2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

CANIM SENİNLE AYNIYMIŞIZ 1 YILLIK EVLİYİİZZ 9 AYDIR OLMADIII ..HAYIRLISI BAKALIM..

hayırlısı tabi de bn çok korkmaya başladım hiç olmucakmış gibi kötü fikirler yerleşti beynime. En azından anne olacağımı bilsem beklemeye razıyım 2 yıl snrada olsa olur olmayacağndan korkuyorum bu ayda olmazsa eşimi ürolojiye götrcem bide ovulasyon testiyle denicem seni de hamile topiğinden hatırlar gibiyim sen neler yaptın ? her ay aynı seyi yasamaktan yoruldum adet olunca bir hafta üzüntüden kendme gelemiyorum resmen depresyona giriyorum

Kizlar bu arada adetin 3. Gunu yaptirdigim hormon tahlillerinin sonucunu ekliyirum da ptesi doktra gidene kdr sabirsizlandimmm yorumlayabilecek var mi?
BU DEĞERLER HERZAMAN BANA KARIŞIK GELMİŞTİR..SONUÇ YAZMIO BİŞE YOK HEP RAKAM NE ANLIYOLAR ANLAMADIM Kİİİ.....İNŞŞ HERŞEY NORMALDİR GÜZELİM..:)

1 SENEDİR UĞRAŞIYORUZ İŞTEEE..PKO HASTASI OLDUĞUM İÇİN BAYAĞI BİR ZORLANDIM..YUMURTLAMA DÖNEMİM HESAPLANAMIYODUU...ÇOK SAĞOL CANIM..RABBİM SİZLERE DE NASİP ETSİNN..

bat listesi hazırlayan arkadasımız sendin değil mi ? ne güzel listeye hamile olduğunu eklersin hayırlı olsun Allah ım kucağna almayı da nasip etsin bizede dua et nolur hamile kalalım

hayırlı olsun cnm kaç gün geçikti adetin bende yaptırcam olumsuz gelir yıkılırım diye gidemiyorum ...

bat listesi hazırlayan arkadasımız sendin değil mi ? ne güzel listeye hamile olduğunu eklersin hayırlı olsun Allah ım kucağna almayı da nasip etsin bizede dua et nolur hamile kalalım
AYNEN ÖYLE BATÇI BAŞII..DAHA DOĞRUSU SONRADAN DEVRALDIM DİYELİM...AMİN CANIM..RABBİM SİZLERE DE NASİP ETSİN...

hayırlı olsun cnm kaç gün geçikti adetin bende yaptırcam olumsuz gelir yıkılırım diye gidemiyorum ...
BENİM ADETİME 1 GÜN VAR CANIM BAT 7 AMA BEN BUGÜN ÖYLESİNE YAPTIRDIM NE ÇIKACAK DİEEEE....ANAMM NE GÖRİİMMM..ŞOK OLDUM TABİİ BEKLEMİYODUM..KORKMANA GEREK YOK RAHAT OLL..BEN PEK STRES YAPMADIMM..

BENİM ADETİME 1 GÜN VAR CANIM BAT 7 AMA BEN BUGÜN ÖYLESİNE YAPTIRDIM NE ÇIKACAK DİEEEE....ANAMM NE GÖRİİMMM..ŞOK OLDUM TABİİ BEKLEMİYODUM..KORKMANA GEREK YOK RAHAT OLL..BEN PEK STRES YAPMADIMM..
karnımın alt taraflarında agrı var 2 gün geçikti bakalım pzrtesi gidicem gelmezse

selam kızlar benimde bugun adet günüm sabah ilk idrarla test yaptım çıkmadı die yattım ama atmadım testi.kalkıp baktığımda çoooooooooook silik belli belirsiz gibi çizgi gördüm sanki.alabilirsem bugun test yarın sabah gene yapıcam.kasık ağrım bugun yine arttı adet olucakmışım gibide arada sancı oluyor.inş gölge yanılsama değildir dua edin banada :)

EVET CANIM...KLOMEN VE TAKİPLE KALDIM...PKO YLADA 18 YAŞIMDAN BERİ MÜCADELE EDİYORUMM...

Hmm İnşallah bende kalırım bu ay Yaşım 19 :) 18imde evlendim Eşime Eylülün 18inde Sürpriz yapmak istiyorum hamile oldugumu söylemek istiyorum inşallah olurda söylerim
Bu arada ilk mi tedavi kacıncı?

Canım bat listesinde gördüm hamişsin çoooooook sevindim canım ALlah kucağına almayı nasip etsin inşallah süperr hiç belirtin varmıydı canım

Arrkadaslar size danismak istedigim bi sey var ben 28gunde bir adet oluyorum, ve bu hafta onumuzdeki hafta sonu dugunum var adetim dun bitti bugun 7.gun hapa baslicam yasmine ama emim olamiyorum bugunmu bsslamam gerekiyo 28gunde bir oldugum icin 21gun var obur reglime kafam karisti acaba bugun icersem obur aydan bi gun eksikmi kalir :/

Hmm İnşallah bende kalırım bu ay Yaşım 19 :) 18imde evlendim Eşime Eylülün 18inde Sürpriz yapmak istiyorum hamile oldugumu söylemek istiyorum inşallah olurda söylerim
Bu arada ilk mi tedavi kacıncı?
1 SENEDİR GÖRÜYORUM TEDAVİ TATLIM

Canım bat listesinde gördüm hamişsin çoooooook sevindim canım ALlah kucağına almayı nasip etsin inşallah süperr hiç belirtin varmıydı canım
HİÇ BELİRTİM OLMADI CANIM...HATTA ADET OLMAYI BEKLİYODUM...

Cok teskkrler canm yanda bisuru deger aralihi olmca hangsne bakmam gerekiyo sasirdim. Cok tskkr eserm yorumn icn Yalnz degerler arasnda progesteron ndn yok acaba rutin olrk ona da bakilmio mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…