saol tatlimmm. insaallahh gusel haberler alirsin bizede haber ed.hastaneye gider gitmes yazacaim tekrr size .Canım benim sorun eşimdeydi öncelikle ikimize de testler verdi baktı ben şubatta gitmiştim mart adetinin 3. günü gel dedi ve martta başladı merak ettiğin sorular olursa bana yaz ben sana yardımcı olurum.Benim birinci negatifti 2.yaptırdım bakalım yarın kan testi yaptıracaz inşallah hepimiz için hayırlısı olur.ben detüp bebekten önce hiç bir şey bilmiyordum çevremde tüp bebek yaptıranda yoktu ben de herşeyi burdan öğrendim
Hatice ve Nezooo insallah pozitiflerle donersiniz.siradakilere de umut olursunuz.bekliyoruz haberlerinizi...
o zamann sonuc negatıf cıkarsa moral bozmadan sabırla bıraz daha beklıosunn ınsallahh gusel haberler ver bıze :)yarın 9. Günüm test yapmak ce yapmamak arasında kaldım ama dayanamayıp yapacağım galiba çıkmama ihtimali de vat tabi ama merak merak
hadi hayırlısı insallah guzel haberlerinı alırız tup bebek yaptırma sebebin neydı peki sorun neydi ben de onumuzdeki ay yaptırmayı dusunuyorum bızım sorun morfoloji ondan sordumDurumuma kimsenin yorumu tavsiyesi vb. Biseyi yok demek ki...saolun.
Seelamlar iyi aksamlar. İlk tupumuzu denemek icin kollari sivadik. 17 eylulde ilk ignemi oldum. 3 gunluk tek igne (elovna 150) sonra yumuslar catlamasinlar die 3 tane orgalutran igne yapicam. Cars.gunu kontrolum var. Durumuma gore diger gerekli ilaclari alacakmisiz. Hemen hepsini almayin dedi doktorumuz. fikru yorumu olan var mi? Veya tavsiyesi?
Merhaba kader arkadaşım. Moralim bozuldu yaa. Tüp bebeğe kesin gözüyle bakıyordum ben. Demek ki tutmaya bilirde o tarafını hiç düşünmedim. Ne bilim Dr. falanda bana baya ümit verdi. Zaten hamile kalabiliyorsun sende tutar falan dedi. Benim de tek tüp açık. Öbürünün ilişkisini kesti Dr. çünkü iltihaplıymış. Pff ne zor bu işler. Soğan suyunuda denedim olmadı. Zaten 2 yıldır Dr lara git gel. O muayne sandalyesi korkulu rüyam oldu. Her defasında oraya oturmaktan bıktımm. Genç yaşta çöktüm resmen !!kader arkadaşım benim de 2 tane dış gebeliğim var ve artık korkulu rüyam oldu haziran ayında negatif tüp bebek denemsinden sonra ekim ayında dondurulmuş tedavisine başlamak ve başlamamak arasında gidip geliyorum:) tek tüpüm kapalı ve benim dr umda normal de olabilir diyo.ama en zor şey beklemek oluyo.bi de dondurulmuş embriyomuz bi tane sağlıklı çözünür mü çözünemez mi kafamda bi sürü şey var.allah herkese yardım etsin.
Dondurulmus embrıo transferı mi olduu ?bnde de pco var ben transfer oldum pazartesi test günüm bakalım sonuç nasıl olacak
baktırdın mı sonuç ne çıktı? inşallah hayırlı haberlerle gelirsinyarın 9. Günüm test yapmak ce yapmamak arasında kaldım ama dayanamayıp yapacağım galiba çıkmama ihtimali de vat tabi ama merak merak
inşallah hepimiz birbirimize dua edelim. Rabbim bize emanetlerini bir an önce göndersin inşselam kızlarr bugun adet oldum pazartesi 3.gün kontrol var inşallah on beş gün sonra 14 nisandan beri bekleyen buz bebişlerimi alrım dua edin ne olurrr
bende ayın 15 inde başladım. parelel seyredecek ikimizinde heralde. ben gonal f kullanıyorum. cuma 2 tane yumurtam olmuş ilaveten merional başladı daha fazla olsun diye.pazar ilave olarak cetrotide kullanacağım yumurtaların çatlamaması için. tüm yumurtalar yeterli olgunluğa ulaştığında ovitrelle çatlatma iğnesi veriyorlar. bende pco var. tanıya göre ilaç farklılıkları oluyor tabi. sık sık haberleşelim seninleSeelamlar iyi aksamlar. İlk tupumuzu denemek icin kollari sivadik. 17 eylulde ilk ignemi oldum. 3 gunluk tek igne (elovna 150) sonra yumuslar catlamasinlar die 3 tane orgalutran igne yapicam. Cars.gunu kontrolum var. Durumuma gore diger gerekli ilaclari alacakmisiz. Hemen hepsini almayin dedi doktorumuz. fikru yorumu olan var mi? Veya tavsiyesi?
baktırdın mı sonuç ne çıktı? inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
benim prolaktinim yüksekti ilacla düşüyordu. tek sorunumuz bu. adet düzenli, her ay kendiliginden 2 yumurta büyütüp catlıyor eşimin testleri normal, vs.vssv..sv herşey normal gebelik için uygun ama olmuyordu. yumurta rezervlerim kısmen iyiymiş ama tıbben normal beklenen 15 folikülmüş, bende 8-9-10 folikül arasıymış. yaş 34 7-8sene denedik olmadı bir tüp deneyelim dedik.hadi hayırlısı insallah guzel haberlerinı alırız tup bebek yaptırma sebebin neydı peki sorun neydi ben de onumuzdeki ay yaptırmayı dusunuyorum bızım sorun morfoloji ondan sordum
hayırlısı olsun canım iğnelerin farklı ama çok sık takip ediolar dozlarını ve durumunu merak etme herşey güzel olur inşallahh
cuma kontrole giitim 2 tane büyümüş
bende ayın 15 inde başladım. parelel seyredecek ikimizinde heralde. ben gonal f kullanıyorum. cuma 2 tane yumurtam olmuş ilaveten merional başladı daha fazla olsun diye.pazar ilave olarak cetrotide kullanacağım yumurtaların çatlamaması için. tüm yumurtalar yeterli olgunluğa ulaştığında ovitrelle çatlatma iğnesi veriyorlar. bende pco var. tanıya göre ilaç farklılıkları oluyor tabi. sık sık haberleşelim seninle
Canım yaşım 30 deneme yapacağım merkezde eurofertil. Yazabilirsin istersen zor olmazsa senin için :)kaderdaşlarım canlarım. düzenledim son listeyi. rabbim bu 60küsur arkadaşımızın hepsinin de hamile olmasını nasip eder inşallah. Son verdiğim liste üzerinden alıntılama yaparsanız sevinirim. Öpüldünüz.. Yarın iş var ben hala burdayım:) kaçtımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?