2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
bahsetti biliyorsun benim ikinci gebeliğim ilkinde de aynı doktoruma gittim ikili test zeka testi biliyorsun zeynep dedi evet dedim yani ben her türlü sonuca razı lduğum için oğlumda da önerdi ama yaptırmadım bunda da yaptırmayacağım canım önerilip yaptırmadığına dair de imza attırıyorlar..

anladım canım tabi ki senin kararın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

günaydın eylül annecikleriii :16::16:

inş. bugün baş dönmesiz mide bulantısız ,sakin bir gün geçiririz

benım bulantım gün boyu sürüyor kızlar ,sizinde öylemi

yarın doktor randevum var ,inş. kalp atışlarını duyucaz bebeğimin :emir_bebek::emir_bebek:

Gunaydin eylul anneleri :)goguslerinde buyume olan varmi benimkiler cok buyudu sisti uclari falan cikti ustune yatamiyorum degemiyorum bilee bu sizlamara ne iyi gelir acaba ....cok berbat durumdayimim tisort degse sizliyor yaniyor.benimle ayni durumda olan varmi?

Günaydın kızlar , bende mide yanması haricinde bir sıkıntı yok ,

Allah büyük sıkıntılar vermes,n , Mubarek cuma günü yüzü suy hürmetibe bebişlerimize sağlık bizzlere sağlık eşlerimizide Allah başımızdan eksik etmesin .

Allah büyük sıkıntılar vermes,n , Mubarek cuma günü yüzü suy hürmetibe bebişlerimize sağlık bizzlere sağlık eşlerimizide Allah başımızdan eksik etmesin .

aminnnnnnnnnnnnnn

Gunaydin eylul anneleri :)goguslerinde buyume olan varmi benimkiler cok buyudu sisti uclari falan cikti ustune yatamiyorum degemiyorum bilee bu sizlamara ne iyi gelir acaba ....cok berbat durumdayimim tisort degse sizliyor yaniyor.benimle ayni durumda olan varmi?

günaydın canım

benımde sıkıntım aynı yönde ama tshırt değipte acıyacak kadar değil,normalde benım göğüs uçlarım pek yoktur ,düz bile diyebilirim,ama şimdi belirginleşmeye sivrilmeye başladılar ,
süt bezlerin yavas yavas kendını hazırladıgı ıcın bu belırtılerı yaşıyorsun ,tahmınımcee ,

Gunaydin amin guzel dualarin icin tesekkurle r arkadasim

günaydın canım

benımde sıkıntım aynı yönde ama tshırt değipte acıyacak kadar değil,normalde benım göğüs uçlarım pek yoktur ,düz bile diyebilirim,ama şimdi belirginleşmeye sivrilmeye başladılar ,
süt bezlerin yavas yavas kendını hazırladıgı ıcın bu belırtılerı yaşıyorsun ,tahmınımcee ,

Normalde benim goguslerim kucuk ne ucu var ne biseyi vardi.ilk hamileligimde doguma kadar hic degismedi hatta ucunu zor cikarmitim emzirken bu sefer ne olduysa oldu nerdeyse ustumu cikarip gezicem cok fena sanki yarin dogurucam oyle oldu ins 2inci 3 aya biter sikintilarimiz valla mahfoldum sabaha kadar gozumu kirpmadim

Normalde benim goguslerim kucuk ne ucu var ne biseyi vardi.ilk hamileligimde doguma kadar hic degismedi hatta ucunu zor cikarmitim emzirken bu sefer ne olduysa oldu nerdeyse ustumu cikarip gezicem cok fena sanki yarin dogurucam oyle oldu ins 2inci 3 aya biter sikintilarimiz valla mahfoldum sabaha kadar gozumu kirpmadim

2. bebeğinmi hayırlı olsun canım :16::16:

eğer evdeysen çıkar gez rahat rahat :9: canının yanmasından iyidir ,aman üşütürsün vazgeçtim :34:
bu gece bende uyuyamadım hiç ,sürekli midem bulandı ,başım ağrıdı ,döndüm durdum inş. geçicek hayırlısıyla bugünlerde

hehe büyümüş teyzesi valla nasıl belli oluyor:emir_bebek:kalbinide dinletti iyi dedi doktor.23 mm canım :nazar::nazar:bir de bana kan ilacı yazdı hap yutamıyorum diye şuruba çevirdi 9 unda da kontrol var biraz rahatladım şimdi öyle görünce bebeğimi:16::16:

ohhh maşallah darısı başımıza

hiç bulantı olmaması sorun olabilirmiş yeni hamilelik belirtileri kalp atışlarının başladıgı anlamına ve saglıklı gebeliğe işaretmiş

Bence bu bilgi yanlış. Ve midesi bulanmayanları korkutmaya yönelik. Benim çok şükür şimdiye kadar yalnızca bir kez midem bulandı. 10. haftam bitmek üzere ve de. Benim annemin de midesi hiç bulanmamış bsna hamileyken. Bi arkadaşım da 20 ay önce doğum yaptı. O da hiiiç mide bulantısı çekmedi. Bünyeden bünyeye değişiyor bence. Tek belirti mide bulantısı değil ya. Hiç belirti göstermeyen de var. Böyle çat diye söyleyip de anne adaylarını korkutmayalım bence :))

2. bebeğinmi hayırlı olsun canım :16::16:

eğer evdeysen çıkar gez rahat rahat :9: canının yanmasından iyidir ,aman üşütürsün vazgeçtim :34:
bu gece bende uyuyamadım hiç ,sürekli midem bulandı ,başım ağrıdı ,döndüm durdum inş. geçicek hayırlısıyla bugünlerde

Saol canim 28 aylik kizim var birde senin ilkmi hayirli olsun ins sag salim kavusurz bebislerimze.kiz cikaricamda benim ufaklik gelior memiii diye saldiriyor onun acisi daha fena sikistiriyor valla:)geceler cok kotu geciyor demekki yanliz degilim.bi atlatsak 3 aydan sonra rahat oluyor:)

Bence bu bilgi yanlış. Ve midesi bulanmayanları korkutmaya yönelik. Benim çok şükür şimdiye kadar yalnızca bir kez midem bulandı. 10. haftam bitmek üzere ve de. Benim annemin de midesi hiç bulanmamış bsna hamileyken. Bi arkadaşım da 20 ay önce doğum yaptı. O da hiiiç mide bulantısı çekmedi. Bünyeden bünyeye değişiyor bence. Tek belirti mide bulantısı değil ya. Hiç belirti göstermeyen de var. Böyle çat diye söyleyip de anne adaylarını korkutmayalım bence :))

Bence de :13:Hiç bulantısı olmayan çok tanıdığım var:56:

Günaydınnn:16:Bugün kontrole gidenler inş güzel haberlerle döner.:49:.

Delircem ya az kaldi herkes bisey söylüyor ne guzel dünkü yazıları okuyunca icim rahatlamisti simdi yine içim daraliyo :( bende cabuk yorulma uyku haric hic belirti yok sorun mu var bebegimde yarin kalp atisini dinlemeye gidecegiz ya sorun varsa ya atmiyorsa kalbi :((((((

Günaydın melek anneleri :82: hayırlı cumalar herkese
Yarın kontrolümüz var dr. kalp atışını dinliycez dedi, dua edin kızlar acayip heyecanlıyım inşallah duyurur miniğim annesine sesini :49:
Bu arada mide bulantısı için ilaç kullanan var mı? bana dr. bi ilaç verdi ama hiç işe yaramıyo hala bütün gün bulantılar bulantılar :51:

Back
X