2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

İnş hamişsindir canım benimde ayın 10unda adetim önceden 15 gn önceden göğüslerim şişerdi ama bu sefer öylw bişiyim yok ama kasıklarım agrıyo inş adet olmam bu ayda

İnş hamişsindir canım benimde ayın 10unda adetim önceden 15 gn önceden göğüslerim şişerdi ama bu sefer öylw bişiyim yok ama kasıklarım agrıyo inş adet olmam bu ayda
ben yaklaşık 10 gündür saydığım ve Daha pek çok belirtiyi yaşıyorum. Hiç bu kadar şiddetli olmamışti Premens dönemim. Bu defa farklı bir şey var ama ne? Du bakalim ne olacak. Hayırlısi sana da evladını kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Ne bileyim pembe kan artmaya başlayinca korkmaya başladım. Adet kanına da benzemiyor gibi. Acaba bu ne offf. Allah

Canım implatasyon kanaması olabilir çünkü implatasyon kanaması genelde adete yakın oluyormuş ama giderek artarsa kanaman adetin de başlıyo olabilir bi kan testi yaptır canım bence için rahatlasın

Canım hiç geciktirme git acilde test yaptır bence aklından gitsin

Kıııızzzzzz ne acili ben pazartesi yaptırayım, BAT . 9 Eylül . Hem hafta sonu lekelenme azalır mı diye takip etsem diyordum. Olmadı yarın öğleden sonra mı yaptıram ki? Cayır cayır yanıyorum da 12 gündür ateş 36,8-37 arasında hiç düşmedi. Inşallah gebeyimdir. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

İnş ama çok bekletme böylede kwndi kendini yiyosun kiatin falan bi sıkıntın var mı rahminde

Pardon yavv malum telefon :) kist varmı yani rahminde herhangi rahatsızlık var mı :)

Canım bencede yaptır pazartesiyi bekleme hamişsen kanda çıkar bence

Yok hiç bir bozukluk. Düzenli adet olurum. Kontrollerimde bir olumsuzluk görülmedi. Bu ay korunmayı bıraktık. Ilk kez deniyoruz.
Benim de ilk ayım cnm hapı yeni bıraktımm

Belirtiler insanın içini açıyooo inşallaahhh hamilesindirrr bat ne zmn demiştin?

hayırlı geceler kızlar ben akşama doğru regel oldum artık yeni bat 04/10/2014 baya bi gecikti ama olsun yeni ay yeni umutlar en azıdnan regel oldum

Benimde 9eylül bakalım hiç bi belirti yok ama bilmiyorum ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…