AMİN CANIMM BENİM..DUALARIM SİZİNLEEE...İNŞŞŞŞ...fundacım tebrik ediyorum, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlere olsun inşallahhhhhhh
CANIM SENİNLE AYNIYMIŞIZ 1 YILLIK EVLİYİİZZ 9 AYDIR OLMADIII ..HAYIRLISI BAKALIM..
EVET CANIM...KLOMEN VE TAKİPLE KALDIM...PKO YLADA 18 YAŞIMDAN BERİ MÜCADELE EDİYORUMM...Canım hayırlı olsun hamişmişsin ayy inşallah bende olurum bu ay. Sende Klomen ve Takiplemi hamile kaldın
BU DEĞERLER HERZAMAN BANA KARIŞIK GELMİŞTİR..SONUÇ YAZMIO BİŞE YOK HEP RAKAM NE ANLIYOLAR ANLAMADIM Kİİİ.....İNŞŞ HERŞEY NORMALDİR GÜZELİM..:)Kizlar bu arada adetin 3. Gunu yaptirdigim hormon tahlillerinin sonucunu ekliyirum da ptesi doktra gidene kdr sabirsizlandimmm yorumlayabilecek var mi?
1 SENEDİR UĞRAŞIYORUZ İŞTEEE..PKO HASTASI OLDUĞUM İÇİN BAYAĞI BİR ZORLANDIM..YUMURTLAMA DÖNEMİM HESAPLANAMIYODUU...ÇOK SAĞOL CANIM..RABBİM SİZLERE DE NASİP ETSİNN..
hayırlı olsun cnm kaç gün geçikti adetin bende yaptırcam olumsuz gelir yıkılırım diye gidemiyorum ...ÇOK SAĞOL GÜZELİM..YARIM SAAT ÖNCE ÖĞRENDİM CANIM..SABAH KAN VERMİŞTİM Bİ BAKAYIM DİYE UMUDUM DA YOKTU HİÇ...AMA İŞTE RABBİME ÇOK ŞÜKÜR..KZASIZ BELASIZ KUCAĞIMA ALIRIM İNŞ...HEPİNİZ İÇİNDE DUA EDECEMM...
AYNEN ÖYLE BATÇI BAŞII..DAHA DOĞRUSU SONRADAN DEVRALDIM DİYELİM...AMİN CANIM..RABBİM SİZLERE DE NASİP ETSİN...bat listesi hazırlayan arkadasımız sendin değil mi ? ne güzel listeye hamile olduğunu eklersin hayırlı olsun Allah ım kucağna almayı da nasip etsin bizede dua et nolur hamile kalalım
BENİM ADETİME 1 GÜN VAR CANIM BAT 7 AMA BEN BUGÜN ÖYLESİNE YAPTIRDIM NE ÇIKACAK DİEEEE....ANAMM NE GÖRİİMMM..ŞOK OLDUM TABİİ BEKLEMİYODUM..KORKMANA GEREK YOK RAHAT OLL..BEN PEK STRES YAPMADIMM..hayırlı olsun cnm kaç gün geçikti adetin bende yaptırcam olumsuz gelir yıkılırım diye gidemiyorum ...
karnımın alt taraflarında agrı var 2 gün geçikti bakalım pzrtesi gidicem gelmezseBENİM ADETİME 1 GÜN VAR CANIM BAT 7 AMA BEN BUGÜN ÖYLESİNE YAPTIRDIM NE ÇIKACAK DİEEEE....ANAMM NE GÖRİİMMM..ŞOK OLDUM TABİİ BEKLEMİYODUM..KORKMANA GEREK YOK RAHAT OLL..BEN PEK STRES YAPMADIMM..
EVET CANIM...KLOMEN VE TAKİPLE KALDIM...PKO YLADA 18 YAŞIMDAN BERİ MÜCADELE EDİYORUMM...
Canım bat listesinde gördüm hamişsin çoooooook sevindim canım ALlah kucağına almayı nasip etsin inşallah süperr hiç belirtin varmıydı canımBENİM ADETİME 1 GÜN VAR CANIM BAT 7 AMA BEN BUGÜN ÖYLESİNE YAPTIRDIM NE ÇIKACAK DİEEEE....ANAMM NE GÖRİİMMM..ŞOK OLDUM TABİİ BEKLEMİYODUM..KORKMANA GEREK YOK RAHAT OLL..BEN PEK STRES YAPMADIMM..
selam kızlar benimde bugun adet günüm sabah ilk idrarla test yaptım çıkmadı die yattım ama atmadım testi.kalkıp baktığımda çoooooooooook silik belli belirsiz gibi çizgi gördüm sanki.alabilirsem bugun test yarın sabah gene yapıcam.kasık ağrım bugun yine arttı adet olucakmışım gibide arada sancı oluyor.inş gölge yanılsama değildir dua edin banada :)[/
Canım hadi inş bebiş vardır silik çizgi çıkınca genelde oluyo ama :)
1 SENEDİR GÖRÜYORUM TEDAVİ TATLIMHmm İnşallah bende kalırım bu ay Yaşım 19 :) 18imde evlendim Eşime Eylülün 18inde Sürpriz yapmak istiyorum hamile oldugumu söylemek istiyorum inşallah olurda söylerim
Bu arada ilk mi tedavi kacıncı?
HİÇ BELİRTİM OLMADI CANIM...HATTA ADET OLMAYI BEKLİYODUM...Canım bat listesinde gördüm hamişsin çoooooook sevindim canım ALlah kucağına almayı nasip etsin inşallah süperr hiç belirtin varmıydı canım
1 SENEDİR GÖRÜYORUM TEDAVİ TATLIM
Kizlar bu arada adetin 3. Gunu yaptirdigim hormon tahlillerinin sonucunu ekliyirum da ptesi doktra gidene kdr sabirsizlandimmm yorumlayabilecek var mi?[/QUOT
Canım bence sonuçların çok güzel hadi hayırlısı fsh değerin lh değerin filan çok güzel:)
Evet canım sen hep adet olcam diyodun bak ne güzel sürpriz oldu sana:) demekki belirtisi olmasına gerek yokmuşHİÇ BELİRTİM OLMADI CANIM...HATTA ADET OLMAYI BEKLİYODUM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?