2014 ekim tüp bebek sonuç bekleyenler

Merhaba arkadaşlar benimde 30 ekimde 5.gün blastosist transferim oldu.2 embriyo konuldu sonucum 11 kasimda belli olcak ,inşaallah hepimiz güzel sonuçlar aliriz.Allah emeklerimizi bosa cikarmasin.

Bugün idrar testi yaptim iki çizgide çikmadiesimide zorla göndermistim eczaneye

Slm Kizlar,

Benimde 28 Ekimde yapildi transferim.3 gun ebriosu 2 tane.Yarin 7. gunum.Belirti sorarsaniz.Sadece goguslerim cok aciyor,karnim gaz dolu.Onun disinda hic bir belirti YOK;(((

kizlar kan verdim test sonucum 2 saat sonra cikcak cok heycanlym insallah hayrlsyla pozitf cikar:):):):)

canım hayırlısı olsun inşallah. inşallah güzel haberleriniz alırız. Ben 28 ekimde transfer oldum bugün 7.günüm 7 kasım cuma test yaptırıcam. umarım pozitif olur

saolun insallah hepimizinde gònlüne göre olur.iki gündür pek agrim yok cnm yarn adet günüm insallah olmam

saolun insallah hepimizinde gònlüne göre olur.iki gündür pek agrim yok cnm yarn adet günüm insallah olmam

inşallah canım. benim transferden beri sancım çok fazlaydı bugün hiç ağrım sızım yok inşallah tutunmuşlardır bana sımsıkı

kizlar 12.gunum 218.8 çkikti sonucum:) çok şükür.isteyen herkese versin rabbim

gözün aydın canım hamilelerin duası kabul olurmuş bize bol bol dua et. inşallah bizlerde güzel sonuçlar alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…