2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Pufff valla ben artık sansımı kaybettim en az bir yıl hamiş kalamam işe başlıcam bir problem olduğu belli beş aydır olmadı işte ..kafamdan atmam lazım artık işime bakıcam inşaallah iyi geçer iş görüşmem de hakkımda hayırlısı olur .. hamilelik beklerken bir yumurtlama gününe daha ulaştık ama artık korunmak lazım rabbim herkesi hayırlısıyla dileğine kavuştursun inşaallah

Kızlar merhaba benim sol yumurtalığıöda ağrı var sizce yerleşme ağrısı olabilir mi bat 13 eylül

Kizlar merhaba tanismiyoruz ama sizlerden yardim istiyorum Lütfen bi cok yere mesaj attim malum ilgilenmiyorlar öncelikle hamile olanlar Allah yardimcilari olsun bizler icinse dogru zamanda bebek versin güzel Allahım benim sizden ricam gogis belirtisi olmadan hamile olduğunu ogrenen varmi

Kızlar merhaba benim sol yumurtalığıöda ağrı var sizce yerleşme ağrısı olabilir mi bat 13 eylül

Tatlım göbeğin sol tarafinda olir hafif agrin bide adet günlerinde iki kasigin birden yerinden kopacak gibi agirir yerlesme olayı adet günlerinde olur diyebiliyorum

Tatlım gogis ne???

Kan testi en erken ne zaman yapılırsa sağlıklı sonuç verir kızlar bunca şey okumama rağmen hala kaç gün olduğundan emin değilim

Benim de adetime 9 gün var ve meraktan çatlamak üzereyim Karnımda inanılmaz şişlik ve gaz var..Akıntım yoğun olmasa da var..Beklicem bakalım :)

Hayırlısı olsun canım benim de yarın olmam lazım bat ım geçti ama sat 6 ağustos olduğu için bekliyorum hem hamilelik hem adet belirtilerim var bekliyorum bakalım :)

Hayırlısı olsun canım benim de yarın olmam lazım bat ım geçti ama sat 6 ağustos olduğu için bekliyorum hem hamilelik hem adet belirtilerim var bekliyorum bakalım :)
Beklemek çok zor ama başka çare yok senin 2 günün kalmış hayırlısı olsun hakkında :) belirtilerin neler?

Kan testi en erken ne zaman yapılırsa sağlıklı sonuç verir kızlar bunca şey okumama rağmen hala kaç gün olduğundan emin değilim
Ben kan testini 2 gün geçtiğinde yaptırmıştım oda tesadüfen.uykudan uyandıracak kadar felaket göğüs ağrım olmuştu bi pazar kalktım doktora danısıp adet söktürücü alacaktım sandımki göğüs ağrım adetten,nöbetçi doktor önce test yapılsın sonra al dedi hamilelik olduğunu sanmıyordum yumurtlama döneminde yapmadık diye megerse hamileymısım davul gibi göğüsle geri döndüm eve..belirtiler kişiden kişiye değişiyor bende göğsüm geceleri cok ağrıyordu ve cok şişti bi arkadasım göğsümden süt geliyor diye doktora gitti meğer 4 haftalık hamileymiş kan testi sonucu,bazısında göğüs ağrısı bazısında süt gelmesi bazısında kasık yumurtlık ağrısı ama kesın olmamakla birlikte geciktiginin ertesi günü kanda çıkıyor dıye bılıyorum

En son yazdığını anlayamadım..geciktiririm? :) biz yumurtlama dönemimde denedik bakalım nasipte varsa olur..karnımda şişlik hissi ve gaz çok fazla hatta çatlamak üzereyim kan testi adet olmadan önce yapılabiliyor sanırım

Geciktiginin ertesi günü yazacaktım..Allah inş gönlünüze göre verir inş iyi haberlerini duyarız

Kızlarr bugün adet günüm ve sabah test yaptım çıkmadı. Hala gögüslerimde bir adet belirtisi yok ama kasıklarım ağrıyor

Tatlım göbeğin sol tarafinda olir hafif agrin bide adet günlerinde iki kasigin birden yerinden kopacak gibi agirir yerlesme olayı adet günlerinde olur diyebiliyorum
Hay allah yaa acaba üşüttüm mü hayatımda ilk kez böyle bi ağrım oluyo

YENİ BAT LİSTEMİZZZZ

tzm..........................?
selda89...................?
Ebrar09..................?
Secido......................?
eylulinko..................?
Masal2010...............?
Filluk.......................?
miaselinam.............?
ftmecrnadnn...........hamişşşşşşşşşşşşş
atalay......................6 Eylül
ml 66.......................6 eylül
ilknur02............6 eylül
funda08...................7 Eylül
balpeteek..................7 Eylül
persa33....................9 Eylül
yeşil zeytin...................9 eylül
gul_can..........................9 eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
151113......................10 Eylül
elifss......................12 Eylül
dududada.................13 eylüL
010712........14 Eylül
okulum...................17 Eylül
mavi2................18 Eylül
smyyali...................18 Eylül
hanife 55.....................18-22 eylül
Lapremature..........19 eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
nixe59.....................27 Eylül
nomaliza..............28 eylül
BBD..........................29 EYLÜL
Yelser.......................29 Eylül
senden benden bizden......1 ekim
guvennnnnnn....................2 ekim
ilknur84....................4 ekim
mhrap.....................5 Ekim
günaydınn kızlar..güzel haberlerinizi bekliyoruz.

harşeyin hayırlısı canım..ara mı vereceksin...iş yüzündenn..yapma....kendini okadar hazırlamışken başa dönmek zor olacak tatlım..hakkında hayırlısıı ne diyelimm

Benimde göğüslerim bu ay çok ağrıyo ya ama umutlanmak istiyorum BAT 6 gün kaldı

Canm misaselinam da hamis sanirim forumda mesajini gormustum yanls htrlamiyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…