2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

arkadaslar bende sitede yeniyim.ben 25 esim 28 yasinda ve esimin spermiogram sonucunda hareketsizlik %58 belirlendi.trental evicap klomen ve endol ilaclari verildi.ilaclar yan etki yapior ankara ya tup bebek icin gideceiz hangi merkezleri tavsiye edersiniz birde hemen tup bebek yapmiolar mi aylarca beklemek mi gerekio ?cok mu islem yapiolar tup bebek yaptirabilirsiniz onayini vermek icin?? heee bir de bnm kanim 0 - esimin A+ yani kan uyusmazligimiz var bu olumsuz bir etki yaratir mi tedavi surecinde

lutfen cevap beklıoum

tesekkur ederım ben sızın yazınızı gorememısım :S pekı ne gıbı sorunlarda surec uzayabılıo.bayram sonrası ankara yakın bır sehır oldugu ıcın oraya gıdeceız .streslıyım ama bellı etmemek ıcın crpınıoum hergun bu forumlarda gezınıp bılgı edınmeye calısıoum

merhaba bende pazartesi başladım tüp bebek tedavisine gonal f kullanıyorum pco var bende. inşallah rabbim hiç birimizin boynunu bükük bırakmaz.
hayırla sonuçlanır inşallah. Allahım en kısa zamanda kuzularımızı kucağımıza verir inşallah. ben de bayramdan sonra başlicam inşallah. şimdiden heyecan sardı. embriyoların daha kaliteli olması için herhangi bir ilaç yada bitkisel takviye kullandın mı? ya da transferden sonra beslenme şeklini nasıl yapacaksın mesela ağırlı neler yemeyi düşünüyorsun. ben şimdiden omega 3 kullanmaya başladım folbiol de bugün başlicam. bunların yanında meyve bol bol yiyicem abur cubur uzak duracam çünkü verdiğim 6 kiloluk fazlam da vardı :) geri almak istemiyorum :)

selamlar arkadaşım . mesela kist oluşmuş diyelim o ay doktor bunu tedavi etmeden tüp bebeğe başlamak istemiyor. böylece 1 ay süreç uzamış oluyor. ben de ekim de başlicam heyecan sarmış beni :) ne yapsam ne etsem diye düşünüp duruyom. en çok da tüketmem gereken gıdalar daha ağırlıklı neler olmalı ? bunun yanında tutar mı tutmaz mı ? olur olmaz düşünüyom ya nasıl olsa yıllardır bebek hasretiyle yaşıyoruz

merhaba bende pazartesi başladım tüp bebek tedavisine gonal f kullanıyorum pco var bende. inşallah rabbim hiç birimizin boynunu bükük bırakmaz.

bnde de pco var ben transfer oldum pazartesi test günüm bakalım sonuç nasıl olacak

Canım benim sorun eşimdeydi öncelikle ikimize de testler verdi baktı ben şubatta gitmiştim mart adetinin 3. günü gel dedi ve martta başladı merak ettiğin sorular olursa bana yaz ben sana yardımcı olurum.Benim birinci negatifti 2.yaptırdım bakalım yarın kan testi yaptıracaz inşallah hepimiz için hayırlısı olur.ben detüp bebekten önce hiç bir şey bilmiyordum çevremde tüp bebek yaptıranda yoktu ben de herşeyi burdan öğrendim

birsey kullanmıyorum.bence gonal f yeterli olacaktır.şimdi market ürünleri yemiyorum.transferden sonra protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum

Canim onaydan kastin raporsa onu bilmiyorum.kan uyusmazligi bizde de var.onemli degil artik.cunku hamileligin 3-4aylari gibi kan uyusmazlik ignesi vurduracaksin.dogumdan sonrada bebek pozitifse 72 saat icinde vurduracaksin.ankarada ben anatolia yada basladim tup bebege.hakan yaraliya gidiyorum.cok memnunum.tabii ki hersey Allah'a kalmis ama biz elimizden gelen seylerin en iyisini yapalim yine de.hareketsizlik icinde bir arkadasim da oyleydi suan 4 aylik hamile.%100 hareketsiz degilse onemli degildir sonucta iclerinden en hareketlisini seciyor embiryologlar.

Hatice ve Nezooo insallah pozitiflerle donersiniz.siradakilere de umut olursunuz.bekliyoruz haberlerinizi...

merhaba arkadaşlar bende eylül ayında tüp bebek yaptırdım transferim dün gerçekleşti iyi kalitede 3 tane embriyo konuldu 1 tane kompakt 2 tanede 8 hücreli. hepside 3. gün dondurulmuştu dün hepside kaliteli şekilde çözüldü çok şükür bana verildi. ama çok endişe ettim yaa.. 3 taneside tutatsa diye eşim çok istiyor olsun diyor ama bende çok olmalarından değil riskli olmasından korkuyorum. gerçi ilk denememde 2 tane en iyi kalite verilmişti ikiside tutmamıştı rabbim hayırlısını versin diyorum ne yapalım 3 de tutsa 2 side 1 ide tutsa sağlıklı olsunlar razıyım anne olayım tek...

mrb. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin sana inşallah. Bende bugün istanbul yolcusuyum. Yarın randevum var bakalım mevlam ne gösterecek. Eşim diyoki 3 tane koysunlar ama ben 1 tane istiyorum. Zaten 45 kiloyum 3 tane embriyoyu nasıl taşırım bilemiyorum. Rabbim taşıyamayacağımız yükler vermez biliyorum ama gene de korkuyorum. Seni de gayet iyi anlıyorum. Kurban olduğum sana da hayırlısı neyse onu nasip etsin.

amin canım hepimiz için en güzelini nasip etsin rabbim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…