- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
- Konu Sahibi acelyacicegi
-
olur mu canım sen umutsuzluga kapilma sen hamile haberini vereceksin bu sefer. ınan. ben cuma yapmayı düşünüyorum yani 11 gün. ya sen cumartesiyi mi bekliyecen.bide seninkiler dondurulmuş muIkinizinde hayırlı olsun tedavileri
allah hayırlısıni nasip eder inşallah. Demek aynı gün ogrenecez sonucu.benim ikinci denemem ilki olumsuz olunca çok umutlanamiyorum.
canım hosgeldin hayırlı olsun ins.merhaba,
bende aranıza bugün itibariyle katılıyorum.
1 olumsuz aşılamam var. bugün itibariyle tüp bebek için iğnelere başladık.
izmir de irenbe tüp bebek merkezine gidiyorum var mı acaba benden başka oraya giden?
canım hosgeldin hayırlı olsun ins.
merhaba,
bende aranıza bugün itibariyle katılıyorum.
1 olumsuz aşılamam var. bugün itibariyle tüp bebek için iğnelere başladık.
izmir de irenbe tüp bebek merkezine gidiyorum var mı acaba benden başka oraya giden?
Ben özel de gidiyorum.transfer kent hastanesinde oldu.irenbede kaan bozkurt iyi diye duydum.
Dondurulmus değil. Ilkinde 7 yumurta 5 tane döllenme oldu 1 tane kondu.digerl er i doldurulacak kalite olmadı. Bu sefer 14yumurta 10 döllenme 2 tane 1 kalite kondu gene dondurulmuş yok ilki devlet ikinci özel bekliyorum güzel dileklerin için saol canım benim ben perşembe kan versem olurmu transfer pazartesi oldum.normalde cuma yap demişlerdi bir günden birsey değişmez herhalde dimi.seninde allah gönlüne göre versin[/QUOTE]lyacicegi, post: 37369349, member: 629575"]olur mu canım sen umutsuzluga kapilma sen hamile haberini vereceksin bu sefer. ınan. ben cuma yapmayı düşünüyorum yani 11 gün. ya sen cumartesiyi mi bekliyecen.bide seninkiler dondurulmuş mu
Hayirlisi olsun arkadasimevet kaan beyi çok övüyorlar. bende irenbe de refik beye gidiyorum, ilk denememiz inş olumlu sonuçlanır.
canım bunun sebebi yumurtanın kabuğunun kalın olması olabilirmiş.imsi falan kullanılan iyi bir merkezde yapınca görüyorlar.embriyo kabuğu yırtıp tutunamıyormuş.benimde beşinci denemem daha yeni farkettiler,embriyo traşlama yapacaklar embriyolara.canım ben adanadayım Dr um istanbulda. sonucumu bu akşam öğrendim yarın fakslıycam dr uma..
canım bunun sebebi yumurtanın kabuğunun kalın olması olabilirmiş.imsi falan kullanılan iyi bir merkezde yapınca görüyorlar.embriyo kabuğu yırtıp tutunamıyormuş.benimde beşinci denemem daha yeni farkettiler,embriyo traşlama yapacaklar embriyolara.
merhaba arkadaşlar bende 1 başarısız aşılama yaptırdım ama şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum daha yolun başında sayılırım ama sizden bir ricam var ben lucrin diye bir iğne kullanıyorum adet olunca doktor ararsın demişti 4 gün geçti ve adet olamadım bu normal mi sizde böyle bir şey oldu mu?
Canım lucrin yumurtalıkları baskılamak amacıyla kullanılır.inş biran önce adetin gelir zaten gelmezse dr sana açıklama yapacaktır.bende kullandım aynı iğneden ama böyle bişey yaşamadım.herkesin bünyesi farklı tepki veriyor ilaçlara..
Teşekkür ederim canım ya açıkçası hemen bir korku sardı içimi. Doktoru arayana kadar da geçmeyecek sanırım. Siz ne durumdasınız peki?
bende memorialın çok methini duymuştum çok iyi bir merkez seçmişsin hadi hayırlısıArtık bizede bişeyler yapacaklar canım..memorial de tedavi görüyorum ben.ekip tecrübeli inşallah doğru bir tespit yaparlar bu defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?