2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

OHAA ciddimisin sen? Ozaman bende sana yardım ederim yapacak birşey yok... kafa atarım ben...
bizim kapıcının karısı anlatıyordu, dedim bende manyadınız mı siz diye. bahsi gecen hatunun da 5 cocugu var 6. yı istiyormus onun için ugrasıyormus. cahillik basa bela, deliyi bile eylersinde cahili eyleyemezsin diye bosuna demiyorlar.

Peki bu ay ne zaman Yumurtladığıni biliyomursun takip ettin mi ona ggöre konuşalım 28 günde bir oluyosun 13. Yada 14. Gün yumurtlarsin o zaman adetin yine 28 günedenk gelir 35 yada 40 ggöre konsursak durum degisir

Kızım yeter artık kaz ayaklarım oluştu mimik kırışıklığından gözlerim kayboldu ağzım açık gülmekten dilim damağım kurudu serseri

kızlar ben gebelik testini söktüm içinden o çizgilerin belirdiği kağıdı çıkarttım bakıyorum silik çizgi var yaaaaaaaaaaaa napiim sizceeeeeeeee

kızlar ben gebelik testini söktüm içinden o çizgilerin belirdiği kağıdı çıkarttım bakıyorum silik çizgi var yaaaaaaaaaaaa napiim sizceeeeeeeee
naptın naptın işte suan o dana kahkahayı ben attım allahtan odamda yalnızım. kızzz ne söküyon onu deli yaaaa

Görüyo musunuz???kalemin ucuna bakınn

Eklentiler

• 20140910_134457.webp
    204 KB · Görüntüleme: 74
naptın naptın işte suan o dana kahkahayı ben attım allahtan odamda yalnızım. kızzz ne söküyon onu deli yaaaa
Niye öyle diyosun filluk
Görüyo musunuz???kalemin ucuna bakınn
Çok hafif bir çizgi var GİT KAN VER , hazır dövmek filan diye konu açmışken filluk ben seni döveceğimmmm...Sen hamile kalırsan ikinci eserim olacaksın sırayla herkese kızacağım

Evet ama senin 4 gün önce çıkmıştı ya ben ondan umutlanmıştımmm doğru diyosun inşallah sen nasıl hissediyosun bu arada kendini
Evet canım benimki 4 gün önce çıkmıştı ama bu ay yumurtlamam büyük ihtimal erken oldu,ben adetin 12. günü gitmiştim doktora doktor yumurta var demişti tahminim o günde çatladı çünkü o gün çok kasık ağrım oldu o yüzden benim ki erken çıktı galiba, ama sen bide yeni bırakmışsın doğum kontrol hapını adet süren uzamış ve geç döllenme olmuş olabilir o yüzden hala umudumuz var canım:)

O zaman bende yemiş olabirim görüyorum hafif bir çizgiiii ya bu arada söylemişmiydi KAAANNNN VEERRRRRRRR sesimi duyan yokmuuuuu..... KAN DİYORUM VER DİYORUM
işteyim izin alıp çıksam mı acaba???? ya da akşam mı yaptırsam? eşimi de umutlandırmak istemiyorummm ya da dur ben işyerine yakın hastaneleri bi araştıriim gidip veririm hemen

işteyim izin alıp çıksam mı acaba???? ya da akşam mı yaptırsam? eşimi de umutlandırmak istemiyorummm ya da dur ben işyerine yakın hastaneleri bi araştıriim gidip veririm hemen
Hemen haber ver bize hayırlısı inşallah...

Hemen izin al 5 dk da ver gel işine eşinde söyleme pozitif çıkarsa süpriz yaparsin

Bnm de sure cok az ama spor diyet dalan yapio msn
valla canım yapamıyorum işyerinde bütün gün oturuyorum
Hem çocuk diyorsun hem 10kilodan bahsediyorsun istersen verirsin ha! gayret
o kadar da kilom göstermiyor ama bu konuda biraz şanslıyım. boyum uzun olduğundan .. ben zayıfladığımda direk yüzden gidiyor. 60 kilo olabilirim ama 36-38 beden giyiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…