Benim bata 3 kaldı göğüs ağrım azalınca moralim bozuldu. hala umut var mı acabayok aynı adet belirtisi gibiydi ama nornalde belim pek agrımaz karnım daha çok agrır adet olacagım bu sefer belim çok agrıdı evet bata yaklaşınca geçti şimdi basınca falan pek acımıyo göğsüm
BOŞVER İŞİ OZAMANNNNNCanım benim yapacak bişey kalmadı işe başlamam lazım hemen cocuk yaparsam çıkarırlar zaten şimdi sözleşme yapıyor iş yerleri 2 yıl bebek olmayacak diye tabi şimdiden biöey diyemem ama öyle olur büyük ihtimalle. .. hakkımızda hayırlısı olsun ...aklıma takılan yine çalışmalara devam etsek mi hemen olmazsa yine boş durmasak mı
BOŞVER İŞİ OZAMANNNNN[/QUOTE
Öyle mi yapsam kiiiii kafam deli karışık benim kuzu yaaaaamannnn benn yine aynenn devam bebiş olursa atarlarsa da atsınlar iştenn napimmm :) ohh be azcık kendime geleyimm
SAOL CANIM darısı tüm isteyenlerin ve senin başına evet ye tanecikler kabarmış hiç farkında degildim
Aa sen hanile msn canm? Ne zmn ogrendin ki :) cok sevndm allah anali babali buyutsn insallahYENİ BAT LİSTEMİZZZZ
tzm..........................?
selda89...................?
Ebrar09..................?
Secido......................?
Masal2010...............?
Filluk.......................?
miaselinam.............?
ftmecrnadnn...........hamişşşşşşşşşşşşş
atalay......................6 Eylül
ml 66.......................6 eylül
ilknur02............6 eylül
funda08...................hamişşşşş
balpeteek..................7 Eylül
persa33....................9 Eylül
yeşil zeytin...................9 eylül
gul_can..........................9 eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
151113......................10 Eylül
elifss......................12 Eylül
dududada.................13 eylüL
010712........14 Eylül
okulum...................17 Eylül
mavi2................18 Eylül
smyyali...................18 Eylül
hanife 55.....................18-22 eylül
Lapremature..........19 eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
nixe59.....................27 Eylül
nomaliza..............28 eylül
BBD..........................29 EYLÜL
Yelser.......................29 Eylül
senden benden bizden......1 ekim
guvennnnnnn....................2 ekim
ilknur84....................4 ekim
eylulinko..................4 EKİM
mhrap.....................5 Ekim
günaydınn kızlar..güzel haberlerinizi bekliyoruz.
ÇOK SAĞOL GÜZELİM..YARIM SAAT ÖNCE ÖĞRENDİM CANIM..SABAH KAN VERMİŞTİM Bİ BAKAYIM DİYE UMUDUM DA YOKTU HİÇ...AMA İŞTE RABBİME ÇOK ŞÜKÜR..KZASIZ BELASIZ KUCAĞIMA ALIRIM İNŞ...HEPİNİZ İÇİNDE DUA EDECEMM...Aa sen hanile msn canm? Ne zmn ogrendin ki :) cok sevndm allah anali babali buyutsn insallah
BÜYÜR CANIM MERAK ETMEE..BENİMKİLERDE AYNIYDI BİRDEN BÜYÜMEYE BAŞLADI..ÖNEMLİ OLAN ÇATLAYIP ÇATLAMAMASIII..Kızlar Bugün Doktora Gittim Son bat 25 Agustostu. Klomen kullandım Geçen perşembe 14 MM 1 tane solta yumurtam oluştu. cumartesi Gel Dedi Bugün Gittim 16 MM olmuş Böyle Giderse p.tesi 18MM olur çatlatırız Dedi Acaba 18 MM olurmu yardım ?
Olur cnmKızlar Bugün Doktora Gittim Son bat 25 Agustostu. Klomen kullandım Geçen perşembe 14 MM 1 tane solta yumurtam oluştu. cumartesi Gel Dedi Bugün Gittim 16 MM olmuş Böyle Giderse p.tesi 18MM olur çatlatırız Dedi Acaba 18 MM olurmu yardım ?
Bn de sasrdmÇOK SAĞOL GÜZELİM..YARIM SAAT ÖNCE ÖĞRENDİM CANIM..SABAH KAN VERMİŞTİM Bİ BAKAYIM DİYE UMUDUM DA YOKTU HİÇ...AMA İŞTE RABBİME ÇOK ŞÜKÜR..KZASIZ BELASIZ KUCAĞIMA ALIRIM İNŞ...HEPİNİZ İÇİNDE DUA EDECEMM...
BÜYÜR CANIM MERAK ETMEE..BENİMKİLERDE AYNIYDI BİRDEN BÜYÜMEYE BAŞLADI..ÖNEMLİ OLAN ÇATLAYIP ÇATLAMAMASIII..
Olur cnm
Ndn olmasn
1 SENEDİR UĞRAŞIYORUZ İŞTEEE..PKO HASTASI OLDUĞUM İÇİN BAYAĞI BİR ZORLANDIM..YUMURTLAMA DÖNEMİM HESAPLANAMIYODUU...ÇOK SAĞOL CANIM..RABBİM SİZLERE DE NASİP ETSİNN..
Bn de sasrdm
Listede gornce hayrli olsn tatlim cook aevndmKacnci denemeydi bu arada?
fundacım tebrik ediyorum, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlere olsun inşallahhhhhhh1 SENEDİR UĞRAŞIYORUZ İŞTEEE..PKO HASTASI OLDUĞUM İÇİN BAYAĞI BİR ZORLANDIM..YUMURTLAMA DÖNEMİM HESAPLANAMIYODUU...ÇOK SAĞOL CANIM..RABBİM SİZLERE DE NASİP ETSİNN..
1 SENEDİR UĞRAŞIYORUZ İŞTEEE..PKO HASTASI OLDUĞUM İÇİN BAYAĞI BİR ZORLANDIM..YUMURTLAMA DÖNEMİM HESAPLANAMIYODUU...ÇOK SAĞOL CANIM..RABBİM SİZLERE DE NASİP ETSİNN..
Canim allah saglikla kucagina almayi masip etsin insallahhh1 SENEDİR UĞRAŞIYORUZ İŞTEEE..PKO HASTASI OLDUĞUM İÇİN BAYAĞI BİR ZORLANDIM..YUMURTLAMA DÖNEMİM HESAPLANAMIYODUU...ÇOK SAĞOL CANIM..RABBİM SİZLERE DE NASİP ETSİNN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?