olabilirsin tabii canım kalbini ferah tut korkma yap testi yoksa. da en azından yok dersin bekleme stresinden kurtulursunİyi akşamlar arkadaşlar. Ben sıkı bi takipçi ama az msj yazanlardanım:)) size birley danışmak istiyorum. Bir buçuk yıldır evliyim ve dört aydır korunmuyoruz. Reglim bir hafta gecikti. Baş dönmesi ve kasık ağrıları da diğer belirtilerBugün test yaptım tek çizgi çıktıyarın kan testi yaptırıcm ama korkuyorum negatif çıkarsa diye ( sizce hamile olabilir miyim?
Bn de bu konuda doktruma danstm da vct sicakligni her sy etkileyeblr cokkafana takma dedi
Bnm de yukswlme olmaynca ymrtam catlamadi sandim kntrole gttm ama dktr gecen haftasnda girdugm yumrtalar yok yani catlams icni ferah tut atesmi de olcme dediBende anlamadım. Bu ay yüksseliş olmadı hamiş olamıcam diye düşünüyodum. Ahh hiçbir şeyi takkmasak da bir an önce bebşlerimize kavuşsak.
Bat gecms zagen elnde test varsa yap bnce canmmm hatta hmn de hbr verkızlarrrr bnm bat 7 eylüldü bu gün 2.gecikme günüü test için perşembeyi bekleyim diorum
Tm bakalim o zaman :) insallah olumlu sonuc alirsnelimde test yok ama ben o gebelik testlerine pek güvenmiyorum perşembe direk kan testi yaptırayım diorum
yarın sabah idrarınla yaparsan da cıkabilir, ki gecikme olmadan bile testler belli ediyor kendini.. ama sen bilirsin.. inşallah gelmiştir meleğin..kızlarrrr bnm bat 7 eylüldü bu gün 2.gecikme günüü test için perşembeyi bekleyim diorum
canım benim de 13 eylül. erken gebelik testi aldım yarın yapıcam belki sen de 4 gün önceden belli edenlerden alırsan bugun çıkabilir.Kızlarrr benim de BAT 12 Eylül cuma... Çok merak ediyorum ve test yapmamak için kendimle savaşıyorum resmen...
Bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum... iğneden sonra 13.günüm aslında...
Bilemiyorum ne yapsam... Çatlatma iğnesi olan arkadaş var mı aranızda ve kaçıncı gün test yapılmış...
Bnm de yukswlme olmaynca ymrtam catlamadi sandim kntrole gttm ama dktr gecen haftasnda girdugm yumrtalar yok yani catlams icni ferah tut atesmi de olcme dediBn smdi vajinadan olcuyorm ve sonc gayet istikrarli gidio.
ohhh tabiiya gezdin dolaştın..geldin...bizde masa başında mesaiye devammm...birbirime umut olmaya devam ediyoruz..hakkında hayırlısı olsun canım...sabretmek zorundayın iyi düşün iyi olsun...merhaba canlarım,
kusura bakmayın tatil dolayısı ile sizi bilgilendiremedim ve sizlerden haberdar olamadım. önce kendimden haber vereyim, adet oldugumu bildirmiştim, amh yapıldı tabiiki düşük cıktı sorunumuz.biraz önce catlatma iğnemi yaptım yarın akşam calısmalara baslıyoruz yeniden eger bu seferde olmaz ise aşılama yapılacak. yorucu bir sürec ancak dayanmak zorunda oldugumu biliyorum.
sizlerden haberleri alayım hemen
Ben de test almak istiyorum ya ama yine tek çizgi görürüm diye cesaret edemiyorum. Canım ikimizinde durumu aynı ben de klomen kullandım. Adet olacak gibi de değilim. En iyisi yarın kan vermekBnim bat gunum test yaptim tek yine off ama hic adet olcak gibi degilim agrim yok yanmam olurdu yok acaba serophene ictim bu ay yumurta gelistirici ondan gecikebilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?