inşallah güzel haberler alırsın canımMerhaba ben yeni katıldım 4 yıllık evliyim ama hala bir bebeğim olmadı bende artık bu ay öğrenmek istiyorum adetime 6 gün var inş olmam dua edin Rabbim dileyen herkeze nasip etsin
bak ne kadar güzel herşey yolunda demiş dr bi kaç ay denersin olmazsa ozaman dr a gidip kontrollerini olursun tekrar üzülme canım stres yapma gerçektende çok zormuş.ben 3 yıllık evliyim ilk 6 ay korunduk 5 ay denedik olmadı eşim göreve gitti 6 ay yoktu geldi tekrar denedik 2 ay olmayınca dr a gittik eşimde biraz sıkıntı çıktı düzeldi sıkıntı yok dediler 17 kez denedik toplamda ama 18.denemede klomen ve çatlatma iğnesiyle kalmıştım hamile.Canimmm korunması bıraktık o ay hamile kaldım yani ilk aydan ama sonucu böyle oldu doktorum ilk hamilelik olduğu için teste gerek duymadı öyle bekliyoruz suan ilk adetin de gününde geldi kurtajda sonra çok zor bi durum ili hemen oldu yani ama şimdi ya olmazsa die çok korkuyorum inan bunları yaşamadan önce bu kadar çok istekli dilim ama şimdi korunma gerekmez hiç beklemem die düşünüyorum tekrar doktora gitmelimiti sence kurtajda sonra kontrol e gittim hersey gayet iyi dedi doktor ama düşünmeden önce bi kez daha gözüksem mi diyorum paranoyak oldum artık hersey ALLAHTAN tabi Rabbim en iyisini bilir ama iste
inşallah canımm .. ama tavsiye ederim en azından test yapıp kesin sonuç almak daha iyi. artık bizimde bir bebişimiz olsunnnnnn :)bu ay olmazsa ben de gelecek ay ondan kullaniyim bariii inşallah kırmızıları görmeyizz
Ahaha cok guldm yaainşallah kalmışsındır allah emeklerini boşa çıkarmasın ne diyim
aminnninşallah kalmışsındır allah emeklerini boşa çıkarmasın ne diyim
aklına kötü şeyler getirme bence içini temiz tut canımBanada doktorum 2 ay dedi canım sürekli araştırıyorum okuyorum hiç beklemeye bile var ama dediğin gibi yine aynı şeyler olursa die de korkuyorum sana kadar hep korunDuk ama içimdki ya olmazsa bidaha korkusu hiç gitmiyor
10 numarasın canım ağzına ve yüreğine sağlık1hafta spor,diyet uygulamama bugün başladım...
Sadece hamilelik için değil kendim içinde herşey çok güzel olacak...
Bu hafta beklemeyi beklerken umutlanmayı ,beklediğimin gerçekleşmesinin bile insanı korkuttuğunu gelecekte nasıl doğururum,nasıl bakarım endişeleriyle boğuştuğumu gördüm...
Olmama ihtimalini öğrendiğim anda menopoz korkumuve regl sevincimi... ŞÜKRETTİM sonunda hiç birşey için çok fazla kafa yormamanın en iyisi olduğunu öğrendim... VE EN GÜZELİ DE PAYLAŞMAK HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
canım günün ne zamankızlar banada dua edin ne olurhala gelmedi bnmkiler adet belirtilerim var işin kötü tarafı mide bulantım koku hassasiyetim de çok ama onlar hep var aslında ama hamileliğe yormak işime geliyor herhalde
1hafta spor,diyet uygulamama bugün başladım...
Bu hafta beklemeyi beklerken umutlanmayı ,beklediğimin gerçekleşmesinin bile insanı korkuttuğunu gelecekte nasıl doğururum,nasıl bakarım endişeleriyle boğuştuğumu gördüm...
Olmama ihtimalini öğrendiğim anda menopoz korkumuve regl sevincimi... ŞÜKRETTİM sonunda hiç birşey için çok fazla kafa yormamanın en iyisi olduğunu öğrendim... VE EN GÜZELİ DE PAYLAŞMAK HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
canım günün ne zaman[/QUOT
bat 1 eylül ama 6 agustos sat. ayın 6 sını bekliyorum bi umut :)
1hafta spor,diyet uygulamama bugün başladım...
kızlar selam,
bende eylül ayında hamilelik bekliyorum sizler gibi inşallah hepimize nasip olur :) Benim 4,5 yaşımda oğlum var nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim bu ay tekrar denedik bat 11 eylül umarım olmaz da burdan güzel haberi paylaşırım
amin canım cümlemize ...Bugün okadar çok kasıklarımda ağrım varki normalde adet olacağım zamanlar hiç ağrım olmaz acaba diyorum birşeyler mi var ama ümitlenmek de istemiyorum daha test yapmak içinde çok erken bakalım hayırlısıamin cnm inş bende temmuz da kimyasal geçirdim Rabbim hayırlı zamanda sağlıklısını nasip etsin inş
Canım daha hiç test yapmadın mııı :) benim bugün gecikmede 3. günüm sabah idrar testi yine negatif bakalım cumayı beklicem kanda baktırmak için.. Hiç belirtim falan da yok hamilelikle ilgili sadece adet olıcam gibi belim ağrıyor arada..kızlar banada dua edin ne olurhala gelmedi bnmkiler adet belirtilerim var işin kötü tarafı mide bulantım koku hassasiyetim de çok ama onlar hep var aslında ama hamileliğe yormak işime geliyor herhalde
canlar bence idrar testleriyle uğraşmak yerine imkanınız varsa kan tahlili kesin sonuç derimBenim 31inde olması lazımdı hiç gecikmez sanırım mevsimsel gecikme yaşıyorum kaç test yaptiy
Canım daha hiç test yapmadın mııı :) benim bugün gecikmede 3. günüm sabah idrar testi yine negatif bakalım cumayı beklicem kanda baktırmak için.. Hiç belirtim falan da yok hamilelikle ilgili sadece adet olıcam gibi belim ağrıyor arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?