bizim kapıcının karısı anlatıyordu, dedim bende manyadınız mı siz diye. bahsi gecen hatunun da 5 cocugu var 6. yı istiyormus onun için ugrasıyormus. cahillik basa bela, deliyi bile eylersinde cahili eyleyemezsin diye bosuna demiyorlar.OHAA ciddimisin sen? Ozaman bende sana yardım ederim yapacak birşey yok... kafa atarım ben...
Canım ben im 35-40 günlere çıkıyodu doğum kontrol hapına başladım 28 güne düştü şimdi bıraktım bu bıraktıktan spnraki ilk adetim olucak . Yine 28 oşarak mı devam eder bilmiyorum eğer 28 olursa 13 eylüle gwliyo. Ama yine uzarsa bilmiyorum yani belki de adetime 1 hafta da olabilir
Kızım yeter artık kaz ayaklarım oluştu mimik kırışıklığından gözlerim kayboldu ağzım açık gülmekten dilim damağım kurudu serserivar kız var, bunlar kafayı yemiş, normal bir insan evladı soganı şeyine sokar mıtöbe yarebbim, kaynat suyunu iç, salca ile kavur ye, yap kurufasulye kır yanına ye anlarımda soganın orda ne işi var. töbe töbe
kızlar ben gebelik testini söktüm içinden o çizgilerin belirdiği kağıdı çıkarttım bakıyorum silik çizgi var yaaaaaaaaaaaa napiim sizceeeeeeeee
naptın naptınkızlar ben gebelik testini söktüm içinden o çizgilerin belirdiği kağıdı çıkarttım bakıyorum silik çizgi var yaaaaaaaaaaaa napiim sizceeeeeeeee
Git kan ver , ne duruyorsun dududada git kaannn veerrr....kızlar ben gebelik testini söktüm içinden o çizgilerin belirdiği kağıdı çıkarttım bakıyorum silik çizgi var yaaaaaaaaaaaa napiim sizceeeeeeeee
Niye öyle diyosun filluknaptın naptınişte suan o dana kahkahayı ben attım allahtan odamda yalnızım. kızzz ne söküyon onu deli yaaaa
Çok hafif bir çizgi var GİT KAN VER , hazır dövmek filan diye konu açmışken filluk ben seni döveceğimmmm...Sen hamile kalırsan ikinci eserim olacaksın sırayla herkese kızaGörüyo musunuz???kalemin ucuna bakınn
Görüyo musunuz???kalemin ucuna bakınn
annaaaaammm harbi parcalamış testi, kızzzz delirdi bu.Görüyo musunuz???kalemin ucuna bakınn
Evet canım benimki 4 gün önce çıkmıştı ama bu ay yumurtlamam büyük ihtimal erken oldu,ben adetin 12. günü gitmiştim doktora doktor yumurta var demişti tahminim o günde çatladı çünkü o gün çok kasık ağrım oldu o yüzden benim ki erken çıktı galiba, ama sen bide yeni bırakmışsın doğum kontrol hapını adet süren uzamış ve geç döllenme olmuş olabilir o yüzden hala umudumuz var canım:)Evet ama senin 4 gün önce çıkmıştı ya ben ondan umutlanmıştımmm doğru diyosun inşallah sen nasıl hissediyosun bu arada kendini
O zaman bende yemiş olabirim görüyorum hafif bir çizgiiii ya bu arada söylemişmiydi KAAANNNN VEERRRRRRRR sesimi duyan yokmuuuuu..... KAN DİYORUM VER DİYORUMYa da ben kafayı yedim ????
5 dk sonra çıktı üstünde cam var ya gözüm yanılsadı sandım söktüm çıkardımannaaaaammm harbi parcalamış testi, kızzzz delirdi bu.dududada dur bekle yarın yeni bir test yap hem kac dakka sonra cıktı bu ikinci gölge.
işteyim izin alıp çıksam mı acaba???? ya da akşam mı yaptırsam? eşimi de umutlandırmak istemiyorummm ya da dur ben işyerine yakın hastaneleri bi araştıriim gidip veririm hemenO zaman bende yemiş olabirim görüyorum hafif bir çizgiiii ya bu arada söylemişmiydi KAAANNNN VEERRRRRRRR sesimi duyan yokmuuuuu..... KAN DİYORUM VER DİYORUM
Aferim iyi yapmışsın ,çocuk yolunda herşey mübah5 dk sonra çıktı üstünde cam var ya gözüm yanılsadı sandım söktüm çıkardım
Hemen haber ver bize hayırlısı inşallah...işteyim izin alıp çıksam mı acaba???? ya da akşam mı yaptırsam? eşimi de umutlandırmak istemiyorummm ya da dur ben işyerine yakın hastaneleri bi araştıriim gidip veririm hemen
işteyim izin alıp çıksam mı acaba???? ya da akşam mı yaptırsam? eşimi de umutlandırmak istemiyorummm ya da dur ben işyerine yakın hastaneleri bi araştıriim gidip veririm hemen
valla canım yapamıyorum işyerinde bütün gün oturuyorumBnm de sure cok az amaspor diyet dalan yapio msn
o kadar da kilom göstermiyor ama bu konuda biraz şanslıyım. boyum uzun olduğundan .. ben zayıfladığımda direk yüzden gidiyor. 60 kilo olabilirim ama 36-38 beden giyiyorum :)Hem çocuk diyorsun hem 10kilodan bahsediyorsun istersen verirsin ha! gayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?