2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

hayırlı olsun canım bende tüm gittim geldim yol insanı yoruo 9 aydır ugraşıoz daha ilk transfer olacak 20 kez gitmişim

Bu ay yumurta takibi yaptirdim, catlatma ignesi oldum, 36 saat sonra iliski.. :)
Adetime daha 5 gun var bugun dayanamadim kan verdim :) 2.20 cikti..
Hep 0.1 e alistigim icin bi umutladim yani :))) hayirlisi
çatlatma iğnesinde beta hcg var. onun etkisi sanırım. benim de 5,75 çıkmıştı negatif yani

bende pazartesi gittim üç tane olmuş azdedi yarın tekrar gdeceğim ilacın dozunu da yükselti. ben de 3 tane yapıyorum. yan etki olmadı. sadece vururken canım acımaya başlıyor. moralim bozuk neden büyümüyorlar ki

evet bizde öyle olur inşallah.duadan başka tesellimiz yok. ama ben çok istiyorum yaaaaa

Kismet kızlar bu isler bende ac senedir bekliyorum her ay her tedavi sonunda husrana ugramanin nasil birsey oldugunu çok iyi biliyorum hergun aglamaktan yoruldum hayatta tek istedim swy cocuk sahibi olmak ama kismetten ote yol yok

Kismet kızlar bu isler bende ac senedir bekliyorum her ay her tedavi sonunda husrana ugramanin nasil birsey oldugunu çok iyi biliyorum hergun aglamaktan yoruldum hayatta tek istedim swy cocuk sahibi olmak ama kismetten ote yol yok
vakti zamanı gelmeyen olmuyor ya tutunmuyor ya tutunup kalbi duruyor ya da tedaviye başalmadan bi sorun çıkıyor heppp vakti gelmeden olmuyor inşlh hepimzin vakti gelmiştir de evlatlarımız bu tedavilerimizde bize sımsıkı tutunur ve günü gelince kucağımıza doğar...

herkese merhaba inşlh burada güzel haberler duyarız
sayılı günler kaldı....

slm arkadaşlar ben 5 eylülde şılama yaptırmıstım tutmadı maelsef ama aşılamadan önce hsg filmi çekılmedi şimdi tüp bebek düşünüyoruz ama öncesinde hsg mutlka çekılmesi gerekıyırmus izmirde nerde çektirebilirim bilen varmı ayrıca fiyatı nedir ve çok ağrılı oluyormu yardımcı olursaız sevınırım..

çatlatma iğnesinde beta hcg var. onun etkisi sanırım. benim de 5,75 çıkmıştı negatif yani
Evet, oyleymis :) iyi oldu, göt olduk yine hihihi
Bizim imtihanimiz da boyleymis, rabbim baska dert vermesin insallahh..

kızlar merhaba,
bugün adetimin ilk günü Allah izin verirse yarın için randevumu aldım ve tedaviye başlayacağız. çok şey okuyorum ama hiç bir şey bilmiyorum kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum. uff sabır Allahım sabırr

bu arada alfa nerelerdesin? seninle aynı anda sürece başlayacağız gibi hatırlıyordum yanlış mıyım?

mrb. aslında hiçbirşey bilmemek en güzeli. Çünkü insan bildikçe korkuları artıyo. Eğer doğru adresteysen iyi bi doktorla yoluna devam ediyosan hiç korkma o ne diyosa onu yap. Valla ben bu konuda nerdeyse uzman oldum. Doktora sordukça soruyorum adam benden bezdi sanırım. Bilmemek daha iyi. Allah sonunu hayır etsin. Hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah....

[QUOTE="mhtpfth, post: 37045381, member: 609354rkadaşlar ben 5 eylülde şılama yaptırmıstım tutmadı maelsef ama aşılamadan önce hsg filmi çekılmedi şimdi tüp bebek düşünüyoruz ama öncesinde hsg mutlka çekılmesi gerekıyırmus izmirde nerde çektirebilirim bilen varmı ayrıca fiyatı nedir ve çok ağrılı oluyormu yardımcı olursaız sevınırım..[/QUOTE]
Izmirde bilmiyirum ama hsg deneyimim var ben de anestezi siz cektirdim cok zor gecti benim 3 gun ayaga kalkmadim ve agrim cok oldu simdiki aklim olsaydi anestezi li yaptirirdim

merhabalar istanbul anadolu yakasındayım. tüp bebek için tavsiye edebileceğiniz nereleri var? bir de yaşı 41 olan ve fsh sı 20 olan birini kapıdan kovmazlar dimi?

merhabalar istanbul anadolu yakasındayım. tüp bebek için tavsiye edebileceğiniz nereleri var? bir de yaşı 41 olan ve fsh sı 20 olan birini kapıdan kovmazlar dimi?

Mrb arkadaşım. İstanbuldaysan bence çok şanslısın. Anadolu yakasında umut tüp bebek merkezi var. Ben karşıda fulya tüp bebek merkezine gidiyorum. tavsiye edemiyorum ama herkes çok iyi diyor. Benim halamda orda yaptırdı ve ilk deneme de tuttu. Ben onun tavsiyesiyle gidiyorum. Şimdilik herşey yolunda bakalım....

çok teşekkür ediyorum inşallah sizin de olur. Birbirimize dua edelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…