2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

saol tatlimmm. insaallahh gusel haberler alirsin bizede haber ed.hastaneye gider gitmes yazacaim tekrr size .

yarın 9. Günüm test yapmak ce yapmamak arasında kaldım ama dayanamayıp yapacağım galiba çıkmama ihtimali de vat tabi ama merak merak

Seelamlar iyi aksamlar. İlk tupumuzu denemek icin kollari sivadik. 17 eylulde ilk ignemi oldum. 3 gunluk tek igne (elovna 150) sonra yumuslar catlamasinlar die 3 tane orgalutran igne yapicam. Cars.gunu kontrolum var. Durumuma gore diger gerekli ilaclari alacakmisiz. Hemen hepsini almayin dedi doktorumuz. fikru yorumu olan var mi? Veya tavsiyesi?

yarın 9. Günüm test yapmak ce yapmamak arasında kaldım ama dayanamayıp yapacağım galiba çıkmama ihtimali de vat tabi ama merak merak
o zamann sonuc negatıf cıkarsa moral bozmadan sabırla bıraz daha beklıosunn ınsallahh gusel haberler ver bıze :)

Durumuma kimsenin yorumu tavsiyesi vb. Biseyi yok demek ki...saolun.

hayırlısı olsun canım iğnelerin farklı ama çok sık takip ediolar dozlarını ve durumunu merak etme herşey güzel olur inşallahh

selam kızlarr bugun adet oldum pazartesi 3.gün kontrol var inşallah on beş gün sonra 14 nisandan beri bekleyen buz bebişlerimi alrım dua edin ne olurrr

Merhaba kader arkadaşım. Moralim bozuldu yaa. Tüp bebeğe kesin gözüyle bakıyordum ben. Demek ki tutmaya bilirde o tarafını hiç düşünmedim. Ne bilim Dr. falanda bana baya ümit verdi. Zaten hamile kalabiliyorsun sende tutar falan dedi. Benim de tek tüp açık. Öbürünün ilişkisini kesti Dr. çünkü iltihaplıymış. Pff ne zor bu işler. Soğan suyunuda denedim olmadı. Zaten 2 yıldır Dr lara git gel. O muayne sandalyesi korkulu rüyam oldu. Her defasında oraya oturmaktan bıktımm. Genç yaşta çöktüm resmen !!

cuma kontrole giitim 2 tane büyümüş
bende ayın 15 inde başladım. parelel seyredecek ikimizinde heralde. ben gonal f kullanıyorum. cuma 2 tane yumurtam olmuş ilaveten merional başladı daha fazla olsun diye.pazar ilave olarak cetrotide kullanacağım yumurtaların çatlamaması için. tüm yumurtalar yeterli olgunluğa ulaştığında ovitrelle çatlatma iğnesi veriyorlar. bende pco var. tanıya göre ilaç farklılıkları oluyor tabi. sık sık haberleşelim seninle

hadi hayırlısı insallah guzel haberlerinı alırız tup bebek yaptırma sebebin neydı peki sorun neydi ben de onumuzdeki ay yaptırmayı dusunuyorum bızım sorun morfoloji ondan sordum
benim prolaktinim yüksekti ilacla düşüyordu. tek sorunumuz bu. adet düzenli, her ay kendiliginden 2 yumurta büyütüp catlıyor eşimin testleri normal, vs.vssv..sv herşey normal gebelik için uygun ama olmuyordu. yumurta rezervlerim kısmen iyiymiş ama tıbben normal beklenen 15 folikülmüş, bende 8-9-10 folikül arasıymış. yaş 34 7-8sene denedik olmadı bir tüp deneyelim dedik.

hayırlısı olsun canım iğnelerin farklı ama çok sık takip ediolar dozlarını ve durumunu merak etme herşey güzel olur inşallahh

ben az ilaçlı bir presedür varsa uygula dedim de ondan cünkü cok ilaclı deseydi tüpten vazgectim diyebilirdim.
bu dedigim de etkili, birde benim hassasiyetim cok yüksek. sizlerin yaşamadıgı en az görülen yan etkileri bile ben yaşıyorum. sanırım bu da doktorun ilaçları secmesinde etkili oldu.
beni cok sık takip edemeyebilirler, hastane ile aramızda 2,5 saatlik bir mesafe var en yakın kontrıolum çarşamba gunu.

bu bana vurulan igne cok yumurta elde etmek için idealmış. 1 iğne 3 gun bounca vucuda salınıp yumurtaları hem cogaltıyor hemde büyütüyor. eger yeterli büyüklüğe ulaşmasza ek yumurta geliştiriciler verilebilirmiş. çarşamba gunu kontrolum var. bakalım içimde neler olmuş. bu akşam dan itibaren 3 adet iğnem var. hazır şırınga. erken catlamasınlar die anladım ama bilmiyorum. kendimi doktr. ellerine bıraktım. kurcalamaıyorum. yan etkilerini eşim okuyor. prespektüs bile okumuyorum. netten biri iki baktım o kadar.psikom bozuluyor.

birde biz cocuk olsun diye kendimizi kasan geren bir cift degildik. hala da degiliz. keşke bir kere deneseydik dememek için tüp deniyoruz.
vakit gectikce cocuk olmadıgı için coook rahatmışsız...şimdi iş ciddiye bindi anne baba olma olasılıgımız yuksek ne yapcaz diye panik ve şok içindeyiz.1. deneme tutmassa 2.ciyi de belki deneriz. doktor fazla embiryo olursa dondurma taraftarı ama ben şu an emin degilim.

nerdeyse 45 dk sonra göbekten ignemi yapıcam...alerjim olursa diye cok korkuyorum...bebek olursa iyi de... bana da bu süreçte bişey olmasın...oıyyy...bıktım yan etkilerden, bir yerimi yaparken bir yerimi bozan tüm ilaçlardan nefret ediyorum... hemde fulll nefret ediyorum...
bana bir ilacı verin içiyimö yada yapayım neyse artık sonra elinize prespektüsü alın (ben görmeyeyim) size tüm hissettiklerimi vucudumda olanı anlatayım. agzınız acık kalır. kendimi dinledigim de yok he...

Canım yaşım 30 deneme yapacağım merkezde eurofertil. Yazabilirsin istersen zor olmazsa senin için :)
Öpüyorum seni inşallah hepimizde hamile yazacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…