hayır canımmm..farketmiyooKızlar gebelik için kan verdigimizde aç olmak mi gerekiyor
Ben de test almak istiyorum ya ama yine tek çizgi görürüm diye cesaret edemiyorum. Canım ikimizinde durumu aynı ben de klomen kullandım. Adet olacak gibi de değilim. En iyisi yarın kan vermek
hadi maşallah maşallah, yeni bat tarihim 27 eylül. bu arada 28 eylulde dogumgunum inşallah olmaz ve en büyük hediyeyi almış olurum :)YENİ BAT LİSTEMİZ
neciman..................Hamişşş
ftmecrnadnn...........Hamişşş
funda08..................Hamişşş
ilknur-02 ............Hamişşşşş
eliffss ....................Hamişşşşş
ml 66 ....................Hamişşşşş
atalay......................6 Eylül
balpeteek.................7 Eylül
persa33...................9 Eylül
yeşil zeytin..............9 Eylül
gul_can...................9 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
151113......................10 Eylül
Amanda29...............12 Eylül
dududada................13 Eylül
010712......................14 Eylül
okulum.....................17 Eylül
mavi2.......................18 Eylül
smyyali....................18 Eylül
hanife 55..................18-22 Eylül
Lapremature...........19 Eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
nixe59.....................27 Eylül
masal 2010.............27 Eylül
nomaliza................28 Eylül
BBD........................29 Eylül
Yelser......................29 Eylül
sendenbendenbizden...1 Ekim
guvennnnnnn..............2 Ekim
ilknur84.......................4 Ekim
eylulinko.......................4 Ekim
mhrap...........................5 Ekim
tzm...........................................?
selda89....................................?
Ebrar09..................................?
Secido......................................?
Filluk.......................................?
miaselinam.............................?
inşş canım...rabbim kalbine göre versin...:)hadi maşallah maşallah, yeni bat tarihim 27 eylül. bu arada 28 eylulde dogumgunum inşallah olmaz ve en büyük hediyeyi almış olurum :)
amh degeri düşük cıkanlar var mı aranızda?
Kan testi erken de olsa çıkıyor zaten. Cumaya kadar bekleyip umitleneceksin, kafana hep bununla meşgul olacak. Yarın kan ver sen de bence. Kafana rahatlar. Sat ne zamandi seninBn yine bi iki gun beklicem canim cumaya kadar belki mevsimsel belki ilactan gecikti umutanip yikilmak istemiyorum kan verp en azindan siimdi test yaptim yok diyorum adet olursam cok yikilmam
BugunKan testi erken de olsa çıkıyor zaten. Cumaya kadar bekleyip umitleneceksin, kafana hep bununla meşgul olacak. Yarın kan ver sen de bence. Kafana rahatlar. Sat ne zamandi senin
Ins hamilesindir canim bnde gece ruyamda esim bi yuzuk saklamis gidip onu buluyodum cok seviniyodum anlamina baktim sevince feraha evlads yoruyolarKızlar kardesimle hastaneye gelmistim. Sira bekliyorduk kan testini yarin yapacaktım ama acile girip dr a rica ettim kan verdim. 1saat sonra sonuç çıkacak. Negatif sonuç. Alacagimi düşünüyorum acikcasi hic umidim yok. En azindan gebelik yoksa soğan kuru yapayım diyorum.ay dua edin ne olur ne olmaz
Senn de ymrtann catladgi vakitKendimi o kadar şartlamışım ki yumurtlamadım diye üzülüyordum. halbuki göğüslerim çok ağrıyo. Demekki yine çatlayabiliyo muş. O zaman çalışmalara devam. Şafak 7
Canım hadi hayırlısı bize güzel haberler verKızlar kardesimle hastaneye gelmistim. Sira bekliyorduk kan testini yarin yapacaktım ama acile girip dr a rica ettim kan verdim. 1saat sonra sonuç çıkacak. Negatif sonuç. Alacagimi düşünüyorum acikcasi hic umidim yok. En azindan gebelik yoksa soğan kuru yapayım diyorum.ay dua edin ne olur ne olmaz
Hayır olsun canım çok güzel bir rüya yüzük görmek çok güzel inş bebiş olacakIns hamilesindir canim bnde gece ruyamda esim bi yuzuk saklamis gidip onu buluyodum cok seviniyodum anlamina baktim sevince feraha evlads yoruyolar
ayy hayırlı olsun canım beniğm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnKizlar mutluluktan ucuyorum sabah 6 da test yaptim pozitiff Allahim herkese bu mutlulugu tatdirsinnn
Senn de ymrtann catladgi vakit
Hemn gogslern de agri oluo mu canm
Senn de ymrtann catladgi vakit
Hemn gogslern de agri oluo mu canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?