İSİM | TEDAVİ BAŞLAMA GÜNÜ-TEST TARİHİ | YAŞ | SORUN | MERKEZ | GEÇMİŞİ | KULLANILAN İLAÇ |
---|---|---|---|---|---|---|
AlxFa | ? | 28 | Pcos-Hareket ve Sayı | Belirtmek istemiyor | 1 başarısız aşılama 1 tüp bebek sonrası kimyasal gebelik | ? |
eryega | ? | 23 | Pcos-Sayı ve varikosel | Bahçeci Fulya | ? | ? |
kelebek3248 | ? | ? | Sayı, morfoloji akrozomsuz sperm | Genart | ? | ? |
saras88 | ? | 26 | Pcos | medicana | 1 düşük, dondurulmuşta tutmadı, 3. tüp denemesi dondurulmuşlarla yapılacak | ? |
aycan21 | ? | 35 | azosperm | ? | 4 başarısız tüp bebek | ? |
askbocegi | ? | ? | ? | ? | 3 tüp bebek, 3.sü kimyasal | ? |
umudum2 | ? | ? | Morfoloji ve Sayı | Bahçeci Umut | 2 başarısız tüp bebek | ? |
cycas | ? | ? | ? | ? | ilk deneme dondurulmuşlarla yapılacak | ? |
cantan3m | ? | ? | azosperm | ? | 1 başarısız tüp bebek | ? |
ecz06 | ? | 31 | sebepsiz infertilite-rezerv azlığı | ? | tüp bebekte 1 dış gebelik | ? |
cemrem29 | ? | 32 | azosperm | ? | ? | ? |
gunesates | ? | 29 | sayı az, morfoloji 0 | Amerikan hastanesi | ilk tüp bebek | ? |
snmdnz8 | ? | 31 | tek tüp kapalı | ? | 1 başarısız tüp bebek,2 dış gebelik, dondurulmuşlarla devam edecek | ? |
candanote | ? | ? | ? | Fransa | 6 negatif aşılama, 3 başarısız tüp bebek, 1 evladı var. | ? |
isterseninanma | ? | ? | kalitesiz sperm | ? | ? | ? |
matarani | ? | 31 | ? | ? | 2 boş gebelik | ? |
suareh | ? | ? | çikolata kisti, tüpler sorunlu | ? | 4. tüp bebek denemesi negatif | ? |
hayattt21 | ? | 25 | erkek infertilitesi | cerrahpaşa | 1 başarısız tüp bebek | ? |
brsn61 | ? | 26 | ? | ? | 1 başarısız aşılama | ? |
lamelifAmine | ? | ? | ? | ankara | ? | ? |
SEHER25 | ? | ? | Pcos | ? | 6 düşük, 1 erken doğum | ? |
senyeterkiiste | ? | 41 | ? | Bahçeci Fulya | ilk tüp bebek denemesi,dondurulmuşlarla yapılacak | ? |
zeynepcicek | ? | ? | ? | ? | 1 evladı var | ? |
duacı | ? | 33 | tüpler kapalı | ? | 1 başarısız tüp denemesi, dondurulmuşlarla devam | ? |
keremmm | ? | ? | ? | Ankara başkent | 2 olumsuz aşılama | ? |
ecehan | ? | ? | ? | Ankara başkent | ? | ? |
jonguil | 5 eylül-2 ekim | 27 | erkek infertilitesi,ileri hız, morfoloji | Özel Karadeniz Hstn. | 2 başarısız aşılama, ilk tüp bebek denemesi | ? |
okyanus34 | ? | 30 | ? | eurofertil | ? | ? |
emirbebekkk | ? | ? | adet düzensiz | Ankara medicana | 1 normal yolla oluşan gebelik ve düşük | ? |
leftere | ? | ? | ? | Ankara başkent | ? | ? |
rochak | ? | ? | ? | ? | 1 başarısız tüp bebek | ? |
hercaibulut | ? | ? | ? | ? | 1 negatif tüp bebek denemesi, dondurulmuşlarla devam edecek | ? |
saravona07 | ? | ? | morfoloji | ? | negatif tüp bebek, dondurulmuşlarla devam edecek | ? |
ela54 | ? | 34 | azosperm | bahçeci | 1 başarısız tüp bebek denemesi, dondurulmuşlarla devam edecek | ? |
menzil54 | ? | ? | ? | Bahçeci Fulya | 1 negatif aşılama, 1 negatif tüp bebek, dondurulmuşlarla devam edecek | ? |
WishhDuygu | ? | 41 | ? | ? | 2 negatif tüp bebek denemesi | ? |
dygarslan | ? | 28 | erkek infertilitesi | ? | 1 başarılı tüp bebek 1 evladı var, 2. tüp bebek dondurulmuşlarla olacak. | ? |
burcudalli | ? | ? | ? | ? | 1 negatif tüp bebek, dondurulmuşlarla devam edecek | ? |
a_gurur | ? | 30 | ? | acıbadem izmir | 2 başarısız tüp bebek denemesi | ? |
pontik123 | ? | 27 | ? | denizli | 2 dış gebelik | ? |
zeynepcim | ? | 35 | erkek infertilitesi | ? | ? | ? |
RUYA38 | ? | 35 | çikolata kisti, rezerv azlığı | Kadıköy acıbadem | 1 doğal yolla hamilelik ve düşük, ilk tüp bebek denemesi dondurulmuşlarla olacak | ? |
elifcakmak | ? | ? | ? | ? | 1 başarısız tüp bebek denemesi | ? |
devrim7779 | 26 Eylül-? | 35 | Varikosel | Anatolia | İlk deneme /td] [th]Lucrin[/th] | |
rozajaden | ? | ? | tüpler kapalı | ? | 2 başarısız aşılama | ? |
dnzderya | ? | ? | morfoloji | ? | ? | ? |
okyanus34 | ? | ? | tüpler kapalı | ? | 1. tüp bebek denemesi düşük | ? |
Beyza_3434_bey | ? | ? | ? | ? | ilk tüp bebek denemesi | ? |
eftelya5353 | ? | ? | ? | Özel Karadeniz hastanesi | 1 başarısız aşılama tüp bebek denemesi | ? |
birsenbirbenbirdebebek | ? | ? | ? | ? | 2 dış gebelik | ? |
zepppp16 | ? | ? | Pcos | ? | 1 başarısız aşılama | ? |
yarenay8481 | ? | ? | ? | ? | 5 başarısız tüp bebek denemesi | ? |
lulinda | ? | 37 | 1 tüp kapalı | ? | _ | ? |
devrim7779 | ? | 35 | varikosel | anatolia | ilk deneme | ? |
gulya_smdv | ? | 31 | morfoloji | ? | ? | ? |
ecrin87 | ? | ? | ? | ? | 2 başarısız tüp bebek, dondurulmuşlarla devam edecek | ? |
mesuf | ? | 40 | tüpler yok, uterus normal değil | ? | 3 başarısız tüp bebek denemesi | ? |
kds2309 | 22Ağustos-? | 26 | Pko, Morfoloji | Bahçeci Fulya | İlk deneme dondurulmuşlarla yapılacak | ? |
ecem_ersan | ? | 31 | morfoloji, sayı hareket | bahçeci fulya | 1 Başarısız Tüp bebek | ? |
umut2225 | ? | 34 | endometriummorfoloji | ? | ilk deneme, dondurulmuşlarya yapılacak | ? |
nilnec | ? | 25 | hareketsizlik | ? | ? | ? |
Ben ekim gibi baslayacam canim inşallah karar verdim Memorial Ataşehir de ilk tup denemem olacakbilgilerinden sadece 1-2 tanesini verip çıkanları sileceğim arkadaşlar. liste çok kalabalık oldu
Canım sonucum negatif çıktı iki gündür girmiyorum internete moralim çok bozuktu.İki gündür zır zır ağlıyorum ama her şeyin hayırlısı olsun.Bundada bir hayır vardır.Allahım her şeyin hayırlısını nasip etsin.saol tatlimmm. insaallahh gusel haberler alirsin bizede haber ed.hastaneye gider gitmes yazacaim tekrr size .
Canım her şey Allahtan. doktorlar bile dışarıda embryoyu döllüyor senin vücuduna koyuyor gerisi Allaha kalıyor .Sen dua et yine senin her şey normal olur inşallah .Hiç yumurtası olmayan insanlar var.Her şeyin bir zamanı var hiç üzülme umudunu hiç kaybetme yer gök dua üstüne kurulmuş.Kaderi değiştiren tek şey duadır.Her zaman dua et.Benim de 2 tüp bebek denemem oldu 2 side başarısız.Mrb arkadaş lar aranizda yeniyim sizlerden destek bekliyorum kisaca hikayemi anlatayim 5 yillik evliyim 3yildir cocuk istiyoruz bir yil kendi cabamizla olmadi 2012 yilinin ocsk ayinda doktora başladık esimde verikosel cikti ameliyat oldu ve sorun cozuldu ben bu yil ocak ayinda tedaviye başladım mart ayinda klomen ve çatlama iğnesi ile hamilee kaldim ama 4 haftalik ken dusuk oldu hsg cektirdim sol yip tikali asilama yapildi daha sonra ama oda tutmadi ekim ayinda tup bebek yapalim dedi doktorum icim hic rahat degil yumurtalarim guzel boyutlarda gelişip catliyo döllenme oluyo rahim zari oluşuyor ama sonuc yok
Sonuca uzuldum ya nedek bod zamani olmayinca olmuyor..ins bi dahaki tedavide yuzun guler..Canım sonucum negatif çıktı iki gündür girmiyorum internete moralim çok bozuktu.İki gündür zır zır ağlıyorum ama her şeyin hayırlısı olsun.Bundada bir hayır vardır.Allahım her şeyin hayırlısını nasip etsin.
Hosgeldin ins tup bebekle kavusursun evladina...Mrb arkadaş lar aranizda yeniyim sizlerden destek bekliyorum kisaca hikayemi anlatayim 5 yillik evliyim 3yildir cocuk istiyoruz bir yil kendi cabamizla olmadi 2012 yilinin ocsk ayinda doktora başladık esimde verikosel cikti ameliyat oldu ve sorun cozuldu ben bu yil ocak ayinda tedaviye başladım mart ayinda klomen ve çatlama iğnesi ile hamilee kaldim ama 4 haftalik ken dusuk oldu hsg cektirdim sol yip tikali asilama yapildi daha sonra ama oda tutmadi ekim ayinda tup bebek yapalim dedi doktorum icim hic rahat degil yumurtalarim guzel boyutlarda gelişip catliyo döllenme oluyo rahim zari oluşuyor ama sonuc yok
Ins 2015 bebek haberleriyle girerizSonuca uzuldum ya nedek bod zamani olmayinca olmuyor..ins bi dahaki tedavide yuzun guler..
Hosgeldin ins tup bebekle kavusursun evladina...
Bu ay yumurta takibi yaptirdim, catlatma ignesi oldum, 36 saat sonra iliski.. :)
Adetime daha 5 gun var bugun dayanamadim kan verdim :) 2.20 cikti..
Hep 0.1 e alistigim icin bi umutladim yani :))) hayirlisi
Insall[/QUOTE]Insallah o tutmustur guzel haberlerini bekliyoruz="medru, post: 37008797, member: 626713"]
Rlkızlar mrb. Çok şükür cumartesi günü doktora gittim ve muayene oldum. Önümüzdeki ay reglim ile başlıyoruz. Allahtan bir mani çıkmazsa önümüzdeki ay transferim olacak yani. Yani kızlar vallahi bu yol çok uğraş isteyen bir yol. Ama inşallah bu son olur. İstanbula gittim aynı gün geri döndüm ve bugün de işe geldim vallahi bacaklarım sızlıyo. Ama bunların hepsi geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?