Canım adetin 3. günü yapılan testlerde genelde progesteron bakılmıyo Benim bildiği progesterona adetin 21. günü filan yumurtlama olmuş mu diye bakılıyo değere göre bu ay yumurta olmuş deniyo böyle işte canım:)Cok teskkrler canm yanda bisuru deger aralihi olmca hangsne bakmam gerekiyo sasirdim. Cok tskkr eserm yorumn icnYalnz degerler arasnda progesteron ndn yok acaba rutin olrk ona da bakilmio mu?
Anladm canmm cokCanım adetin 3. günü yapılan testlerde genelde progesteron bakılmıyo Benim bildiği progesterona adetin 21. günü filan yumurtlama olmuş mu diye bakılıyo değere göre bu ay yumurta olmuş deniyo böyle işte canım:)
Hemen umitaizligekapilma canim bazn adetle ayni oluoms belirtilerBat 3gunum var adet olcakmisim gibi arada kasiklarim agriyo.ve yanmam var genelde adet olcagimi yanmamdan anlardim bu ayda bosuna gitti
Yok tatlim ya doktora gittim yumurtalarin catlamamis dedi umudimi kirdi ama bi onceki bebegimde gec dollenme olmustu iste bi umit belki diyorumHemen umitaizligekapilma canim bazn adetle ayni oluoms belirtiler
Yumrtalar catlamaynca ultrasnda mi goruluo ? Allahtan umut kesilemz ne cok uye var brda beklemedihi ay hamile olan. Nasip kismetYok tatlim ya doktora gittim yumurtalarin catlamamis dedi umudimi kirdi ama bi onceki bebegimde gec dollenme olmustu iste bi umit belki diyorum
Insallah canmKızçeler bende hala bir belirti yok dua edin nolur bebiş olsun buuu :)
Amin amin çok amiiiinnn :) Gelsin bebişler :)Insallah canmallh hepimzn gnlune gore versn
Canım dur daha belli olmaz belirtiler birbirine çok benziyo zaten inş hamişsindir:))Bat 3gunum var adet olcakmisim gibi arada kasiklarim agriyo.ve yanmam var genelde adet olcagimi yanmamdan anlardim bu ayda bosuna gitti
Hadi canım inş güzel haberler ver bize:)Kızçeler bende hala bir belirti yok dua edin nolur bebiş olsun buuu :)
İnşallah inşallah p.tesi kan testi yaptırıcam olmazsam adet :) çıkar mı ki kanda bilemedimHadi canım inş güzel haberler ver bize:)
Ayyy canım bendede suan için bişey yok gibi ama bilemiyorum inş.wardır hayırlısı
Ultrasondan gorunuyo canim uc tane kocaman yumurta vardi bna bile gosterdi ama catlamamis işte ahh keske bi mucize olsaYumrtalar catlamaynca ultrasnda mi goruluo ? Allahtan umut kesilemz ne cok uye var brda beklemedihi ay hamile olan. Nasip kismet
Catlayp catlamadgni blmk icn ymrtayi gordkten snra dktr tekrar cagrior canm takip icnBende aşırı çocuk istiyorum ama doktorlar daha yasin genç olur deyip geçiyolar yumurtam catliyomu catlamiyo mu onu bile bilmiyorum sadece yumurtan var diyo doğru düzgün bi doktora denk gelemedim :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?