2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Kızlarr bugün adet günüm ve sabah test yaptım çıkmadı. Hala gögüslerimde bir adet belirtisi yok ama kasıklarım ağrıyor

Canım test yapmışsın ama hemen çıkmayabiliyo idrarda belki öyle olmuştur seninkide, inş adet olmazsın canım

İnş adet olmazsın canım dualarım seninle hadi bakalım bebiş haberleri gelsin sendennnn
inşallah inşallahh nlur çok dua edinn çok üzdü beni bi beceremedin demesi umarım hamileyimdir

Yok canım benimki 12 eylül benimkine daha var bakalım ne olacak sadece göğüslerim çok ağrıyo bu ay ama adete yakında ağrırdı o yüzden beklemedeyim canım
İnşallah sende hamişsindirr inşallahhh... dualarım seninle canım

İnşallah sende hamişsindirr inşallahhh... dualarım seninle canım
Sağol canım benim ikimizde inş hamişizdir Sende üzülme niye becerememişsin ki öyle şey mi olur tek senin elinde olan bişey değilki üstelik nasip bu işler, bazen bütün şartlar uygun oluyo ama olmuyo bebek

İşte çok üzüldüm işyerindeki abla öyle dedi bi beceremedin dedi biraz çirkef olsam sen becerde yap o zaman dicem ama işte...

Hay allah yaa acaba üşüttüm mü hayatımda ilk kez böyle bi ağrım oluyo

Tatlım sicak tut kendini bol bol ada caylari ic yumurta catlamasi icin bunlar cok onemli şöyle motive et kendini benim ilk gebeligim kürtaj ile sonlandirilmak zorunda kaldı demekki daha zamanı degildi simdi illa olsun demiyorum Rabbimin sağlıklı verecegi zamanı bekliyorum

İşte çok üzüldüm işyerindeki abla öyle dedi bi beceremedin dedi biraz çirkef olsam sen becerde yap o zaman dicem ama işte...

Ayy ne kadar ayıp bişey ya hiç öyle birşey söylenirmi insanın moralini bozuyo inş hamişsindir de görsün o. Sen üzülmemeye takmamaya çalış kafana canım Allah a havale et böylelerini lafını sözünü bilmeden konuşuyo

Günaydın kızlar. Regl günüme 3gun kaldi ama göğüs ağrılarım azaldi. Sanırım azalıp bitecek ve adet olacam. psikolojimi rahim filmi cektirmeye hazirlasam iyi olacak.bu arada ates olcenler ateşin kaç olmasi gerekiyor. Bugun olctum 36.5

Çok doğru söylüyosunn kafaya takıp büyütmemek gerekiyo Allah hepimize hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin

Bu arada adaçayını hiç duymamıştımm

bende öyle düşündüm inşallah geç döllenme olmuştur inşallah hamişimdir Az önce adet oldum sanıdm lavaboya gittim aşırı derecede akıntım olmuş ve iğrenç kokuyo hamilelik belirtisi yaa ona yoruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…