2014 Ekim Tüp bebek tedavisine başlayanlar ,birbirimize destek olalım.

hasret26

hasretimsin,cennet kokulum...
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
117
56
73
40
Merhaba arkadaşlar dün itibariyle 4. Tüp bebek tedavimize genartta başladik.Duygularim karişik biraz sevinç biraz kaygi ama yinede umutluyum.Düşüklerim ve başarısiz denemeler olduğu icin genetik araştirmali tüp bebeği deneyeceğiz.Hadi birbirimize destek olalim.Yazalim güzel sonuçlari duyalim insaallah.

Cnm tedavin hayırlı olsun.
inşallah bu sefer sağlıklı çokkk tatli bir bebişin olur kavuşursun meleğine.
nerde başladın tedaviye?
sorun neydi?

merhaba canım hayırlısı olsun, umarım bu sefer bebeğini kucağına alırsın. genart'ta bir kez aşılama yaptırdım doktorum dışardan orayla çalışıyor. beğenmiştim merkezi ve çalışanları umarım senin için iyi olur . ben bu ay tüp bebek yaptım 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi, bugün 6. günüm hakkımızda hayırlsı olmasını diliyorum. bu arada doktorum aynı kişi ama tüp bebeği hrs'de yaptık.

A
Cnm tedavin hayırlı olsun.
inşallah bu sefer sağlıklı çokkk tatli bir bebişin olur kavuşursun meleğine.
nerde başladın tedaviye?
sorun neydi?
Çok teşekkür ederim güzel dualarin icin öncelikle,Allah hepimizin yüzünü güldürsün.Tedavimize genartta başladik.Esimde spermde sayi ve morfoloji sorunu var.Genetik araştırmali olucak düşüklerim ve başarisizlar oldugu icin

hayırlı olsun canım.

bende ikinciye başlamayı düşünüyorum ama mart gibi falan.
bizdede morfoloji %4 çıkıyor.
onun dışında herşey normal deniyor ama ilkinde tutunmadı maalesef 5.gündü kısmet tabi.
şimdi neden tutunmadığına dair tanısal histeroskopi önerdi doktor bakalım,
haftaya bahçeci ile ön görüşme yapıcam bende orası ne dicek

Çok tesekkür ederim dualarin icin,merkezden simdilik memnunum cok ilgililer.Allah seninde yardimcin olsun güzel haberlerini bekliyorum yaz olurmu.

Hax
Hayırlısı olsun canim durumlar ayni buyüzden cgh yöntemiyle yapilacak bizde de bisey bulamadilar .Bu tür morfoloji sorunlarinda anneyle babada genetikte birsey cikmadiysa embriyolarin genetigine bakilip transfer ediliyor .Genetik sorunlu ise embriyo zaten tutmazmis .Baktir bakalim olmadı cgh li denersiniz.Herşey evlat icin ,Allah yardimcin olsun.

B
Benay27 nasılsın,nasil geçiyor günlerin moralin nasıl az kaldi sonucu ögrenmeye inşaallah güzel haberler vericez birbirimize.

B

Benay27 nasılsın,nasil geçiyor günlerin moralin nasıl az kaldi sonucu ögrenmeye inşaallah güzel haberler vericez birbirimize.
merhaba canım, teşekkür ederim son 3 yıldır hiç bukadar ıyı olmamıştım:) hamile oldugumu öğrendım, değerim önce 119 ,2 gün sonra 323 çıktı... şimdi sabırla keseyi ve pıt pıt sesini duymayı bekliyoruz. rabbim sizlerede nasip etsin inşallah... senin tedavin hangi aşamada ?

Canım benim bu çok güzel haber çok sevindim hayırlı olsun,allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.Banada dua et yarın yumurta toplanacak inşaallah.

Canım benim bu çok güzel haber çok sevindim hayırlı olsun,allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.Banada dua et yarın yumurta toplanacak inşaallah.
teşekkür ederim canım, allah yardımcın olsun inşallah hepsi iyi kalite olur ve 5. güne dayanırlar. sanırım 5. güne dayanması şansı artırıyor. heyecanla güzel haberlerini beklıyorum .

teşekkür ederim canım, allah yardımcın olsun inşallah hepsi iyi kalite olur ve 5. güne dayanırlar. sanırım 5. güne dayanması şansı artırıyor. heyecanla güzel haberlerini beklıyorum .
Sagol canım insaallah olsun bu sefer artik.

Merhaba Arkadaslar ıkı senelık evlıyım cocugumuz olmadı.Tüp bebek tedavısıne baslayacagız bu ay sonu .Çakmak erdem hastahanesınde dr. Emel TÜRKOĞLU tevımızı yapacak ..Tavsıye edıyormusunuz?Bilgısı olan varmı?Rabbım hepızın umutlarını bosuna cıkarmaz ınsallah...

Sagol canım insaallah olsun bu sefer artik.
Hoşgeldin canım ,Allah bu yolda yar ve yardimcim olsun.Biraz meşakkatli bir yol ,sabir lazim tedavin şimdiden hayirli olsun.Merkez ve doktor hakkında bir bilgim yok ama olan arkadaşlar yardimci olacaktir.

Tesekkurler Hasret hanım ....Evet cook mesakkatlı ve pıskolajık olarak yıpratıcı bır süreç Allahım hepımızın yardımcısı olsun...UMarım dok. tanıyan bır uyemız cıkar :)

kızlar bu yolda uğraşan herkesin Allah yardımcısı olsun.Bir kaç güne transferim olacak ananasın transfer sonrasına nasıl bi etkisi var bilgisi olan varsa çoook sevinirim

Q
kızlar bu yolda uğraşan herkesin Allah yardımcısı olsun.Bir kaç güne transferim olacak ananasın transfer sonrasına nasıl bi etkisi var bilgisi olan varsa çoook sevinirim
Sagol 123boncuk Allah hepimizin yardimcisi olsun benimde bikaç güne olucak transferim bende merak ediyordum tutunmasina yardimci oluyor diyorlar ama dogruluk payi nedir bilmiyorum.

hasret26 inşallah en kısa zamanda birbirimizin iyi haberlerini alırız.Döllenen kaç yumurtan var Benim 8 tane toplandı 7si döllendi şimdilik bir sorun yok

hasret26 inşallah en kısa zamanda birbirimizin iyi haberlerini alırız.Döllenen kaç yumurtan var Benim 8 tane toplandı 7si döllendi şimdilik bir sorun yok
Merhaba 123boncuk,dún 5.gün blastosist transferim oldu,çok şükür.16 yumurta toplandi 8 tanesi döllendi pgd yöntemiyle genetik tarama yapildi ve 4 tanesi saglam çikti.2 si transfer edildi 2 si donduruldu.Çok şükür iyiyim artik sonuç bekliyorum 11 kasim test tarihi,Senin transferin nezaman?

R
insallah hayirli haberler alisin hasret benim yarin transferim. 6tane 5.gun embriyosu var 1tane transfer yapariz dedi doktor coook heyecanliyim Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…