2014 Ekim Tüp bebek tedavisine başlayanlar ,birbirimize destek olalım.

R

insallah hayirli haberler alisin hasret benim yarin transferim. 6tane 5.gun embriyosu var 1tane transfer yapariz dedi doktor coook heyecanliyim Allah yardimcimiz olsun
Cok sevindim hayirli olsun transferin olmuştur büyük ihtimal msj yeni gördüm.Seninde 5.gün blastosist transferi olcak bu güzel haber sansimiz yüksek inşaallah tutunmuşlardir,yavrularimiz bizimledirler.

Merhaba hasret26 seninle ayniyiz bnde 10 kasimda sonuç alicam bugün 4. Günüm inşallah güzel haberleraliriz.

Merhaba hasret26 seninle ayniyiz bnde 10 kasimda sonuç alicam bugün 4. Günüm inşallah güzel haberleraliriz.
Merhaba baharsuberen hoşgeldin.Öncelikle transferin hayirli olsun ,Allahin ızniyle güzel haberler vericez birbirimize.Senin kaçinci denemen ve nasil gidiyor gününü nasil geçiriyorsun,anlatsana biraz neler yapiyorsun?

İlk tüp bebek denemem.dün ve bugün adet sancisi gibi ağrım oldu korktum dün daha belirgindi bugün daha iyiyim.acikcasi kendimi yormuyorum yatiyorum.İnan en zoru beklemekmiş.

İlk tüp bebek denemem.dün ve bugün adet sancisi gibi ağrım oldu korktum dün daha belirgindi bugün daha iyiyim.acikcasi kendimi yormuyorum yatiyorum.İnan en zoru beklemekmiş.
Ağrılar normal canim korkma bel ve kasık ağrısı,ara ara batmalar oluyor bende de sürekli yatmiyorum oturuyorum yürüyúsler yapiyorum evde doktorum yatmanin bir faydasi yok tamamen embriyo ve rahimle alakali dedi.Sabir lazim hepimize ,beklicez başka çaremiz yok .Allah yar ve yardimcimiz olsun.

Merhaba arkadaşlar dün itibariyle 4. Tüp bebek tedavimize genartta başladik.Duygularim karişik biraz sevinç biraz kaygi ama yinede umutluyum.Düşüklerim ve başarısiz denemeler olduğu icin genetik araştirmali tüp bebeği deneyeceğiz.Hadi birbirimize destek olalim.Yazalim güzel sonuçlari duyalim insaallah.

Allah gonlunuze gore versin.Benim de ctesi opu yapildi. 11 yumurta toplanmis ama 8 tanesi olgun. 7 tanesi dollenmis. Haber verecekler transfer icin. Bekliyoruz.

Merhabalar
Öncelikle Allah herkesin dualarını kabul etsin. Benim 2 başarısız denemem oldu, şu an 3. Denememizi 5. Gün blast ile yaptık. Transfer günümden beri vücudum bi tuhaf sanki grip olmak istiyor ama olamıyor gibi, ayaklarım ve vücudum ısınmıyor. 27 Ekim'de transferim oldu bu arada. Bugün idrar testi yaptım ve 2. Çizgiyi silik gördüm, test günüm 5 Kasım. Inşallah tutunmuşlardır, sabırsızlıkla kan testimin gününü bekliyorum

merhaba, kızlar hepinizden güzel haberler alırız umarım hayırlısıyla... P Ponpon07 bende test günümden 3 gün önce dayanamayıp test yapmıştım ve benımde silik çıkmıştı 2. çizgi ,inşallah hamılesindir:) bizde yarın keseyi ve kalp atışlarını duymaya gidicez allah izin verirse...

Allah gonlunuze gore versin.Benim de ctesi opu yapildi. 11 yumurta toplanmis ama 8 tanesi olgun. 7 tanesi dollenmis. Haber verecekler transfer icin. Bekliyoruz.
Sağol Htcrhn topiğimize hosgeldin öncelikle,tedavin hayirli olsun şimdiden trasferin icin bol sans dualarim seninle moralini yüksek tut olurmu.

Merhabalar
Öncelikle Allah herkesin dualarını kabul etsin. Benim 2 başarısız denemem oldu, şu an 3. Denememizi 5. Gün blast ile yaptık. Transfer günümden beri vücudum bi tuhaf sanki grip olmak istiyor ama olamıyor gibi, ayaklarım ve vücudum ısınmıyor. 27 Ekim'de transferim oldu bu arada. Bugün idrar testi yaptım ve 2. Çizgiyi silik gördüm, test günüm 5 Kasım. Inşallah tutunmuşlardır, sabırsızlıkla kan testimin gününü bekliyorum
Hoşgeldin canim bu güzel haber inan icim hopladi bi an heyecanlandim senin gibi hadi inşaallah kan testindede ayni sonucu al güzel haberler yaz bize olurmu.

merhaba, kızlar hepinizden güzel haberler alırız umarım hayırlısıyla... P Ponpon07 bende test günümden 3 gün önce dayanamayıp test yapmıştım ve benımde silik çıkmıştı 2. çizgi ,inşallah hamılesindir:) bizde yarın keseyi ve kalp atışlarını duymaya gidicez allah izin verirse...
Canim benim ya Allah hayirlisiyla ona kavuşmayi nasip etsin.Çok heyecanlısindir şimdi sen çünkü ben bile buz kestim heyecanlandim.Bizede dua et nolur.Hamişlerin duasi kabul olur,çevrilmez.

selam arkadaşlar ben yeni katıldım
adetin 2. günü tedaviye başlayacağız, ondan sonrada yumurta toplanacak dendi. çok korkuyorum araştırma yapıp okuyamadım bile,aşamaları hakkında konuşalım mı?

selam arkadaşlar ben yeni katıldım
adetin 2. günü tedaviye başlayacağız, ondan sonrada yumurta toplanacak dendi. çok korkuyorum araştırma yapıp okuyamadım bile,aşamaları hakkında konuşalım mı?
Hoşgeldin canim hadi bakalim tedavin hayırlı olsun öncelikle sakin korkma sakin ol ve umutlu ol çünkú bunlar başarmanin yarisi.Adetinin ikinci gününden itibaren çok sayida yumurta üretmek ve büyütmek icin karnindan vuracagin ignelere baslayacaksin dozunu yumurtalik takibine göre ayarlayacaklar baslarda 4 günde bir daha sonra 2 günde bir yumurta takibine gideceksin.Bu sürec 11,12 gün kadar sürüyor yumurta gelisimi tamamlamak çatlatmak icin tekrar başka bir igne yumurta büyüklüklerini esitlemek icin bir ignd daha bunlarda karindan vurulacak çatlatma ignesini vurduktan 36 saat sonra genel anestesiyle yumurtalarini toplayacaklar bu yarim saatlik bir islem baygin oldugun icin bisey hissetmiceksin.ogün ayni anda eşindende sperm alip dòlleme yapilacak.O gün sana antibiyotik tetradox(enfeksiyona karsi) ,kortizon prednol yada deltacortril(bagisiklik sıstemini baskilayip embriyolari vucudun kabul etmesi icın)parol agri kesici ve progestan (rahim kalinligi muhafaza ve bebegin tutunmasi icin )progestan haric digerlerini transfer gününe kadar kullanip ogün kescen yumurtalarin 3 gün boyunca döllenip bölünmeye devam edicekler .Yumurtalarin kalitesine göre 3.gün yada 5.gün transferin olacak.O günde progestanlarin sayisi artacak,ignesinide ekleyecekler,bunun yani sira estrafem,coraspin,ve clexan yada hydor kan sulandici igne yine karindan ,folbiol(folik acid)bunlari kullanıcaksin.12 gün sonrada hayirlisiyla gebelik sonucu icin teste.umarim faydali olup korkularini giderebilmisimdir

Merhaba arkadaşlar,uzun zamandır kimse yazmıyor bugün transferimin 7.günü ara ara bel agrisi,kasıklarimda batmalar ,halsizlik ve uyku hali var bu şikayetlerim iki gündür biraz daha artti ,ilaçlarında etkisi var tabiki , sonuç 11 kasimda belli olacak inşaallah yavrularim benimledir.Sizdeki durumlar nasil yazin beraber paylaşalim.

Benay27 yazmadin duydunuzmu kalp atislarin ,kesesini gördünüzmü yavrunun güzel haberler ver bize moral olsun.

Merhaba arkadaşlar,uzun zamandır kimse yazmıyor bugün transferimin 7.günü ara ara bel agrisi,kasıklarimda batmalar ,halsizlik ve uyku hali var bu şikayetlerim iki gündür biraz daha artti ,ilaçlarında etkisi var tabiki , sonuç 11 kasimda belli olacak inşaallah yavrularim benimledir.Sizdeki durumlar nasil yazin beraber paylaşalim.
benim bugün transferimin 4. günü daha:110:ama nasıl geçecek zaman bilemiyorum 12 kasın test günüm 1. günden beri adet sancısı gibi ağrılarım ve ara ara karnımın alt taraflarında batmalar var.o zamandan beri devam ediyor.inşallah hayra alamettir.bana 2 embriyo konuldu sendemi aynı durumdasın?inşallah hepimiz için güzel sonuçlar olur

benim bugün transferimin 4. günü daha:110:ama nasıl geçecek zaman bilemiyorum 12 kasın test günüm 1. günden beri adet sancısı gibi ağrılarım ve ara ara karnımın alt taraflarında batmalar var.o zamandan beri devam ediyor.inşallah hayra alamettir.bana 2 embriyo konuldu sendemi aynı durumdasın?inşallah hepimiz için güzel sonuçlar olur
Merhaba joubert evet benimde 5.gün blastosist tranferiyle 2 embriyo konuldu.Senindemi 5.gün blastosist test tarihini erken vermis doktorun 10. Gün sonu bazı arkadaşlarinda öyle benim doktorum 12.gün sonra yaptir dedi.Beklıcem artik napalim o kadar bekledim.

Benay27 yazmadin duydunuzmu kalp atislarin ,kesesini gördünüzmü yavrunun güzel haberler ver bize moral olsun.
canım merhaba, evet dün duyduk sesini yavrumuzun:) allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu... dualarım sizinle ,etmez olur muyum kimseye yokluğunu göstermesin.

Back
X