2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Kızzzlarr test yapmak istiyorum ama korkuyorum yaa 2 gün var adetime
bat tarihini bekle tatlım.........
artvinliler eli maşalı oluyo demekkk bi arkadaşım da artvinli ama hiç eli maşalı diil bence sen de eli maşalı diilsinnn sadece atarlısınnn

ATARA ATARR
GİDERE GİDEEER

aynen atara atar gidere gider.. eli maşalı sayılmamm...
canım sonuçta bölge tuttu naber
aferin kocaman bir seni tebrik ediyorum....pazara çıkınca pazarcılar bile biliyo memlketimii ..abla karadenizin neresindennn..alnımda yazıyo mübarek memleketim..

haklısın canım biraz bekliyeyim bakalım adetim geçsin nolcak sonra bakayım :)

ben ne çekiyorsan Karadenizlilerden çekiyorum zaten eşim en yakın arkadaşım masa başı arkadaşım daha sayimi

Canım bende kan testi yaptırdım bugün negatif çıktı ama rahatladım en azından pazartesiye kadar da regl olmazsam doktora gidicem bakalım. .

cnm bende korunmayı bırakmadan önce gittim doktora dedim cocuk düşünüyorz sıkıntı varmı die muyaene olmak istedim dedim baktı yumurtalıklarıma falan sorun yok hamile kalabilirsin dedi ama ikinci ayımız ve şimdilik bişey yokadetim cumartesi

Slm kızlar ben aranıza yeni katıldım 1'5 senelik Evliyim yeni bebek düşünüyoruz artık 6 Eylül'de regl olmam lazım 2 aydır korunmuyoruz inş hamileyimdiiir :)

Kızlar implantasyon kanaması olan var mı? Benim adetime 5 gün var. Adetlerim düzenlidir hiç sekmez ara kanama lekelenme de olmaz. 2 gündür önce kahverengi akıntı geldi, bugün de pembe açık renkli kanama oluyor. Sanki giderek artıyor gibi. Kasık ağrısı, sıcaklık artışı, dişeti hassasiyeti, meme ağrısı ve dolgunluk, ağzımda zehir gibi tat. Çok uyuma,halsizlik .... vs devam ediyor. Bu erken adet mi, implantasyon mu, tutunamayip düşük mü oldu acaba bu bu nedir bu? Kanda test pazartesi yapacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…