2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

olabilirsin tabii canım kalbini ferah tut korkma yap testi yoksa. da en azından yok dersin bekleme stresinden kurtulursun

Bn de bu konuda doktruma danstm da vct sicakligni her sy etkileyeblr cokkafana takma dedi

Bende anlamadım. Bu ay yüksseliş olmadı hamiş olamıcam diye düşünüyodum. Ahh hiçbir şeyi takkmasak da bir an önce bebşlerimize kavuşsak.

Bende anlamadım. Bu ay yüksseliş olmadı hamiş olamıcam diye düşünüyodum. Ahh hiçbir şeyi takkmasak da bir an önce bebşlerimize kavuşsak.
Bnm de yukswlme olmaynca ymrtam catlamadi sandim kntrole gttm ama dktr gecen haftasnda girdugm yumrtalar yok yani catlams icni ferah tut atesmi de olcme dedi Bn smdi vajinadan olcuyorm ve sonc gayet istikrarli gidio.

kızlarrrr bnm bat 7 eylüldü bu gün 2.gecikme günüü test için perşembeyi bekleyim diorum

elimde test yok ama ben o gebelik testlerine pek güvenmiyorum perşembe direk kan testi yaptırayım diorum

kızlarrrr bnm bat 7 eylüldü bu gün 2.gecikme günüü test için perşembeyi bekleyim diorum
yarın sabah idrarınla yaparsan da cıkabilir, ki gecikme olmadan bile testler belli ediyor kendini.. ama sen bilirsin.. inşallah gelmiştir meleğin..

günaydın kızlarrrrrrrrr....nasılsınız bakim...nasıl gidiyor var mı değişiklikler....

günaydın arkadaşlarrrr... nasıl olalım aynı beyaaaaa,

Bnim bat gunum test yaptim tek yine off ama hic adet olcak gibi degilim agrim yok yanmam olurdu yok acaba serophene ictim bu ay yumurta gelistirici ondan gecikebilirmi

Kızlarrr benim de BAT 12 Eylül cuma... Çok merak ediyorum ve test yapmamak için kendimle savaşıyorum resmen...
Bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum... iğneden sonra 13.günüm aslında...
Bilemiyorum ne yapsam... Çatlatma iğnesi olan arkadaş var mı aranızda ve kaçıncı gün test yapılmış...

merhaba canlarım,
kusura bakmayın tatil dolayısı ile sizi bilgilendiremedim ve sizlerden haberdar olamadım. önce kendimden haber vereyim, adet oldugumu bildirmiştim, amh yapıldı tabiiki düşük cıktı sorunumuz. biraz önce catlatma iğnemi yaptım yarın akşam calısmalara baslıyoruz yeniden eger bu seferde olmaz ise aşılama yapılacak. yorucu bir sürec ancak dayanmak zorunda oldugumu biliyorum.
sizlerden haberleri alayım hemen

canım benim de 13 eylül. erken gebelik testi aldım yarın yapıcam belki sen de 4 gün önceden belli edenlerden alırsan bugun çıkabilir.

Bnm de yukswlme olmaynca ymrtam catlamadi sandim kntrole gttm ama dktr gecen haftasnda girdugm yumrtalar yok yani catlams icni ferah tut atesmi de olcme dedi Bn smdi vajinadan olcuyorm ve sonc gayet istikrarli gidio.

Kendimi o kadar şartlamışım ki yumurtlamadım diye üzülüyordum. halbuki göğüslerim çok ağrıyo. Demekki yine çatlayabiliyo muş. O zaman çalışmalara devam. Şafak 7

ohhh tabiiya gezdin dolaştın..geldin...bizde masa başında mesaiye devammm...birbirime umut olmaya devam ediyoruz..hakkında hayırlısı olsun canım...sabretmek zorundayın iyi düşün iyi olsun...

YENİ BAT LİSTEMİZ
neciman..................Hamişşş
ftmecrnadnn...........Hamişşş
funda08..................Hamişşş
ilknur-02 ............Hamişşşşş
eliffss ....................Hamişşşşş
ml 66 ....................Hamişşşşş
atalay......................6 Eylül
balpeteek.................7 Eylül
persa33...................9 Eylül
yeşil zeytin..............9 Eylül
gul_can...................9 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
151113......................10 Eylül
Amanda29...............12 Eylül

dududada................13 Eylül
010712......................14 Eylül
okulum.....................17 Eylül
mavi2.......................18 Eylül
smyyali....................18 Eylül
hanife 55..................18-22 Eylül
Lapremature...........19 Eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
nixe59.....................27 Eylül
masal 2010.............27 Eylül
nomaliza................28 Eylül
BBD........................29 Eylül
Yelser......................29 Eylül
sendenbendenbizden...1 Ekim
guvennnnnnn..............2 Ekim
ilknur84.......................4 Ekim
eylulinko.......................4 Ekim
mhrap...........................5 Ekim
tzm...........................................?
selda89....................................?
Ebrar09..................................?
Secido......................................?
Filluk.......................................?
miaselinam.............................?

Son düzenleme:
Bnim bat gunum test yaptim tek yine off ama hic adet olcak gibi degilim agrim yok yanmam olurdu yok acaba serophene ictim bu ay yumurta gelistirici ondan gecikebilirmi
Ben de test almak istiyorum ya ama yine tek çizgi görürüm diye cesaret edemiyorum. Canım ikimizinde durumu aynı ben de klomen kullandım. Adet olacak gibi de değilim. En iyisi yarın kan vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…