- 9 Haziran 2009
- 476
- 52
- 318
- 39
CANIM MESAJINI YENİ GÖRDÜM GEÇ CEVAP YAZIYORUM KUSURA BAKMA LÜTFEN.Canım benim de 3tane FrigoCan'larım var)Dr'um ya 2 şini transfer edip 1'ini dondurabilrim yada 3'ünü birden transfer edebilirim diyor.Ben de hem çikolata kisti hem de rezerv azlığı var.ya ilk denemede tutmazsa acaba 1 tanesini hazırda tutsam mı diye kafamda soru işaretleri var.Acaba Sana kaç embriyo transfer edilecek ,bilgi verirsen sevinirim ))
İNŞALLAH HEPİMİZİNKİ...iyi akşamlar cnm ne güzel buz bebeklerin seninle ollur inşlh
GÜZEL DÜŞÜNCELİ İNSANLAR NE KADAR ÖNEMLİ İŞTE...BENİ BİLE GÜLÜMSETTİNİZ<. AMİN İNŞ BEBEĞİMİZ HEPİMİZİN OLUR:)inşlh bu sefer bebeğin sana tutunur...
tatlım geçmiş olsun septum ameliyatı nedir bilmiyorum ama kendi düşüncen ve maddi durumuna bağlı bence tüp bebek denemesi yapman eğer kaldırıım her anlamda diyorsan tüp bebek dene derim ben...
arkadaşım eğer çok çok önemli olsaydı tedavini falan erteler önce bu senin sorununa bakardı demekki çok fazla önemi yk ki üzerinde durmadı..i,nş hiçbi sorun yaşamazsın tedavide...
sayısına göre aşılama mı yoksa tüp bebek mi yapılacağı belirlenir cnm.
tüp bebek tedavisi acılı mı diye sormuşsun ya aslında acılı değil sadece kendine iğne yapıyorsun yumoşalrın büyüyünce onlar narkozlu olarak 15 dk. içinde alınıyor ve ardından 3 veya 5 gün sonra bebekler transfer ediliyor anlıcan acılı mı dersen bana göre en en en muhteşem anlar o tedavi anları çünki ben 8 senedir bu yola asla giremedim şimdi bende nasipse deneme yapıcam o yüzden o iğneler o anlar benim için hayaldi gerçek olucak inşlhh
ne kadar acılı olsa da olmasa da bebeklerimize giden yol da herşeye razıyız...
Ben Kadıköy Acıbadem'deyim canım.Benim ilk denenem olucak o yüzden tereddütteyim acaba 1'ini sonrası için saklansam mı diye!!Dr'um 3'ünü koymaktan yana.Yaştan dolayı üçüz olmazmış ama ikiz olma olasılığı varmışCANIM MESAJINI YENİ GÖRDÜM GEÇ CEVAP YAZIYORUM KUSURA BAKMA LÜTFEN.
BEN EGE ÜNV. YAPTIRMIŞTIM BEBEKLERİMDE ORDA NEGATİF SONUCU ALDIKTAN SONRA TELEFON ILE GÖRÜŞMEMDE 2. KEZ YAPILACAĞI İÇİN YİNE 1 ADET TRANSFER EDECEKLERİNİ SÖYLEDİLER OLAKİ YİNE TUTUMADI VE BEBEKLERİMDE HALA 2 TANE İSE İKİSİNİ BİRDEN TRANSFER EDECEKLERİNİ SÖYLEMİŞLERDİ.
SEN NEREDE YAPTIRDIN PEKİ TÜP BEBEĞİ CANIM.
Canım bizimde sperm sıkıntımız vardı 4 yıl önce direk tüp bebek denedik ve cok sukur tuttu dünya güzeli bir prensesim var. Ben tedavi sürecinde detaylara fazla takılmadım kişiden kişiye değişiyordur belkide ama ben hiç acı çektiğimi hatırlamıyorum doktoruma güvenip herseyi ona bıraktım strese girmeden akışına bıraktım ve kizima kavustum önümüzdeki ay dondurulmus 4 bebisimden 2 sini alicam göbüşüme allahım hepimizin yüzünü güldürsün insallah
Zeynep'cim ilk önce sana kendimden bahsedeyim.39 yaşındayım 17 yıllık evliyim uzun ama çok uzun bir zaman önce 1 doğal hamileliğim var ama o da kürtajla sonuçlandı((Eşim çocuk istemediği için çok uzun yıllar boyunca korunduk.sonra istediğimizde ise çocuğumuzun doğal yollarla olamayacağını öğrendik!!!Bir olağan jinekolojik muayene de çikolata kistim olduğu tespit edildi ve biz bir anda kendimizi Tüp bebek tedavisinde bulduk ))
Dr'la ilk konuşmada yaşımın bir dezavantaj olduğu çikolata kistimin yanında yumurtalık rezervimin de az olduğun tespit edildi ve direk tüp bebek yapmam gerektiğini söyledi(Dr 'un zorlu bir sürecin beni beklediğini buna hazır olup olmadığımı sordu...Tabi ki hazırdım
Çok yüksek dozlarla iğnelerime başladım.Ilk birkaç gün heyecandan ellerim titriyordu.Ama İnan ol ki hiç acımadı canım yanmadı!!Opu da çok kolay geçti azıcık ağrım ve kanamam oldu ...herşey çok ama çok kolay oldu...şimdi 3 tane dondurulmuş embriyom var kısmetse Eylül sonu gibi de transferim))
Bence hiç buralara takılma gözünde büyüttüğün gibi korkulacak birşey yok.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun
inşlh bu sefer bebeğin sana tutunur...
tatlım geçmiş olsun septum ameliyatı nedir bilmiyorum ama kendi düşüncen ve maddi durumuna bağlı bence tüp bebek denemesi yapman eğer kaldırıım her anlamda diyorsan tüp bebek dene derim ben...
arkadaşım eğer çok çok önemli olsaydı tedavini falan erteler önce bu senin sorununa bakardı demekki çok fazla önemi yk ki üzerinde durmadı..i,nş hiçbi sorun yaşamazsın tedavide...
sayısına göre aşılama mı yoksa tüp bebek mi yapılacağı belirlenir cnm.
tüp bebek tedavisi acılı mı diye sormuşsun ya aslında acılı değil sadece kendine iğne yapıyorsun yumoşalrın büyüyünce onlar narkozlu olarak 15 dk. içinde alınıyor ve ardından 3 veya 5 gün sonra bebekler transfer ediliyor anlıcan acılı mı dersen bana göre en en en muhteşem anlar o tedavi anları çünki ben 8 senedir bu yola asla giremedim şimdi bende nasipse deneme yapıcam o yüzden o iğneler o anlar benim için hayaldi gerçek olucak inşlhh
ne kadar acılı olsa da olmasa da bebeklerimize giden yol da herşeye razıyız...
yani fena olmaz tabi ama ben senin yerinden olsam 3 ünüde isterim :)Ben Kadıköy Acıbadem'deyim canım.Benim ilk denenem olucak o yüzden tereddütteyim acaba 1'ini sonrası için saklansam mı diye!!Dr'um 3'ünü koymaktan yana.Yaştan dolayı üçüz olmazmış ama ikiz olma olasılığı varmış))Hani Fena olmaz gerçi ))
Bol bol ediyorum kuzum once kendim snrada butun isteyenler için nerde yasiyorum demistin tatlim hatorlayamadiimkuzu bizde de morfoloji problemi varbana da öyle söylemişlerdi acaba istanbula falan mı artık gelsem diyorum sansımız daha mı iyi olur acaba bende ekimde dondurulmuşları düşünüyorum. dua edelim kuzu:)
kayseri kuzum..bu arada iyi bir merkez arıyorum bana da tercih için lütfen yardımcı olurmusunuz..Bol bol ediyorum kuzum once kendim snrada butun isteyenler için nerde yasiyorum demistin tatlim hatorlayamadiim
merhabalar! ben de aranıza katıldım. iki aşılamadan sonra eylulde tüp bebek deneyeceğim inşallah. hazırlık olarak neler yapıyorsunuz? nasıl hissediyorsunuz kendinizi?[/QUOTE
tüp bebek aşamasına karar vermen stresli gibi görünüyor aslında ama benim için o aşamaya kadar öyle oldu. o sürece karar vermek bile beni heyecanlandırıp motive etti. o yüzden lütfen bol bol dua et ve hep iyi düşün unutma yüzlerce insan böyle hamiş oluyor. bizde olucaz ben inanıyorum...
hoşgeldin cnm inşlh hepimizin güzel haberlerini burdan yazacağızzzzzzzzzzzzzz.merhabalar! ben de aranıza katıldım. iki aşılamadan sonra eylulde tüp bebek deneyeceğim inşallah. hazırlık olarak neler yapıyorsunuz? nasıl hissediyorsunuz kendinizi?
Merhaba canım nasılsın tüp bebek raporu için başvuru yapmıştım kabul edildi inşallah bi aksilik olmazsa haftaya salı raporu verecekler ve Çarşamba perşembe gibi adet günüm 1 hafta sonra kısmet olursa tüpe başlıyorum.sen neler yaptın canım takip edemedim bide liste yapılsa ne güzel olur Tüp bebek yapanların isimleri falan :)hoşgeldin cnm inşlh hepimizin güzel haberlerini burdan yazacağızzzzzzzzzzzzzz.
Merhaba canım benimde ilk tüp bebek denemem olacak iki aşılama yaptırdım tutmadı.senin adet ne zaman benim 3 4 eylül gibi.sorun var mı yoksa sebepsiz infertilite mi? Bizim hareket sorunumuz varmerhabalar! ben de aranıza katıldım. iki aşılamadan sonra eylulde tüp bebek deneyeceğim inşallah. hazırlık olarak neler yapıyorsunuz? nasıl hissediyorsunuz kendinizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?