2014 Ekim Tüp bebek tedavisine başlayanlar ,birbirimize destek olalım.

Merhaba arkadaslar, benim de 2. Denemem, ilki dis gebelik olmustu :(
Bu sefer guzel olcak hersey :) bebeklerimin yarin 3.gunu, pazar 5.gun transferi olcak insallah :) hepsini yerlestirseler hepsini birden dogursam :)

Lekelenmesi olan var mi bekleyenlerden benim bugün 9. günü ve az az açik pembe geliyo korkuyorum tutmadimi acaba.

Lekelenmesi olan var mi bekleyenlerden benim bugün 9. günü ve az az açik pembe geliyo korkuyorum tutmadimi acaba.
Benim bugün 7.günüm akşamüstü bir iki damla acik pembe leke geldi.Ama çok şükür devam etmedi.Temiz şu an ,bu günlerde yerleşme kanaması olurmuş açik pembe korkma inşaallah yavrularimız bizimle.

Benim transferim de persembe (5.gun)yapildi.. o kadar yumurtadan sadece bir tane kaliteli embriyo gelismis.. o da olmasa tedavi bosa gidecekti.. donduracak embriyo bile yok.. hayirlisi bakalim..

Benim transferim de persembe (5.gun)yapildi.. o kadar yumurtadan sadece bir tane kaliteli embriyo gelismis.. o da olmasa tedavi bosa gidecekti.. donduracak embriyo bile yok.. hayirlisi bakalim..
Kac yumurta toplanmisti?
Benim ilk tedavimde de oyle olmustu, 14 yumurta toplanmisti, 1tanecik 5.gune gitmisti, o da dis gebelik olmustu..
Bu ikinci denemem, pazar gunu transfer olcak insallah :)

11 yumurta toplanmisti.. 7 tanesi dollendi.. 1 tanesi 5.gune kalabildi.. zaten tek embriyo olsun istiyordum.. ama dondurulacak kalmadigi icin uzuldum..

Arkadaslar benim de transferimin 7.gunu hic birsey hissetmiyorum sadece arada kasik agrisi oluyo 13kasim sonuc gunum dualarinizda beni de unutmayin lutfen Rabbim isteyen herkese nasip etsin bebisini

Kızlar hamileyimmm değerim 157.23 cikti çarsamba günü testi tekrarlicaz.Rabbim tamamina erdirir inşaallah Allah hepinize nasip etsin.

arkadaşlar bugün benim 8. günüm sabah idrar testi yaptım çok silikti dayanamadım akşam birdaha yaptım daha belirkin çıktı bu sefer.ne dersiniz hamilemiyim acaba??

Hasret26 çok sevindim bende dün yaptirdim bende hamileyim pozitif 230 çikti değerim.Allah sağsalim kucağimiza alma
Canım hayirli olsun bende çok sevindim seninde degerlerin yüksek ikiz olma ihtimalı yüksek bebislerimizin ,Allah tamamina erdirsin canim tekrar tebrik ederim.

ya arkadaşlar 3 tane idrar testi yaptım üçüde pozitif çıktı kanda çıkmama durumu olabilirmi öyle şeyler okudum da kafama takıldı.

ya arkadaşlar 3 tane idrar testi yaptım üçüde pozitif çıktı kanda çıkmama durumu olabilirmi öyle şeyler okudum da kafama takıldı.
Zor canim büyük ihtimal hamilesin,bugün transferin kacinci günü hemen kan testi yaptir yanilmazsin hem düsük ihtimal bence cünkü kanda ciktiginda bile idrarda cok sonra çikiyo degerin çok yüksek olmali idrarda çiktigina göre.

Zor canim büyük ihtimal hamilesin,bugün transferin kacinci günü hemen kan testi yaptir yanilmazsin hem düsük ihtimal bence cünkü kanda ciktiginda bile idrarda cok sonra çikiyo degerin çok yüksek olmali idrarda çiktigina göre.
bugün 9. günüm yarın kan testi günüm...dünden beri test yapıyorum hep pozitif çıktı 2 embriyo konmuştu bakalım yarını iple çekiyorum....rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah

bugün 9. günüm yarın kan testi günüm...dünden beri test yapıyorum hep pozitif çıktı 2 embriyo konmuştu bakalım yarını iple çekiyorum....rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah
Büyük ihtimal hamilesin canim ama garantiye al kan testini yaptir,güzel haberlerini bekliyorum.

Back
X