gülüm bence bekle mevlam hayırlısın versin sabır biraz ama yinede sen bilirsinKızzzlarr test yapmak istiyorum ama korkuyorum yaa2 gün var adetime
bat tarihini bekle tatlım.........Kızzzlarr test yapmak istiyorum ama korkuyorum yaa2 gün var adetime
aynen atara atar gidere gider.. eli maşalı sayılmamm...artvinliler eli maşalı oluyo demekkk bi arkadaşım da artvinli ama hiç eli maşalı diil bence sen de eli maşalı diilsinnn sadece atarlısınnn
ATARA ATARR
GİDERE GİDEEER
aferin kocaman bircanım sonuçta bölge tuttu naber
Hoşgeldin canım daha yeni başladıysan bence biraz bekle hemen doktora gitme ben mesela 4 ay bekledim olmayınca gittim doktora bu ay yumurta takibi yaptı doktor bana ama ilaçsız sadece adetin 12. günü bakıldı yumurta var günaşırı ilişki önerdi bakalım ne olacak
ben ne çekiyorsan Karadenizlilerden çekiyorum zaten eşim en yakın arkadaşım masa başı arkadaşım daha sayimibat tarihini bekle tatlım.........
aynen atara atar gidere gider.. eli maşalı sayılmamm...
aferin kocaman birseni tebrik ediyorum....pazara çıkınca pazarcılar bile biliyo memlketimii ..abla karadenizin neresindennn..alnımda yazıyo mübarek memleketim..
Kızzzlarr test yapmak istiyorum ama korkuyorum yaa2 gün var adetime
hoşçakal canım....iyi akşamlar..yarın görüşürüz artıkın...:)kızlar iyi akşamlar ben kaçar yarına iyi haberlerle gelin inşallah
ben mii ben ist doğumluyum ama aslen özbekimpeki sen kuşum pek bi uçtun bugün
görende işkence ediyoz zanneder...ne istiyon kız bizden ağzımız var dilimiz yokben ne çekiyorsan Karadenizlilerden çekiyorum zaten eşim en yakın arkadaşım masa başı arkadaşım daha sayimi
iyi akşamlar canım bende kaçtım ..yarına görüşürüz....byyyykızlar ben de yavaştan kaçıyorumm iyi akşamlar dilerim hepinizeee
iyi akşamlar canım bende kaçtım ..yarına görüşürüz....byyyykızlar ben de yavaştan kaçıyorumm iyi akşamlar dilerim hepinizeee
Canım bende kan testi yaptırdım bugün negatif çıktıcanım günaydın inşallah olmaz ben 30 a yaptırdım özelde kan testini canım hayatımda ilk defa başıma geldi benimde inan pek bi bilgim yok ama herhalde çatlamayan yumurtadan oluyor ve bu ikinci adet gecikmem ilkinde hamileydim benim genelde çok şükür düzenlidir ilaç bugün son işte 10 gün içinde doktor hastalanacan 3. günüde gel dedi bakalım
Canım bence biraz bekle adetin geçmeden belki testte çıkmayabilir moralin bozulur boşuna
cnm bende korunmayı bırakmadan önce gittim doktora dedim cocuk düşünüyorz sıkıntı varmı die muyaene olmak istedim dedim baktı yumurtalıklarıma falan sorun yok hamile kalabilirsin dedi ama ikinci ayımız ve şimdilik bişey yokçok saolun kızlar evet dr hiç gitmedim ilk denemelerimiz bakalım ilkinde zor görünüyo burda ki yorumlara göre ama kısmetpeki dr gittiğimde ne diyeceğim kontrol amaçlı mı acaba ? o olumlu olumsuz bilgi verir mi ?
Canım bende kan testi yaptırdım bugün negatif çıktıama rahatladım en azından pazartesiye kadar da regl olmazsam doktora gidicem bakalım. .
İnş olur canım benim herhangi bir sorunun varmıSlm kızlar ben aranıza yeni katıldım 1'5 senelik Evliyim yeni bebek düşünüyoruz artık 6 Eylül'de regl olmam lazım 2 aydır korunmuyoruz inş hamileyimdiiir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?