2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

bak ne kadar güzel herşey yolunda demiş dr bi kaç ay denersin olmazsa ozaman dr a gidip kontrollerini olursun tekrar üzülme canım stres yapma gerçektende çok zormuş.ben 3 yıllık evliyim ilk 6 ay korunduk 5 ay denedik olmadı eşim göreve gitti 6 ay yoktu geldi tekrar denedik 2 ay olmayınca dr a gittik eşimde biraz sıkıntı çıktı düzeldi sıkıntı yok dediler 17 kez denedik toplamda ama 18.denemede klomen ve çatlatma iğnesiyle kalmıştım hamile.

Ilgın için çok teşekkür ederim ama işte çok tedirgin oldum yaşayan bilir gerçekten çok zor bi durum şuanki halime inanamıyorum eklendiğinde beri ilk kez bu kadar çok istiyorum bi bebeğim olsun ben bu ayda bekliyom sonra tekrar deniyi en azından ters bişey olursa yine ki inş olmaz keşke demem senin içinde inş en kisa zamanda tekrar olur yine aşılama mi denizlerin yoksa tüp bebek mi?

aklına kötü şeyler getirme bence içini temiz tut canım

1hafta spor,diyet uygulamama bugün başladım...

Sadece hamilelik için değil kendim içinde herşey çok güzel olacak...
Bu hafta beklemeyi beklerken umutlanmayı ,beklediğimin gerçekleşmesinin bile insanı korkuttuğunu gelecekte nasıl doğururum,nasıl bakarım endişeleriyle boğuştuğumu gördüm...
Olmama ihtimalini öğrendiğim anda menopoz korkumu ve regl sevincimi... ŞÜKRETTİM sonunda hiç birşey için çok fazla kafa yormamanın en iyisi olduğunu öğrendim... VE EN GÜZELİ DE PAYLAŞMAK HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

kızlar banada dua edin ne olur hala gelmedi bnmkiler adet belirtilerim var işin kötü tarafı mide bulantım koku hassasiyetim de çok ama onlar hep var aslında ama hamileliğe yormak işime geliyor herhalde

10 numarasın canım ağzına ve yüreğine sağlık

dertleşmek iyi geliyor ama aslında farkında olmadan birbirimizi umutlandırıyoruz bu bi yerde çok iyi bi yerde de büyük hayal kırıklığı ama sormak dertleşmek müjde vermek ,almak ,ailemizden önce ihtimalleri burda paylaşmak PAHA BİÇİLEMEZ

hayat paylaşınca güzel şekerimmmmmmmm

kızlar selam,
bende eylül ayında hamilelik bekliyorum sizler gibi inşallah hepimize nasip olur :) Benim 4,5 yaşımda oğlum var nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim bu ay tekrar denedik bat 11 eylül umarım olmaz da burdan güzel haberi paylaşırım

amin cnm inş bende temmuz da kimyasal geçirdim Rabbim hayırlı zamanda sağlıklısını nasip etsin inş

amin cnm inş bende temmuz da kimyasal geçirdim Rabbim hayırlı zamanda sağlıklısını nasip etsin inş
amin canım cümlemize ...Bugün okadar çok kasıklarımda ağrım varki normalde adet olacağım zamanlar hiç ağrım olmaz acaba diyorum birşeyler mi var ama ümitlenmek de istemiyorum daha test yapmak içinde çok erken bakalım hayırlısı

Benim 31inde olması lazımdı hiç gecikmez sanırım mevsimsel gecikme yaşıyorum kaç test yaptiy
kızlar banada dua edin ne olur hala gelmedi bnmkiler adet belirtilerim var işin kötü tarafı mide bulantım koku hassasiyetim de çok ama onlar hep var aslında ama hamileliğe yormak işime geliyor herhalde
Canım daha hiç test yapmadın mııı :) benim bugün gecikmede 3. günüm sabah idrar testi yine negatif bakalım cumayı beklicem kanda baktırmak için.. Hiç belirtim falan da yok hamilelikle ilgili sadece adet olıcam gibi belim ağrıyor arada..

canlar bence idrar testleriyle uğraşmak yerine imkanınız varsa kan tahlili kesin sonuç derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…