2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

Merhaba arkadaşım.sende ege bolgesındesın mesajlarından anladığım kadarıyla.dış gebelıklerın ıkısındede laparoskopi amelıyatı oldum bende.sonrada tuplerımde hıdrosalpenks olmuş bağlantısını kapattırmak ıçın tekrar laparoskopi oldum.çok zor sureçler bılıyorum ama bebış olunca ınsan unutuyor bazı şeylerı.raporla uğraşmadım uzun zaman alıyor çunku.antalyada yaptırdım tup bebeğı ılk tedavımde tuttu.dondurulmuşlar var bakalım onlarıda ılerleyen zamanlarda denemek ıstıyorum.ıkı tane embrıyo koydular ama bırı tuttu.sana antalyayı tavsıye ederım, unıversıte hastanelerı rapor verıyor ama çoğu unıversıte kendısı denemek ıstoyor tup bebeğı.bıraz daha şans azalıyor unıversıtelerde.durumun ıyıyse ozelde dene canım.allahım yardımcın olsun.herkese bu guzel duyguyu tattırsın

Bizimde sayıda sorun yok ileri hareketli sorun bizde % 5 bakalım kısmet işte yumurtsyi dölleyen ileri hareketli az olduğu için olmuyor inşallah tüp bebek olur rabbim hayırlı olmasını nasip etsin inşallah
kuzu biz bi macun kullandık aksam özelden yazayım o cok artırdı ileri hareketi.

Alxfa canım bende de aynı problemler var sadece eşimden hafif hızı yavaş bende pcos var bir aşılama yaptırdım tutmadı şimdi soğan kürüne başladım buhün 3. Gün sanırım ekim sonu gibi de tüp bebeğe geçicez maddi açıdan anca toparlıcaz kendimizi hadi topic hayırlı olur inş hepimize uğurşu gelsin birbirimize destek olalım çok Zor süreçler bunlar

özel karadenizde ilk yaptırıp tutan arkadaşlarım var inşalllah sende güzel sonucu alırsın. raporunun çıkıp çıkmadığını öğrenmek için aradınmı hastaneyi

tatlım aradım demin hastaneyi çıkmış raporum kesin başlıyorum iki üç güne kadar adet olmam lazım geriye adetimi beklemek kaldı

Ben Denizli de özel de yaptırcam. Benim de tek tüp de bağlantı kesildi. İltihaplanmış olduğunu söyledi Dr. Isparta da üniversite ye tedavi için başvurdum geçen sene. 5 ay gittim geldim çok yorucu oldu benim için. Bi rahim filmi için 1 ay da sonuç aldım. Özel de ise 2 saatimi aldı sadece. Yani sonuç olarak o kadar yol parası veresiye özel git bir kerede o parayı ver gitsin dedim kendi kendime. Üniversite deki Dr um çok iyi bir insandı fakat beni doğru dürüst ameliyat edememiş bile. Septum yani rahim deki perde kalmış öyle. Özele iyi ki gitmişim diyorum şimdi. Neyse çok yazdım.

Kizlar bu sene icinde pgt yaptiran var mi aranizda.ne kadara mal oldu? Yakinda tup bebege baslayanlardan insallah pozitif sonuclari okuruz burdan.cok yazmasamda pozitif sonuclari okumayi cok istiyorum kendi basima gelmis gibi tuylerim diken diken oluyor.

bende ıkıncı amelıyatımı ıspartada yaptırdım.okan bey yaptı amelıyatımı.ne bıleyım arkadaşım olacağı varsa oluyor.denızlıde nerede yaptıracaksın amelıyatını.unıversıte hastanelerı uğraşırıyor.raporu alıp ozelde yaptırabılıyormusun tup bebeğı

Okan hoca iyi diye duymuştum. Randevusuz almıyo zaten. Benim Dr Hilmi Baha Oral dı. Belki duymussundur ismini. Çok sevecen bi Doktor aslında ama işte ameliyatı boşuna olmuşum. Denizli de Erpa da ameliyat oldum 2 hafta oldu. Bi 2 hafta daha beklicem sonra tekrar rahim filmi çekilecek ve tüp bebek başkayacak. Normal de olur demişti Dr ama ben beklemek istemiyorum. Rapor için kararsızım. Yani çok uğraştıracaksa beni git gel yapmaktansa raporsuz yaptırayım diyorum daha iyi. Birde sgk prim sayısı sorunu var olur mu olmazmı bi sorcam ondan sonra. Isparta ya gene aynı Dr uma gideyim diyorum. O beni tanıyor hiç olmazsa. Hikayemi biliyor belki kolayca alabilirim.

evet duydum o doktoru.onuda tecrubelı dıyorlardı.tup bebeğıdemı erpada yaptıracaksın.rıdvan erdemır mı vardı oarada emın de değılım.tabı once dene almayı.alamazsan oyle denersın raporsuz.ucret ne kadar ıstıyorlar.antalyayı duşunmezmısın.ben oaradan çok memnun kaldım

Rıdvan Erdemire gidiyorum. Raporlu 2000 istedi. Raporsuz 4500 tl. Antalya uzak bana Denizli de işim çabuk hallediliyor. Tuttum Erpa yı. Biraz eski falan ama olsun. Rapor almaya çalışacağım tabii. Çok ıvır zıvır isterlerse almam yani. Hastane ye git gel bıktım yani.

tatlım aradım demin hastaneyi çıkmış raporum kesin başlıyorum iki üç güne kadar adet olmam lazım geriye adetimi beklemek kaldı
hadi gözün aydın inşallah işlerin yolunda gider bende bugün farabideydim gonal f ve menapur iğnelerine başlıyorum ama canım biraz sıkıldı tsh ım yükselmiş. 2 ay önce normaldi şimdi yükseldi muhtemelen ilaç kullanacam onun için de haşimato troidi vardı bende bazen çıkıyor. sende rahat ol olursun adetini bence. bekliyorum haberlerini.

.nşallah hepimizin güzel sonuçları çıkar canım da yazarız tabiki seninde Allah yardımcımız olsun

Evet canım bende hormon testinden korkuyorum hemşire hormon da sorun olmayabilir ama bazen değerler yüksek çıkabiliyor o zaman iptal oluyor dedi inşallah sorun olmaz tedavilerimiz sorunsuz ilerler sende haberleri yaz Canım benim ilk tüp bide deneyeyim yok topikler sağolsun iyi oluyor :)

canım benim neler yaşamışsın öyle, çok geçmiş olsun yaaa aman bu uğurda kendimizi harap ettik valla.allah büyük bakalım, çok geçmiş olsun. bizde de henüz bi gelişme yok seni merak ettim bi umut baktım hastalanmışsın. çok geçmiş olsun.

kızlar günden güne moralim düşmeye başlıyor bişeyler yapıp bişeylerle uğraşmam lazım herşey üst üste geliyor önce ikiz bebişlerim gitti sonra kızım hastalandı şimdi de babam hastahanede isyan etmicem olumlu düşünücem diyorum ama bazen kendimi kaybediyorum. 2 aydır adetlerim bu sıkıntılarla geçti. hadi bir sonraki adette tedaviye başlarım diyorum yine bişey çıkıyor allahım dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden.

merhaba bende 11 yıllık evliyim 5 tüp bebek denemesi yaptım hepsi negatif bir kere tuttu oda 8 haftalıkken kaybettim . Şimdi tekrar hazırlıklara başladık bu cuma günü sis ultrasonu çekilecek daha önce yapılmadığından biraz korkuyorum. önümüzdeki dönemde ilaçlara başlanacak . allah hepimizin yardımcısı olsun.bu arada sis çektiren varsa bilgi almak isterim

Cnm insl bu ay baslarsin bende baslayamadim tedaviyebi tuflu hep dngel cikiyid vardir hayir deyip bekliyorum brnde...ins baban iilesir kafan rahat baslarsin..

Bugun itibari ile tüp bebek kararı aldık. 37 yaşındayım. Bir tüpüm tıkalı. Hidrosalpinks operasyonu sonrası Ekim ayında tedaviye başlayacağim Bahçeci'de. Doktorum Eylül sonu embriyo üretip dondurup sonrasında da ameliyat olabileceğimi söyledi. Ya da önce olup 1 sonraki ay tedaviye başlanabileceğini. Bu konuda biraz kararsızım. Önce olup bayramda dinlenip, ozon, akapunktur ve yoga ile vucudumu dinçleştirmek daha mantıklı geliyor Ekim e kadar. Daha önce hidrosalpink operasyonu olan varsa bilgi verebilir mi?
Herkesin hayallerine kavuşmasını dilerim.
Sevgiler

Cnm insl bu ay baslarsin bende baslayamadim tedaviyebi tuflu hep dngel cikiyid vardir hayir deyip bekliyorum brnde...ins baban iilesir kafan rahat baslarsin..

haklısın canım ya her işte vardır bir hayır. inşallah sıkıntılarımızdan sağlıkla kurtulalım da bebişlerimiz daha güçlü annelerle karşılaşsınlar dimi ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…