2014 Ekimde düğünü Olanlar Hadi İçeri :)

Kizlarr ben geldim bugün gelinlik için gezdim.ve 3 model.belirledim kafamda hepsi birbirine benziyor. Hazir alcam.zaten o yüzden skinti yok. Kuaforumu de ayarladim. Damatlik da kolay is zaten. İs yerimiz izin vermediği için balayi isi de yatti . anlycaginiz benim hZirliklar bittiiiii :) gelinlik baglantisini da yaninda yaoarim. Herkese kolay gelsin. Ben dugunden hemen sonraki gün is basi yapcam. En cok o koyyo bana

Merhaba Kızlar :)

Benimde 12 Ekimde Düğünüm.

Hazırlıklar nerdeyse tamam gibi.
Sadece halılarımız kaldı onlarıda bugün halledicez, pazar günü çeyiz'im gidecek ve evim artık yaşanmaya hazır hale gelecek.

Yapacaklarımız olarak ;

- Gelinlik Ayakkabısı
- Kına Gecesinden Giyeceğim Elbise
- Damatlık
- Takılar kaldı

Heyecan günden güne artıyor :)

gelinlik işini hafiflemişsin, fotoğraf çekimi ayarladın mı? bazen unutuluyor. iş içinde, düğün izni oluyor canım 3 gün. senin yasal hakkın kullanabilirsin.

benim de 12 Ekim, hayırlı olsun şimdiden. bizim de bu yazdıkların arasında damatlık kaldı sadece.
onu da acele etmedik modeller değişiyor diye alıcaz bakalım. fmavi renkte takımlar moda olmuş bu sene.

benim de 12 Ekim, hayırlı olsun şimdiden. bizim de bu yazdıkların arasında damatlık kaldı sadece.
onu da acele etmedik modeller değişiyor diye alıcaz bakalım. fmavi renkte takımlar moda olmuş bu sene.

Sağollasın seninde hayırlı olsun şimdiden. Mavi takım duymamıştım. Damatlık zaten en kolayı sanıyorum ki onca koşturmanın arasında gidip alınacak o kadar.

arkadaşlar meraba ben düğünde foto çekimleri için şemsiye tasarlıyorum çook uygun fiyata düşünür müsünüz..

arkadaşlar meraba ben düğünde foto çekimleri için şemsiye tasarlıyorum çook uygun fiyata düşünür müsünüz.

arkadaşlar meraba ben düğünde foto çekimleri için şemsiye tasarlıyorum çook uygun fiyata düşünür müsünüz.

Benim de 11 ekim canımm senden 1 gün önce. Umarım havalar da güzel olur ya

Kızlar Buda resimleri ..

Eklentiler

• image.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 87
  • image.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 94
  • image.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 81
  • image.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 90
Yaaa ne güzel evleriniz hazır sizin.Bizim nikah 19 Ekim de daha evin ince işi bitmedi yaaa 2 haftalık bi sürede nasıl yerleştircem ben herşeyi

kızlar ben geldim. hazırlıklar nasıl gidiyor. ben bugün fotoğrafçımı da ayarladım. evimin de perdeleri perşembe günü takılcak. gelinliğimi bindallımı da kiraladık. kuaför zaten hazır. balayı konusuna gelince balayına gitmeme kararı aldık. çünkü hem ben hem nişanlım aynı yerde çalışıyoruz ve işyeri izin vermiyor. düğünün ertesi günü iş başıyız :)
düğünüm 7 ekimmmm az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…