2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Maalesef o hamilelik psikoloji hepimizde var biraz sabredebilesek hemen umutlanmasak ama olmuyor işte

CANIM SENİNLE AYNIYMIŞIZ 1 YILLIK EVLİYİİZZ 9 AYDIR OLMADIII ..HAYIRLISI BAKALIM..

Bnm de adetimn 3. Gunu, gittim kan verdim hormon tahlili icin. Insallah her sy yolundadir.

inşallah canım bir sorunun yoktur iyi düşün iyi olsun inşallah
Bi dahaki aya kalmasn diye kostr kostr gttm kan veremye ama bu kz de sonuclar ptesine kaldi Netten daha erken ogrenebilr mym acaba

selam kızlar bende bu ay 2.bebeğimin haberini almak için bekliyorum yarın adet günüm normalde ama bazen aksayabiliyor tam kestiremiyorum buyüzden sabah test yapıcam salı günü yapmıştım negatif çıktı.bu ay yumurtlama dönemim 22sinde başladı 23.24 ve 26 sında ilişkimiz oldu eşimle.22 sinden itibaren nerdeyse 10 gün kasık bacak ağrısı çektim doktora çıktım kist filan göremedi.acaba tuttuda ondanmı bukadar ağrı yaptı.seyirme pıt pıt atma gibi oldu bide ağrı işte.rabbim hepimize nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…