2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Cok teskkrler canm yanda bisuru deger aralihi olmca hangsne bakmam gerekiyo sasirdim. Cok tskkr eserm yorumn icn Yalnz degerler arasnda progesteron ndn yok acaba rutin olrk ona da bakilmio mu?
Canım adetin 3. günü yapılan testlerde genelde progesteron bakılmıyo Benim bildiği progesterona adetin 21. günü filan yumurtlama olmuş mu diye bakılıyo değere göre bu ay yumurta olmuş deniyo böyle işte canım:)

Anladm canmm cok
Tesekkurler

Bat 3gunum var adet olcakmisim gibi arada kasiklarim agriyo.ve yanmam var genelde adet olcagimi yanmamdan anlardim bu ayda bosuna gitti

Hemen umitaizligekapilma canim bazn adetle ayni oluoms belirtiler
Yok tatlim ya doktora gittim yumurtalarin catlamamis dedi umudimi kirdi ama bi onceki bebegimde gec dollenme olmustu iste bi umit belki diyorum

Kızlar ölüyorum sağ tarafım belim bacagim kopuyor sanki deli olcam yaaa bide gezmeye çıktık bittim

Yok tatlim ya doktora gittim yumurtalarin catlamamis dedi umudimi kirdi ama bi onceki bebegimde gec dollenme olmustu iste bi umit belki diyorum
Yumrtalar catlamaynca ultrasnda mi goruluo ? Allahtan umut kesilemz ne cok uye var brda beklemedihi ay hamile olan. Nasip kismet

bugun adet olmam lazım henüz olmadım ama adet sancısından kıvranıyorum galiba bu ayda olmadı çok üzülüyorum kızlarr

Yumrtalar catlamaynca ultrasnda mi goruluo ? Allahtan umut kesilemz ne cok uye var brda beklemedihi ay hamile olan. Nasip kismet
Ultrasondan gorunuyo canim uc tane kocaman yumurta vardi bna bile gosterdi ama catlamamis işte ahh keske bi mucize olsa

Bende aşırı çocuk istiyorum ama doktorlar daha yasin genç olur deyip geçiyolar yumurtam catliyomu catlamiyo mu onu bile bilmiyorum sadece yumurtan var diyo doğru düzgün bi doktora denk gelemedim :'(

Bende aşırı çocuk istiyorum ama doktorlar daha yasin genç olur deyip geçiyolar yumurtam catliyomu catlamiyo mu onu bile bilmiyorum sadece yumurtan var diyo doğru düzgün bi doktora denk gelemedim :'(
Catlayp catlamadgni blmk icn ymrtayi gordkten snra dktr tekrar cagrior canm takip icn

, post: 36794076, member: 104208"]Catlayp catlamadgni blmk icn ymrtayi gordkten snra dktr tekrar cagrior canm takip icn[/QUOTE]
Peki nicin cagirmiyorlar sence ? Artik vakti geldi 2yil oldu ama devlette pek bi umursamiyilarmi anlamadim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…