2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Ay hadi inşallaaaaahhhhhhhh demek funda için de bunu demiştin heeeeeee süperrrr

bat tarihlerimiz aynı canım. ben de dun test yapmıstım negatıftı. gögus agrılarım yok denecek kadar azaldı. sabah adet olacakmısım gıbı sancım vardı o da gectı. ruyamda hep pozitif test goruyorum. daha oncede ıkız oglan dogurmustum ruyamda. kedı ruyasında cıger gorur mısalı:))))umarım ılerleyen gunlerde pozitif sonuc alırız

Canımmm benim hayırlı olsun Allak sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:))) Kızlar bu arada bugün öğrendim bende hamileyimmmm benim BAT a 4 gün vardır çıkmaz ama test yapayım dedim:) Baktım silik çizgi tabi hemen kan testine koştum değerim 194 çıktıı:))) kızlar şimdi ne olacak yaa:) hamileyim galiba

Kızlar bu topic bana çok uğurlu geldi inşallah sizlere de uğurlu gelir:) Bu arada benim öyle çok belirtim yoktu sadece göğüslerim çok ağrıyordu bide sanki hafif ateşim vardı o kadar:)

Ayyyyyyy çok sevindimmmmmm yaaaaa nerdeyse ağlıycam bizim batlarımız çok yakın galiba 12 eylül dimiii

Canm atesini nerden olcuosun? Bn kulaktan olcuodum hiiic bi ise yaramadi sacma sapan bi tablo oldu.
Canım dil altından ölcüyom. Geçen ay biraz arttı ama bahsedilen gibi çok fark etmedi bende. Regl e8 gün kaldı daha artış yok. Pek anlamadım bu ay

Canım bende temmuz da kimyasal gebelik yaşadım bu ay oldu galiba ama takip ettireceğim korkuyorum kimyasal dan

O kimyasal ı yaşamayız inşallah bir daha. Allah kimseye de yaşatmasın. Ben senin testi gördüm canım inşallah Rabbim sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin. Darıau

Ins canim ya belkide gec dollenme oldu daha oncede olmustu hic adet olcakmisim gibi gelmiyo kndimi hamile hissediyorum tavuk ambar misali umut iste esimde gecen ruyasinda erkek bebek gormus bnde hep goruyorum ahh ahhh bide kahve ictim bugun falci baciya yolladim telefondan demesinmi bi bebek kismetiyle geliyo diye fala inanma falsizda kalma demisler

Canım dil altından ölcüyom. Geçen ay biraz arttı ama bahsedilen gibi çok fark etmedi bende. Regl e8 gün kaldı daha artış yok. Pek anlamadım bu ay
Bn de bu konuda doktruma danstm da vct sicakligni her sy etkileyeblr cokkafana takma dedi

Eliffs twbrik ederim canmmm:) ay bu topik ugurlu mu geldi ne herkes hamiss:)

İyi akşamlar arkadaşlar. Ben sıkı bi takipçi ama az msj yazanlardanım:)) size birley danışmak istiyorum. Bir buçuk yıldır evliyim ve dört aydır korunmuyoruz. Reglim bir hafta gecikti. Baş dönmesi ve kasık ağrıları da diğer belirtilerBugün test yaptım tek çizgi çıktı yarın kan testi yaptırıcm ama korkuyorum negatif çıkarsa diye( sizce hamile olabilir miyim?

Canım adetin 1 hafta gecikmiş idrarda çıkabilir aslında ama bazen çıkmayabiliyo da o yüzden kan testi yaptır canım için rahat etsin inş bebiş vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…