Hadi hayirlisi canim sonucu psylasumut2255 .!.:Kizlar bugün adetin 3.günü kontrole gittim lucrine devam ve estrofem basladik 06ekimde son kontrol birkaç gün sonrasına da buz bebisler kuytuyaaaa
İnşallah olumlu sonuçlanacak tedavileriniz olur... Şansınız bol olsun... Negatifler canımızı sıksa da vazgeçmek, pes etmek yok... Maddi manevi gücümüz oldukça denemeye devam...
Hele yaşı genç olanlar (bebek işleri için :) ) hiç endişeye kapılmasınlar, zamanları çok...
Ben 41'imdeyim yumurta konusunda hem şanslı hem şanssız olanlardanım.. Evet yumurtam vardı transferden kalanlar donduruldular bile.. Ama yumurtlama baskılanmadığı için dondurulmuşları zor transfer ettik...
Şimdi kalan son 2 dondurulmuş için yeni tedavi yeni süreç derken 2003 den bu yana kapalı olan her iki tüpümün açıldığını hsg ile şoka girerek öğrendik :) Histeroskopi ve antibiyotik tedavisi oldukça faydalı olmuş...
Şimdi büyüyen 10. gündeki yumurta çatladığında spontan hamilelik için değerlendirip, olmazsa bayram da 21. gün baskılamasıyla dondurulmuş transferine hazırlık yapmak üzere beklemedeyiz...
Tedaviye gün sayan, opu olup döllenme haberi bekleyen, transferi gerçekleşip müjde almayı isteyen, müjdeyi alıp kalp atışı duymayı kese görmeyi heyecanla bekleyen o veya bu şekilde tüp bebek için bir şeyler yapan herkese gönlünden geçenlerin gerçek olmasını diliyorum. Zamanı gelmişse müjdeniz sizi bulacaktır. Şansınız bol yolunuz açık olsun :)
aminnnnnnnnnnnnnnnIns 2015 bebek haberleriyle gireriz
cnm sen normal yollamı deniyorsun bebeşi inişşlh sprız yapar gelir sanaaaaaaaaBu ay yumurta takibi yaptirdim, catlatma ignesi oldum, 36 saat sonra iliski.. :)
Adetime daha 5 gun var bugun dayanamadim kan verdim :) 2.20 cikti..
Hep 0.1 e alistigim icin bi umutladim yani :))) hayirlisi
hayırlı olsun hepimizin güzel günleri böyle başlasın....kızlar mrb. Çok şükür cumartesi günü doktora gittim ve muayene oldum. Önümüzdeki ay reglim ile başlıyoruz. Allahtan bir mani çıkmazsa önümüzdeki ay transferim olacak yani. Yani kızlar vallahi bu yol çok uğraş isteyen bir yol. Ama inşallah bu son olur. İstanbula gittim aynı gün geri döndüm ve bugün de işe geldim vallahi bacaklarım sızlıyo. Ama bunların hepsi geçer.
güzel günlerin başalsın inşlh hakkına hayırlısı olsun..bebişin seni bulsun...İnşallah olumlu sonuçlanacak tedavileriniz olur... Şansınız bol olsun... Negatifler canımızı sıksa da vazgeçmek, pes etmek yok... Maddi manevi gücümüz oldukça denemeye devam...
Hele yaşı genç olanlar (bebek işleri için :) ) hiç endişeye kapılmasınlar, zamanları çok...
Ben 41'imdeyim yumurta konusunda hem şanslı hem şanssız olanlardanım.. Evet yumurtam vardı transferden kalanlar donduruldular bile.. Ama yumurtlama baskılanmadığı için dondurulmuşları zor transfer ettik...
Şimdi kalan son 2 dondurulmuş için yeni tedavi yeni süreç derken 2003 den bu yana kapalı olan her iki tüpümün açıldığını hsg ile şoka girerek öğrendik :) Histeroskopi ve antibiyotik tedavisi oldukça faydalı olmuş...
Şimdi büyüyen 10. gündeki yumurta çatladığında spontan hamilelik için değerlendirip, olmazsa bayram da 21. gün baskılamasıyla dondurulmuş transferine hazırlık yapmak üzere beklemedeyiz...
Tedaviye gün sayan, opu olup döllenme haberi bekleyen, transferi gerçekleşip müjde almayı isteyen, müjdeyi alıp kalp atışı duymayı kese görmeyi heyecanla bekleyen o veya bu şekilde tüp bebek için bir şeyler yapan herkese gönlünden geçenlerin gerçek olmasını diliyorum. Zamanı gelmişse müjdeniz sizi bulacaktır. Şansınız bol yolunuz açık olsun :)
buz bebişlerin seni hiççç bırakmasın...Kizlar bugün adetin 3.günü kontrole gittim lucrine devam ve estrofem basladik 06ekimde son kontrol birkaç gün sonrasına da buz bebisler kuytuyaaaa
Evet canim bos durmiym dedim :) daha dogrusu annem zorladi, hem de devlet hastanesine gittim 27 tl verdim sadece :) iliskiden 1 hafta sonra hcg 2.20 cikti, tamam düsük bi deger ama belki katlanir daha 5 6 gun var adet gunume :)aminnnnnnnnnnnnnnn
cnm sen normal yollamı deniyorsun bebeşi inişşlh sprız yapar gelir sanaaaaaaaa
hayırlı olsun hepimizin güzel günleri böyle başlasın....
güzel günlerin başalsın inşlh hakkına hayırlısı olsun..bebişin seni bulsun...
buz bebişlerin seni hiççç bırakmasın...
Inslh degerin artar cnm belli olmsx bakmissin senin bebis siki siki sarilmistir annesine..Evet canim bos durmiym dedim :) daha dogrusu annem zorladi, hem de devlet hastanesine gittim 27 tl verdim sadece :) iliskiden 1 hafta sonra hcg 2.20 cikti, tamam düsük bi deger ama belki katlanir daha 5 6 gun var adet gunume :)
arkadaşlar merhaba, puregon 300'le 7 tane yumurtam oluştudoktor tüp bebek için 10 ve üzeri daha iyi olurdu dedi. ama yine de devam edeceğiz tüp bebek için. sizler kaç ünitelik ilaçlar kullanıyorsunuz ve kaç yumurtanız oluştu?
Aynen benimde purrgon 300 gunluk 150 unite ile 6 yumurtam oldu 4 u islem gordu 2 si dollendi birinin ikinci gun gelisimi durdu kalan tek emriyo trasfer edildi .arkadaşlar merhaba, puregon 300'le 7 tane yumurtam oluştudoktor tüp bebek için 10 ve üzeri daha iyi olurdu dedi. ama yine de devam edeceğiz tüp bebek için. sizler kaç ünitelik ilaçlar kullanıyorsunuz ve kaç yumurtanız oluştu?
Evet canim bos durmiym dedim :) daha dogrusu annem zorladi, hem de devlet hastanesine gittim 27 tl verdim sadece :) iliskiden 1 hafta sonra hcg 2.20 cikti, tamam düsük bi deger ama belki katlanir daha 5 6 gun var adet gunume :)
Ayyy insallahh :)katlanir :)
Benimdde oyle oluyordu degerler yukseliyordu adet gunumde dusuyordu ama allahtan umit kesilmez dua edelim tutmus olsunAyyy insallAma az once bi arkadasimla konustum, çatlatma ignesi kanda hcg artiriyor bosuna ümitlenme dedi
:)) hayirlisi artik yaBenimdde oyle oluyordu degerler yukseliyordu adet gunumde dusuyordu ama allahtan umit kesilmez dua edelim tutmus olsun
Ayyy insallahh :)
Ama az once bi arkadasimla konustum, çatlatma ignesi kanda hcg artiriyor bosuna ümitlenme dedi
cnm yaradan bi taneyide nasip eder eğer vakti gelmişse inşlh vakit bu vakittir rabbim sevindirsin sizi...Aynen benimde purrgon 300 gunluk 150 unite ile 6 yumurtam oldu 4 u islem gordu 2 si dollendi birinin ikinci gun gelisimi durdu kalan tek emriyo trasfer edildi .
sonuç çıktı mı cnm değerin umarım artış gösterir...Tabi boyle diyorum ama sabah gidip kan verdim :)
Kanimizi verelim, rabbime siginalim :)
8.gun 2.20 idi, bugun 10.gun.. Kismet..
Yok canim yaa nerdeee yine bozum oldum :) 0.8 cikti iğneden sanirim..cnm yaradan bi taneyide nasip eder eğer vakti gelmişse inşlh vakit bu vakittir rabbim sevindirsin sizi...
sonuç çıktı mı cnm değerin umarım artış gösterir...
Yok canim yaa nerdeee yine bozum oldum :) 0.8 cikti iğneden sanirim..
Hayirlisi artik..
Ekimde 2.tupu denicez artik
Hadi hayirlisi canim sonucu psylas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?