Dmistm snde var biseyler dieKızlar pozitif demi
Vallahi fundacığım haklı ,
senin bu yazdıkların için aynı şeyi düşündüm içimden,
hah! funda 2 aramızda diye ama gerekeni söylemiş kuzum
yav kızdığım hamile kalıyor dermişimyüzümü kara çıkarmayın
bat tarihlerimiz aynı canım. ben de dun test yapmıstım negatıftı. gögus agrılarım yok denecek kadar azaldı. sabah adet olacakmısım gıbı sancım vardı o da gectı. ruyamda hep pozitif test goruyorum. daha oncede ıkız oglan dogurmustum ruyamda. kedı ruyasında cıger gorur mısalı:))))umarım ılerleyen gunlerde pozitif sonuc alırızyarın bat günüm hiç karın agrım yok gögüslerim normal belim hafif agrıyo normalde bi gün önceden agrım olurdı dayanamadı test yaptım ama yok tek çizgi bu ay yumurta geliştrici serephone kulandım acaba gecikmemi yaptıki
Canımmm benim hayırlı olsun Allak sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:))) Kızlar bu arada bugün öğrendim bende hamileyimmmm benim BAT a 4 gün vardır çıkmaz ama test yapayım dedim:) Baktım silik çizgi tabi hemen kan testine koştum değerim 194 çıktıı:))) kızlar şimdi ne olacak yaa:) hamileyim galibaçok teşekkür ederim canım benim benim adet belirtilerim vardı gogsum biraz şişti dün çok acıdı kasiklarimda hala sizi var sağ üstte arada batma oluyor bide ben adet zamanimdan önce 2 kez rüyamda oğlan bebek gördüm birkaç gün sonra da test gördüm çift çizgi malum oldu yani bu arada 2 hafta önce dr.um yumurtaliklarin calismiyor dedi
Ayyyyyyy çok sevindimmmmmm yaaaaa nerdeyse ağlıycam bizim batlarımız çok yakın galiba 12 eylül dimiiiCanımmm benim hayırlı olsun Allak sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:))) Kızlar bu arada bugün öğrendim bende hamileyimmmm benim BAT a 4 gün vardır çıkmaz ama test yapayım dedim:) Baktım silik çizgi tabi hemen kan testine koştum değerim 194 çıktıı:))) kızlar şimdi ne olacak yaa:) hamileyim galiba
Canım dil altından ölcüyom. Geçen ay biraz arttı ama bahsedilen gibi çok fark etmedi bende. Regl e8 gün kaldı daha artış yok. Pek anlamadım bu ayCanm atesini nerden olcuosun? Bn kulaktan olcuodum hiiic bi ise yaramadi sacma sapan bi tablo oldu.
Canım bende temmuz da kimyasal gebelik yaşadım bu ay oldu galiba ama takip ettireceğim korkuyorum kimyasal dan
Ins canim ya belkide gec dollenme oldu daha oncede olmustu hic adet olcakmisim gibi gelmiyo kndimi hamile hissediyorum tavuk ambar misali umut iste esimde gecen ruyasinda erkek bebek gormus bnde hep goruyorum ahh ahhh bide kahve ictim bugun falci baciya yolladim telefondan demesinmi bi bebek kismetiyle geliyo diye fala inanma falsizda kalma demislerbat tarihlerimiz aynı canım. ben de dun test yapmıstım negatıftı. gögus agrılarım yok denecek kadar azaldı. sabah adet olacakmısım gıbı sancım vardı o da gectı. ruyamda hep pozitif test goruyorum. daha oncede ıkız oglan dogurmustum ruyamda. kedı ruyasında cıger gorur mısalı:))))umarım ılerleyen gunlerde pozitif sonuc alırız
Bn de bu konuda doktruma danstm da vct sicakligni her sy etkileyeblr cokkafana takma dediCanım dil altından ölcüyom. Geçen ay biraz arttı ama bahsedilen gibi çok fark etmedi bende. Regl e8 gün kaldı daha artış yok. Pek anlamadım bu ay
Evet canım bat 12 eylüldü çok sağol darısı sana inşallllllaaaahhh canımAyyyyyyy çok sevindimmmmmm yaaaaa nerdeyse ağlıycam bizim batlarımız çok yakın galiba 12 eylül dimiii
amiiiiin canım çok dua ediyorumDmistm snde var biseyler dieHayrli olsun canm cok sevndmm. Allahim tez zamanda bizm de yuzumzu guldursnnn aminn
Canım adetin 1 hafta gecikmiş idrarda çıkabilir aslında ama bazen çıkmayabiliyo da o yüzden kan testi yaptır canım için rahat etsin inş bebiş vardırİyi akşamlar arkadaşlar. Ben sıkı bi takipçi ama az msj yazanlardanım:)) size birley danışmak istiyorum. Bir buçuk yıldır evliyim ve dört aydır korunmuyoruz. Reglim bir hafta gecikti. Baş dönmesi ve kasık ağrıları da diğer belirtilerBugün test yaptım tek çizgi çıktıyarın kan testi yaptırıcm ama korkuyorum negatif çıkarsa diye ( sizce hamile olabilir miyim?
İnş canım. Çok sağol :)Canım adetin 1 hafta gecikmiş idrarda çıkabilir aslında ama bazen çıkmayabiliyo da o yüzden kan testi yaptır canım için rahat etsin inş bebiş vardır
Allah hepimzn guzel dualerni kbl etsn insallah:)amiiiiin canım çok dua ediyorum
Sağol canım evet gerçekten topic uğurlu geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?