2014 ekim ayı tüp bebek yaptiranlar ve yaptıracaklar buraya

Ikinizinde hayırlı olsun tedavileri
allah hayırlısıni nasip eder inşallah. Demek aynı gün ogrenecez sonucu.benim ikinci denemem ilki olumsuz olunca çok umutlanamiyorum.
olur mu canım sen umutsuzluga kapilma sen hamile haberini vereceksin bu sefer. ınan. ben cuma yapmayı düşünüyorum yani 11 gün. ya sen cumartesiyi mi bekliyecen.bide seninkiler dondurulmuş mu

merhaba,
bende aranıza bugün itibariyle katılıyorum.
1 olumsuz aşılamam var. bugün itibariyle tüp bebek için iğnelere başladık.
izmir de irenbe tüp bebek merkezine gidiyorum var mı acaba benden başka oraya giden?

lyacicegi, post: 37369349, member: 629575"]olur mu canım sen umutsuzluga kapilma sen hamile haberini vereceksin bu sefer. ınan. ben cuma yapmayı düşünüyorum yani 11 gün. ya sen cumartesiyi mi bekliyecen.bide seninkiler dondurulmuş mu[/QUOTE]
Dondurulmus değil. Ilkinde 7 yumurta 5 tane döllenme oldu 1 tane kondu.digerl er i doldurulacak kalite olmadı. Bu sefer 14yumurta 10 döllenme 2 tane 1 kalite kondu gene dondurulmuş yok ilki devlet ikinci özel bekliyorum güzel dileklerin için saol canım benim ben perşembe kan versem olurmu transfer pazartesi oldum.normalde cuma yap demişlerdi bir günden birsey değişmez herhalde dimi.seninde allah gönlüne göre versin

canım hosgeldin hayırlı olsun ins.

Dondurulmus değil. Ilkinde 7 yumurta 5 tane döllenme oldu 1 tane kondu.digerl er i doldurulacak kalite olmadı. Bu sefer 14yumurta 10 döllenme 2 tane 1 kalite kondu gene dondurulmuş yok ilki devlet ikinci özel bekliyorum güzel dileklerin için saol canım benim ben perşembe kan versem olurmu transfer pazartesi oldum.normalde cuma yap demişlerdi bir günden birsey değişmez herhalde dimi.seninde allah gönlüne göre versin[/QUOTE]
bnada pazartesi transfer edildi yumurtalar 25 ekim cumartesi test yap dendi. bi gün önceden yaptirmak istiyorum. transfer gününü saymassak 11. gün oluyor canım. senin yasin kaç kaç yıllık evlisin canım

bnada pazartesi transfer edildi yumurtalar 25 ekim cumartesi test yap dendi. bi gün önceden yaptirmak istiyorum. transfer gününü saymassak 11. gün oluyor canım. senin yasin kaç kaç yıllık evlisin canım ben 5 yyıllık evliyim yaş 33 ama 2yuldr çocuk istiyoruz biraz esimde hareket sorunu var bu ikinci denemem.

canım ben adanadayım Dr um istanbulda. sonucumu bu akşam öğrendim yarın fakslıycam dr uma..
canım bunun sebebi yumurtanın kabuğunun kalın olması olabilirmiş.imsi falan kullanılan iyi bir merkezde yapınca görüyorlar.embriyo kabuğu yırtıp tutunamıyormuş.benimde beşinci denemem daha yeni farkettiler,embriyo traşlama yapacaklar embriyolara.

Artık bizede bişeyler yapacaklar canım..memorial de tedavi görüyorum ben.ekip tecrübeli inşallah doğru bir tespit yaparlar bu defa

merhaba arkadaşlar bende 1 başarısız aşılama yaptırdım ama şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum daha yolun başında sayılırım ama sizden bir ricam var ben lucrin diye bir iğne kullanıyorum adet olunca doktor ararsın demişti 4 gün geçti ve adet olamadım bu normal mi sizde böyle bir şey oldu mu?

Canım lucrin yumurtalıkları baskılamak amacıyla kullanılır.inş biran önce adetin gelir zaten gelmezse dr sana açıklama yapacaktır.bende kullandım aynı iğneden ama böyle bişey yaşamadım.herkesin bünyesi farklı tepki veriyor ilaçlara..

Teşekkür ederim canım ya açıkçası hemen bir korku sardı içimi. Doktoru arayana kadar da geçmeyecek sanırım. Siz ne durumdasınız peki?

Teşekkür ederim canım ya açıkçası hemen bir korku sardı içimi. Doktoru arayana kadar da geçmeyecek sanırım. Siz ne durumdasınız peki?

Korkma hemen ümitsizliğe kapılma..gelir daha zaman var . yolun başındasın daha güzel düşün güzel olsun..ben 5.denememi sonlandırdım tecrübe konuşuyor

Merhaba kıZlar,benimde transferimin 3.günü..ikinci denememiz ilki değerler yükseldi sonra düştü..umarım bu sefer rabbim yüzümüZü güldürür..kasık ağrılarım vardı ama bir iki saat önce kasığımda sanki bişey attı gibi geldi ve kaısk ağrılarım çok azaldı,henü çok erken ama ben çok endişelendim,böyle bişey yaşayan var mı aranız da acaba?

Artık bizede bişeyler yapacaklar canım..memorial de tedavi görüyorum ben.ekip tecrübeli inşallah doğru bir tespit yaparlar bu defa
bende memorialın çok methini duymuştum çok iyi bir merkez seçmişsin hadi hayırlısı

merhaba benim 6tup bebek denemen gacen hafra sali 2 adet blaktosist transver edildi bende cuma gunu kan vericem zor bi surec hep bi belirti bekliyosu ama belirtilerin suan olmasi mumkun degil cunku bhcg degerlerimiz ya cok dusyk yada yukselmedi oyuzden kendinizi dinlemeyin cogu ilaclarin etkisi zaten boyle dusununce insan biraz daha rahat geciriyo bu sıkıntılı zamanları allah hepimize hayirlisini nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…