Canım aynı zamana denk geliyoruz benimde öyle olacak :)Selam kızlar ben de 23-24 Eylül gibi adet dönemine girecem Allah'tan bir mani gelmezse tüp bebek tedavisine başlayacaz Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Merhaba canım nasılsın tüp bebek raporu için başvuru yapmıştım kabul edildi inşallah bi aksilik olmazsa haftaya salı raporu verecekler ve Çarşamba perşembe gibi adet günüm 1 hafta sonra kısmet olursa tüpe başlıyorum.sen neler yaptın canım takip edemedim bide liste yapılsa ne güzel olur Tüp bebek yapanların isimleri falan :)
Merhaba canım benimde ilk tüp bebek denemem olacak iki aşılama yaptırdım tutmadı.senin adet ne zaman benim 3 4 eylül gibi.sorun var mı yoksa sebepsiz infertilite mi? Bizim hareket sorunumuz var
kızlar tedaviye başlıyorsuınuz demek hayırlı olsun sonuna kadar kolay ve sorunsuz geçsin o transferden 12 gün sonra hamiş haberinizi alalımSelam kızlar ben de 23-24 Eylül gibi adet dönemine girecem Allah'tan bir mani gelmezse tüp bebek tedavisine başlayacaz Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Amin canım inşallah çok sağol benim raporun imza işlemleri kaldı salı günü biter dedi hastane biterse çarşamba günü gibi adet oluyorum inşallah başlayacağım raporu dert etmeye başladım ya adet olur rapor işlemi bitmez diyekızlar tedaviye başlıyorsuınuz demek hayırlı olsun sonuna kadar kolay ve sorunsuz geçsin o transferden 12 gün sonra hamiş haberinizi alalım
Merhaba canımAmin canım inşallah çok sağol benim raporun imza işlemleri kaldı salı günü biter dedi hastane biterse çarşamba günü gibi adet oluyorum inşallah başlayacağım raporu dert etmeye başladım ya adet olur rapor işlemi bitmez diye
Merhaba canımrapor nasıl alınıyor?
merhaba, benim de iki aşılamam varMerhaba canım benimde ilk tüp bebek denemem olacak iki aşılama yaptırdım tutmadı.senin adet ne zaman benim 3 4 eylül gibi.sorun var mı yoksa sebepsiz infertilite mi? Bizim hareket sorunumuz var
Tatlım herseyi eylül ayında göre ayarladik tabii kısmet herşey yetişmezse ekim de yaparız artık.sen başladın mı tüpe canım kaç yıldır olmuyorMerhaba canım
Sıkma canını yolunda gider inşallah herşey. Adet olursan da sonraki adetinde başlarsın ama raporunu alır almaz yaptıracağın hastaneye git muhakkak ilaçlarını yazmaları gerekiyo yaa onlarda sorun çıkmasın.
Ama dert etme gönlünce olur herşey moralimiz tavan hiçbirşey üzemez bizi buna ihtiyacımız var :):)
Anladım canım rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu versin inşallah tedavilerimiz sorunsuz geçermerhaba, benim de iki aşılamam varbenim adetim de 10-11 eylul gibi bi supriz olmazsa. sebepsiz infertilite benim, yani doktor sebebi bulunamayan infertilite daha uygun tabir dedi
Tatlım rapor için şartlar 23 yaşından büyük olmak 3 yıl evlı olmak 900 gün prim bunlar en önemli madde diğerleri kolay zaten fotoğraf, nüfus kagit örneği nikah cüzdanı fotokopisi nüfus cüzdanı fotokopisi eğer sende yada eşinde sorun varsa direkt bu evraklar la raporun çıkar sebepsiz infertilite kısmına giriyorsanız 2 igneli aşılama şart canım.bizim hareket sorunumuz vardı ama yinede iki iğneli aşılama şartını istediler sayı iyi olduğu için galiba şükür onaylandı raporum 6 bin mal olacaktı tüp bebek şimdi 2500 3000 bine geliyor iyi oldu yani raporrapor nasıl alınıyor?
Yok canım bende eylülün sonu gibi başlıcam adet tarihime bağlı olarak.Biz dört yıllık evliyiz ama benim tüplerim kapalı oyüzden normal yolla olma ihtimalimiz hiç yok.Bu da ikinci denemem olacak ilk denemem düşükle sonuçlandı.Tatlım herseyi eylül ayında göre ayarladik tabii kısmet herşey yetişmezse ekim de yaparız artık.sen başladın mı tüpe canım kaç yıldır olmuyor
insallah...hepimize, amin.Anladım canım rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu versin inşallah tedavilerimiz sorunsuz geçer
ben yaptırmıştım sperm morfoloji bozukluğu sebep. ben hemen başvurayım o zaman. kızlar ya cok teşekkürler...Tatlım rapor için şartlar 23 yaşından büyük olmak 3 yıl evlı olmak 900 gün prim bunlar en önemli madde diğerleri kolay zaten fotoğraf, nüfus kagit örneği nikah cüzdanı fotokopisi nüfus cüzdanı fotokopisi eğer sende yada eşinde sorun varsa direkt bu evraklar la raporun çıkar sebepsiz infertilite kısmına giriyorsanız 2 igneli aşılama şart canım.bizim hareket sorunumuz vardı ama yinede iki iğneli aşılama şartını istediler sayı iyi olduğu için galiba şükür onaylandı raporum 6 bin mal olacaktı tüp bebek şimdi 2500 3000 bine geliyor iyi oldu yani rapor
kuzum rapor ilaçlar içinde mi işe yarıyor? bu arada morfoloji sebebiyle tüp bebek yapanlar hangi doktora gittiniz?ben yaptırmıştım sperm morfoloji bozukluğu sebep. ben hemen başvurayım o zaman. kızlar ya cok teşekkürler...
rahım fılmı ne zman cekılıor? bende adette once gıttım doktor alltan baktı ultrasona ama rahım fılmınden hıc bahsetmedıı adet oldugumuz zamn mı fılm cekılıorPerşembe günü rahim filmim çekilecek zaman geçmiyor artık bana
Evet canım rapor çıkınca ilaç ve hastane masrafların yarısını karşılıyor. Eşinin sperm sayısı kaç canımkuzum rapor ilaçlar içinde mi işe yarıyor? bu arada morfoloji sebebiyle tüp bebek yapanlar hangi doktora gittiniz?
Canım rahim filmi adet bitince 9.10.11 gün Arası çekiliyor ben 11. Gün çektirmistimrahım fılmı ne zman cekılıor? bende adette once gıttım doktor alltan baktı ultrasona ama rahım fılmınden hıc bahsetmedıı adet oldugumuz zamn mı fılm cekılıor
Canım benimde ilk tüp bebek olacak daha denemedim tüp bebek raporu için başvuru yapmıştım onaylandı salı günü imza işlemi var biterse adetimle birlikte başlayacağım sen ne zaman başlıyorsun tedaviye canımyaa bılmıordum .. tesekkur ederım cvb ıcın .. siz tup bebek oldu mu, ben ılk defa yaptıracgım ıcın bılmıroumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?