- 19 Haziran 2014
- 156
- 148
- 48
saol canım allah isteyen herkese versinhayırlı olsun inşallah hayırlısıyla darısı bizimde başımıza
Canııımmm çok sevindiiiiiiim hayırlı olsun darısıda bize inş:) belirtilerin varmıydı canımm[/QUOT amin canım inşallah valla belim çok agrıyo bide kasıklarım baskada bişiş yok
Of dayanamıcam yarın sabah kalktıgım gibi test yapıcam artık ben banane ya
Israr testi yaptım evde henüz kan yaptırmadım çünkü kasıklarımda ağrı var bir kaç gün daha bekleyeyim diyorum. En çok kızdığım şeyde kendi kendime hamilelik psikolojisiyle belirtileri yaşıyorum gıçık oldum kendime . Sanki hamileymişim ruh halleriyle dolanmalar falan
6eylülbenim 19 eylüle attı prenses değiştirebilirmisin sana zahmet?
Canımmm cok sevindim sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasıp etsinAy ne güzel çok sevindim. Kaçıncı günün hangi testi yaptırdın. Hayırlı olsun tatlım valla çok sevindim
:) Canım bence de dayanamıcaksın sen o zaman güzel haberlerini bekliyoruz ona göre:)
CANIM SENİNLE AYNIYMIŞIZ 1 YILLIK EVLİYİİZZ 9 AYDIR OLMADIII ..HAYIRLISI BAKALIM..ya stresten hamilelik topiclerinde takilmiyim diyorum ama gözümden kaçmıyo takılı kalıorum bnde 1 yıllık evliyim 9 aydır bebişimi bekliyorum her ay bir ümitlebat listesine beni de ekler misiniz yanlız bnm 4 ila 6 gün ileri attığı oluo. benim bat 18 eylül-22 eylül yazar mısınız bat belli olmuyo baya düzensizleşti. belki uğur getirir
hayırlı olsun :) darısı bizleresaol canım bugün adet günüm test yaptım evde çok net bes belli çıktı yarın doktora darısı başına inşallah
HADİ GÖZÜN AYDIN CANIM..RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN..kızlar hamileyimmmmmmm
OYY KIYAMAM KÜSTÜN MÜ KIZ......tamam da tamam daha da sormam
Ohh oh gelsn guzel haberlerrsaol canım bugün adet günüm test yaptım evde çok net bes belli çıktı yarın doktora darısı başına inşallah
yok kız küsmedim sen hayırlı haber ver küsmem sana merak etmeOYY KIYAMAM KÜSTÜN MÜ KIZ......TAMAM İLK SANA SÖYLİCEMMMM BARIŞALIMM
Bi dahaki aya kalmasn diye kostr kostr gttm kan veremye ama bu kz de sonuclar ptesine kaldiinşallah canım bir sorunun yoktur iyi düşün iyi olsun inşallah
Sen tatile miiikızlar kendinize iyi bakım ben 1 hafta olmayacam güzel güzel haberler yazın inşallah buraya
saol canım isteyen herkesin başına inşallahOhh oh gelsn guzel haberlerrHayirli olsn canimm, darisi bizm, tuum bekleyenlern basina insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?