İnş hamişsindir canım benimde ayın 10unda adetim önceden 15 gn önceden göğüslerim şişerdi ama bu sefer öylw bişiyim yok ama kasıklarım agrıyo inş adet olmam bu aydaKızlar implantasyon kanaması olan var mı? Benim adetime 5 gün var. Adetlerim düzenlidir hiç sekmez ara kanama lekelenme de olmaz. 2 gündür önce kahverengi akıntı geldi, bugün de pembe açık renkli kanama oluyor. Sanki giderek artıyor gibi. Kasık ağrısı, sıcaklık artışı, dişeti hassasiyeti, meme ağrısı ve dolgunluk, ağzımda zehir gibi tat. Çok uyuma,halsizlik .... vs devam ediyor. Bu erken adet mi, implantasyon mu, tutunamayip düşük mü oldu acaba bu bu nedir bu? Kanda test pazartesi yapacagım.
Ben nedense hamile olduğumu dusunmuyordum ama negatifi görünce yine de tuhaf oldum.. Allah hayırlı zamanda nasip etsin napalım. . Leke geliyor çok az koyu sarı gibi anlamadım yarın olurum heralde..ayyy ben senden çok ümitliydim yaaa
ben yaklaşık 10 gündür saydığım ve Daha pek çok belirtiyi yaşıyorum. Hiç bu kadar şiddetli olmamışti Premens dönemim. Bu defa farklı bir şey var ama ne? Du bakalim ne olacak. Hayırlısi sana da evladını kucağına almayı nasip etsin Rabbim.İnş hamişsindir canım benimde ayın 10unda adetim önceden 15 gn önceden göğüslerim şişerdi ama bu sefer öylw bişiyim yok ama kasıklarım agrıyo inş adet olmam bu ayda
Canım üzülme inşallah o testte çift çizgiyi göreceğin gün çok yakındaay zaten bu ay kaç test yaptıgımı hatırlamıyorumki hepsinin sonu hüsran
Canım implatasyon kanaması olabilir çünkü implatasyon kanaması genelde adete yakın oluyormuş ama giderek artarsa kanaman adetin de başlıyo olabilir bi kan testi yaptır canım bence için rahatlasınKızlar implantasyon kanaması olan var mı? Benim adetime 5 gün var. Adetlerim düzenlidir hiç sekmez ara kanama lekelenme de olmaz. 2 gündür önce kahverengi akıntı geldi, bugün de pembe açık renkli kanama oluyor. Sanki giderek artıyor gibi. Kasık ağrısı, sıcaklık artışı, dişeti hassasiyeti, meme ağrısı ve dolgunluk, ağzımda zehir gibi tat. Çok uyuma,halsizlik .... vs devam ediyor. Bu erken adet mi, implantasyon mu, tutunamayip düşük mü oldu acaba bu bu nedir bu? Kanda test pazartesi yapacagım.
Slm kızlar ben aranıza yeni katıldım 1'5 senelik Evliyim yeni bebek düşünüyoruz artık 6 Eylül'de regl olmam lazım 2 aydır korunmuyoruz inş hamileyimdiiir :)
Canım hiç geciktirme git acilde test yaptır bence aklından gitsinben yaklaşık 10 gündür saydığım ve Daha pek çok belirtiyi yaşıyorum. Hiç bu kadar şiddetli olmamışti Premens dönemim. Bu defa farklı bir şey var ama ne? Du bakalim ne olacak. Hayırlısi sana da evladını kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Ne bileyim pembe kan artmaya başlayinca korkmaya başladım. Adet kanına da benzemiyor gibi. Acaba bu ne offf. Allah
''Kiatin '' ne yav?İnş ama çok bekletme böylede kwndi kendini yiyosun kiatin falan bi sıkıntın var mı rahminde
Pardon yavv malum telefon :) kist varmı yani rahminde herhangi rahatsızlık var mı :)
Canım bencede yaptır pazartesiyi bekleme hamişsen kanda çıkar benceKıııızzzzzz ne acili ben pazartesi yaptırayım, BAT . 9 Eylül . Hem hafta sonu lekelenme azalır mı diye takip etsem diyordum. Olmadı yarın öğleden sonra mı yaptıram ki? Cayır cayır yanıyorum da 12 gündür ateş 36,8-37 arasında hiç düşmedi. Inşallah gebeyimdir. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
Benim de ilk ayım cnm hapı yeni bıraktımmYok hiç bir bozukluk. Düzenli adet olurum. Kontrollerimde bir olumsuzluk görülmedi. Bu ay korunmayı bıraktık. Ilk kez deniyoruz.
BAT 9 eylülde.Benim de ilk ayım cnm hapı yeni bıraktımm
Belirtiler insanın içini açıyooo inşallaahhh hamilesindirrr bat ne zmn demiştin?
Hadi bakalım inşallahhBAT 9 eylülde.
canım adetim geldi artık umutlar birdahaki aya tahlilide yaptırdım aman neyse umutlar birdahaki aya artık allah sağlıklı hayırlı evlatlar versinCanımm inş hamilesindir:)
hayırlısı neyse o olsun canımBenimde 9eylül bakalım hiç bi belirti yok ama bilmiyorum ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?