2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

Yeniler gelmiş hoşgelmişler sefa getirmişler:) İsimlerinizi ekledim arkadaşlar. bilgileri olmayanları yavaş yavaş siliyorum. yeni gelen arkadaşları aralara ekliyorum. Rabbim hayırlarla sonuçlandırsın inşallah

tablo bozuk çıktı düzeltiyorum yeniden ekleyeceğim

İSİMTEDAVİ BAŞLAMA GÜNÜ-TEST TARİHİYAŞSORUNMERKEZGEÇMİŞİKULLANILAN İLAÇ
AlxFa ?28Pcos-Hareket ve SayıBelirtmek istemiyor1 başarısız aşılama 1 tüp bebek sonrası kimyasal gebelik?
eryega ?23Pcos-Sayı ve varikoselBahçeci Fulya??
kelebek3248 ??Sayı, morfoloji akrozomsuz spermGenart??
saras88 ?26Pcos medicana1 düşük, dondurulmuşta tutmadı, 3. tüp denemesi dondurulmuşlarla yapılacak?
aycan21 ?35azosperm?4 başarısız tüp bebek?
askbocegi ????3 tüp bebek, 3.sü kimyasal?
umudum2 ??Morfoloji ve SayıBahçeci Umut2 başarısız tüp bebek?
cycas ?? ??ilk deneme dondurulmuşlarla yapılacak?
cantan3m ??azosperm?1 başarısız tüp bebek?
ecz06 ?31sebepsiz infertilite-rezerv azlığı?tüp bebekte 1 dış gebelik?
cemrem29 ?32 azosperm???
gunesates ?29sayı az, morfoloji 0Amerikan hastanesiilk tüp bebek?
snmdnz8 ?31tek tüp kapalı?1 başarısız tüp bebek,2 dış gebelik, dondurulmuşlarla devam edecek?
candanote ???Fransa6 negatif aşılama, 3 başarısız tüp bebek, 1 evladı var.?
isterseninanma ??kalitesiz sperm???
matarani ?31??2 boş gebelik?
suareh ?? çikolata kisti, tüpler sorunlu?4. tüp bebek denemesi negatif?
hayattt21 ?25erkek infertilitesicerrahpaşa1 başarısız tüp bebek?
brsn61 ?26??1 başarısız aşılama?
lamelifAmine ???ankara??
SEHER25 ??Pcos ?6 düşük, 1 erken doğum?
senyeterkiiste ?41?Bahçeci Fulyailk tüp bebek denemesi,dondurulmuşlarla yapılacak?
zeynepcicek ????1 evladı var?
duacı ?33 tüpler kapalı?1 başarısız tüp denemesi, dondurulmuşlarla devam?
keremmm ???Ankara başkent2 olumsuz aşılama?
ecehan ???Ankara başkent??
jonguil5 eylül-2 ekim27erkek infertilitesi,ileri hız, morfolojiÖzel Karadeniz Hstn.2 başarısız aşılama, ilk tüp bebek denemesi?
okyanus34 ?30?eurofertil??
emirbebekkk ??adet düzensizAnkara medicana1 normal yolla oluşan gebelik ve düşük?
leftere ???Ankara başkent??
rochak ????1 başarısız tüp bebek?
hercaibulut ????1 negatif tüp bebek denemesi, dondurulmuşlarla devam edecek?
saravona07 ??morfoloji ?negatif tüp bebek, dondurulmuşlarla devam edecek?
ela54 ?34azospermbahçeci1 başarısız tüp bebek denemesi, dondurulmuşlarla devam edecek?
menzil54 ???Bahçeci Fulya1 negatif aşılama, 1 negatif tüp bebek, dondurulmuşlarla devam edecek?
WishhDuygu ?41??2 negatif tüp bebek denemesi?
dygarslan ?28erkek infertilitesi?1 başarılı tüp bebek 1 evladı var, 2. tüp bebek dondurulmuşlarla olacak.?
burcudalli ????1 negatif tüp bebek, dondurulmuşlarla devam edecek?
a_gurur ?30?acıbadem izmir2 başarısız tüp bebek denemesi?
pontik123 ?27?denizli2 dış gebelik?
zeynepcim ?35erkek infertilitesi???
RUYA38 ?35çikolata kisti, rezerv azlığı Kadıköy acıbadem1 doğal yolla hamilelik ve düşük, ilk tüp bebek denemesi dondurulmuşlarla olacak?
elifcakmak ?? ??1 başarısız tüp bebek denemesi?
devrim7779 26 Eylül-?35VarikoselAnatoliaİlk deneme /td]

[th]Lucrin[/th]

rozajaden ?? tüpler kapalı?2 başarısız aşılama?
dnzderya ?? morfoloji ???
okyanus34 ?? tüpler kapalı?1. tüp bebek denemesi düşük?
Beyza_3434_bey ????ilk tüp bebek denemesi?
eftelya5353 ??? Özel Karadeniz hastanesi1 başarısız aşılama tüp bebek denemesi?
birsenbirbenbirdebebek ?? ??2 dış gebelik?
zepppp16 ??Pcos ?1 başarısız aşılama?
yarenay8481 ????5 başarısız tüp bebek denemesi?
lulinda ?371 tüp kapalı?_?
devrim7779 ?35varikosel anatoliailk deneme?
gulya_smdv ?31morfoloji???
ecrin87 ????2 başarısız tüp bebek, dondurulmuşlarla devam edecek?
mesuf ?40tüpler yok, uterus normal değil?3 başarısız tüp bebek denemesi?
kds2309 22Ağustos-?26Pko, Morfoloji Bahçeci Fulyaİlk deneme dondurulmuşlarla yapılacak?
ecem_ersan ?31morfoloji, sayı hareket bahçeci fulya1 Başarısız Tüp bebek?
umut2225 ?34endometriummorfoloji ?ilk deneme, dondurulmuşlarya yapılacak?
nilnec ?25hareketsizlik ???
[td]

[/td]
[td][/td]

bilgilerinden sadece 1-2 tanesini verip çıkanları sileceğim arkadaşlar. liste çok kalabalık oldu

Cnm bende ekimde baslicam kismetse.
Hastane medicana bahcelievler.
Ilk deneme olcak..

saol tatlimmm. insaallahh gusel haberler alirsin bizede haber ed.hastaneye gider gitmes yazacaim tekrr size .
Canım sonucum negatif çıktı iki gündür girmiyorum internete moralim çok bozuktu.İki gündür zır zır ağlıyorum ama her şeyin hayırlısı olsun.Bundada bir hayır vardır.Allahım her şeyin hayırlısını nasip etsin.

Mrb arkadaş lar aranizda yeniyim sizlerden destek bekliyorum kisaca hikayemi anlatayim 5 yillik evliyim 3yildir cocuk istiyoruz bir yil kendi cabamizla olmadi 2012 yilinin ocsk ayinda doktora başladık esimde verikosel cikti ameliyat oldu ve sorun cozuldu ben bu yil ocak ayinda tedaviye başladım mart ayinda klomen ve çatlama iğnesi ile hamilee kaldim ama 4 haftalik ken dusuk oldu hsg cektirdim sol yip tikali asilama yapildi daha sonra ama oda tutmadi ekim ayinda tup bebek yapalim dedi doktorum icim hic rahat degil yumurtalarim guzel boyutlarda gelişip catliyo döllenme oluyo rahim zari oluşuyor ama sonuc yok

Canım her şey Allahtan. doktorlar bile dışarıda embryoyu döllüyor senin vücuduna koyuyor gerisi Allaha kalıyor .Sen dua et yine senin her şey normal olur inşallah .Hiç yumurtası olmayan insanlar var.Her şeyin bir zamanı var hiç üzülme umudunu hiç kaybetme yer gök dua üstüne kurulmuş.Kaderi değiştiren tek şey duadır.Her zaman dua et.Benim de 2 tüp bebek denemem oldu 2 side başarısız.

Cok hsklisin hatice ama basladigimiz gunden beri sanki olmaması icin butun aksiliker ustuste geliyo birde merak ettigim birsey var tup bebek yaptirdiginda tutmamasinin sebebi olarak ne soylendi

Sonuca uzuldum ya nedek bod zamani olmayinca olmuyor..ins bi dahaki tedavide yuzun guler..

Hosgeldin ins tup bebekle kavusursun evladina...

Hepinize merhaba kizlar, 31 yasindayim, 2 senedir ugrasiyorum, 1 tup denemem var, sonuc dis gebelik.. Hic bi problem yok, guya..

Bu ay yumurta takibi yaptirdim, catlatma ignesi oldum, 36 saat sonra iliski.. :)
Adetime daha 5 gun var bugun dayanamadim kan verdim :) 2.20 cikti..
Hep 0.1 e alistigim icin bi umutladim yani :))) hayirlisi

Insallah o tutmustur guzel haberlerini bekliyoruz="medru, post: 37008797, member: 626713"][/QUOTE]
Insall

kızlar mrb. Çok şükür cumartesi günü doktora gittim ve muayene oldum. Önümüzdeki ay reglim ile başlıyoruz. Allahtan bir mani çıkmazsa önümüzdeki ay transferim olacak yani. Yani kızlar vallahi bu yol çok uğraş isteyen bir yol. Ama inşallah bu son olur. İstanbula gittim aynı gün geri döndüm ve bugün de işe geldim vallahi bacaklarım sızlıyo. Ama bunların hepsi geçer.

Hadi hayırlısı guzel haberlerini bekliyoruz
Rl

İnşallah olumlu sonuçlanacak tedavileriniz olur... Şansınız bol olsun... Negatifler canımızı sıksa da vazgeçmek, pes etmek yok... Maddi manevi gücümüz oldukça denemeye devam...

Hele yaşı genç olanlar (bebek işleri için :) ) hiç endişeye kapılmasınlar, zamanları çok...
Ben 41'imdeyim yumurta konusunda hem şanslı hem şanssız olanlardanım.. Evet yumurtam vardı transferden kalanlar donduruldular bile.. Ama yumurtlama baskılanmadığı için dondurulmuşları zor transfer ettik...

Şimdi kalan son 2 dondurulmuş için yeni tedavi yeni süreç derken 2003 den bu yana kapalı olan her iki tüpümün açıldığını hsg ile şoka girerek öğrendik :) Histeroskopi ve antibiyotik tedavisi oldukça faydalı olmuş...

Şimdi büyüyen 10. gündeki yumurta çatladığında spontan hamilelik için değerlendirip, olmazsa bayram da 21. gün baskılamasıyla dondurulmuş transferine hazırlık yapmak üzere beklemedeyiz...

Tedaviye gün sayan, opu olup döllenme haberi bekleyen, transferi gerçekleşip müjde almayı isteyen, müjdeyi alıp kalp atışı duymayı kese görmeyi heyecanla bekleyen o veya bu şekilde tüp bebek için bir şeyler yapan herkese gönlünden geçenlerin gerçek olmasını diliyorum. Zamanı gelmişse müjdeniz sizi bulacaktır. Şansınız bol yolunuz açık olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…