2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

Kizlar bugün adetin 3.günü kontrole gittim lucrine devam ve estrofem basladik 06ekimde son kontrol birkaç gün sonrasına da buz bebisler kuytuyaaaa

umut2255 .!.:
Kizlar bugün adetin 3.günü kontrole gittim lucrine devam ve estrofem basladik 06ekimde son kontrol birkaç gün sonrasına da buz bebisler kuytuyaaaa
Hadi hayirlisi canim sonucu psylas

UOTE="umut2255, post: 37016153, member: 504682"]Kizlar bugün adetin 3.günü kontrole gittim lucrine devam ve estrofem basladik 06ekimde son kontrol birkaç gün sonrasına da buz bebisler kuytuyaaaa[/QUOTE]
Hadi bakalım hayırlısı gelismrleri aktar

herşeyin hayırlısı da sen normal gebiş kalırsın ben sana yazayım

göbegimde dun ve bugun igneden oluşan iki kırmızı delik var. iğne delikleri. ben onlardan nefret ediyorum

ooyyy uuffff ayyyy içimm şişitttiiii...yanıyom... bugun resmen buzlu içicek içmedim kaşıkladım. içimmm yanıyorrr...

Ins 2015 bebek haberleriyle gireriz
aminnnnnnnnnnnnnnn
Bu ay yumurta takibi yaptirdim, catlatma ignesi oldum, 36 saat sonra iliski.. :)
Adetime daha 5 gun var bugun dayanamadim kan verdim :) 2.20 cikti..
Hep 0.1 e alistigim icin bi umutladim yani :))) hayirlisi
cnm sen normal yollamı deniyorsun bebeşi inişşlh sprız yapar gelir sanaaaaaaaa
hayırlı olsun hepimizin güzel günleri böyle başlasın....
güzel günlerin başalsın inşlh hakkına hayırlısı olsun..bebişin seni bulsun...
buz bebişlerin seni hiççç bırakmasın...

Evet canim bos durmiym dedim :) daha dogrusu annem zorladi, hem de devlet hastanesine gittim 27 tl verdim sadece :) iliskiden 1 hafta sonra hcg 2.20 cikti, tamam düsük bi deger ama belki katlanir daha 5 6 gun var adet gunume :)

Evet canim bos durmiym dedim :) daha dogrusu annem zorladi, hem de devlet hastanesine gittim 27 tl verdim sadece :) iliskiden 1 hafta sonra hcg 2.20 cikti, tamam düsük bi deger ama belki katlanir daha 5 6 gun var adet gunume :)
Inslh degerin artar cnm belli olmsx bakmissin senin bebis siki siki sarilmistir annesine..

Aynen benimde purrgon 300 gunluk 150 unite ile 6 yumurtam oldu 4 u islem gordu 2 si dollendi birinin ikinci gun gelisimi durdu kalan tek emriyo trasfer edildi .

katlanir :)

Benimdde oyle oluyordu degerler yukseliyordu adet gunumde dusuyordu ama allahtan umit kesilmez dua edelim tutmus olsun
:)) hayirlisi artik ya
Çok zor bi süreç, hepimize bol sabir versin rabbim...

Tabi boyle diyorum ama sabah gidip kan verdim :)
Kanimizi verelim, rabbime siginalim :)
8.gun 2.20 idi, bugun 10.gun.. Kismet..

mumkun tabii ama cok da erken bakmissin. bugunde kan vermissin :)) insallah guzel haberi duyariz...

Ayyy insallahh :)
Ama az once bi arkadasimla konustum, çatlatma ignesi kanda hcg artiriyor bosuna ümitlenme dedi

Aynen benimde purrgon 300 gunluk 150 unite ile 6 yumurtam oldu 4 u islem gordu 2 si dollendi birinin ikinci gun gelisimi durdu kalan tek emriyo trasfer edildi .
cnm yaradan bi taneyide nasip eder eğer vakti gelmişse inşlh vakit bu vakittir rabbim sevindirsin sizi...
Tabi boyle diyorum ama sabah gidip kan verdim :)
Kanimizi verelim, rabbime siginalim :)
8.gun 2.20 idi, bugun 10.gun.. Kismet..
sonuç çıktı mı cnm değerin umarım artış gösterir...

cnm yaradan bi taneyide nasip eder eğer vakti gelmişse inşlh vakit bu vakittir rabbim sevindirsin sizi...

sonuç çıktı mı cnm değerin umarım artış gösterir...
Yok canim yaa nerdeee yine bozum oldum :) 0.8 cikti iğneden sanirim..
Hayirlisi artik..
Ekimde 2.tupu denicez artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…