 tane kesemizi gorduk cok sukur. Cuma tekrar kontrole gidicem kalp atislarini duymak icin. Insallah bir aksilik olmaz ve iki bebisiminde kalbi atmaya baslamistir. Insallah benimle beraberlerdir. Dua edermisiniz rica etsem :)

Canim allah tamamina erdirsin darisi benim gibi tedavi surecindeki arkadaslarin basina benimde basima rabbim insallah kucaginada almayi nasip etsin insallah

Canim allah tamamina erdirsin darisi benim gibi tedavi surecindeki arkadaslarin basina benimde basima rabbim insallah kucaginada almayi nasip etsin insallah

Insallah canim cok sagol kalp atisi duyulana kadar yinede insan tedirgin oluyo kolay surecler degil elbet onca ilac onca caba onca masraf sonuc husran... ama sabir bu surecteki en onemli mesele. Vakit ve saat geldimi hepimiz kucagimiza alicaz insallah bebislerimizi.rabbim hepimiz icin en hayirli olanini nasip etsin insallah.

Arkadaslar yarin bebegin kalp atislarini duymaya gidecem insallah bi aksilik cikmaz bana da dua edin

tedavi surecindeki arkadaslara da Allah kolaylik versin Rabbim herkesin gonlune gore versin

Arkadaslar yarin bebegin kalp atislarini duymaya gidecem insallah bi aksilik cikmaz bana da dua edin

tedavi surecindeki arkadaslara da Allah kolaylik versin Rabbim herkesin gonlune gore versin

hayırlı olsun canım çok sevindim Allah kucağına da almayı nasip etsin.Senin dondurulmuş transfer miydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…