TEBRİK EDERİM CANIM NASIL ÖĞRENDİN HİKAYENİ ANLATIR MISIN SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İNSALLAHFistiklar merhaba nasilsiniz rabbine şükürler olsun hamismisim Rabbim en kisa zamanda sizlere de nasip etsin bana desteklerinizden dolayı çok tsk ederim
ordan da sipariş veririm ama akşama yetiştirmeye calsıyorum sıkıntım orda
Canım benim şimdi okudum test yapmışın ama üzülme ya daha BAT ına 3 gün var senin hemen belli olmaz herkes de farklı oluyo kimisinin adet önce belli oluyo kimisinde adet 1-2 gün geçince belli oluyo o yüzden üzülme umudumuzu kaybetmeyelim iyi düşünelim iyi olsun:)öyle mi diyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bugün beni güldürdünüz Allah'da hamile kalmanıza vesile olup sizi güldürsün inşallah , çok eğleniyorum yawcok bilimselik anam biz, eeeeee gobegimizin şişmesini bile adamlara mal edip sperminden oluyo deyip cıkıveririk işin içinden, spermden keselim dicem o da olmaz ki tane tane yollasın o zaman
Kıyamam ben sana vallahi çekilecek çilemiz varmış, çocuk işi emek işi derlerdi hamile kalmaya çalışana kadar tam anlamamıştım hakikaten öyleymişeyyy haklıyım, adamlarla akraba cıkıcaz yakında, herife desem boyle bişi varmıs git al diye yuh der bana artık. napıcam nerden alcam akşama yetiştirmem lazım 36 saat tam 21.30 da doluyor. saatli calısıyoz anacım biz. saat 21.30 a bu jeli yetiştirmem lazım
Arkadaşlar bol bereketli bir topik bu eğlenerek, destekle bazen delilikle hamile kalanların topiği yaşasın inşallahFistiklar merhaba nasilsiniz rabbine şükürler olsun hamismisim Rabbim en kisa zamanda sizlere de nasip etsin bana desteklerinizden dolayı çok tsk ederim
Evet ama senin 4 gün önce çıkmıştı ya ben ondan umutlanmıştımmm doğru diyosun inşallah sen nasıl hissediyosun bu arada kendiniCanım benim şimdi okudum test yapmışın ama üzülme ya daha BAT ına 3 gün var senin hemen belli olmaz herkes de farklı oluyo kimisinin adet önce belli oluyo kimisinde adet 1-2 gün geçince belli oluyo o yüzden üzülme umudumuzu kaybetmeyelim iyi düşünelim iyi olsun:)
Evet ama senin 4 gün önce çıkmıştı ya ben ondan umutlanmıştımmm doğru diyosun inşallah sen nasıl hissediyosun bu arada kendini
ayyyy elimde bi proje inanın haftalardır kafa patlatıyorum cıkamadım işin içinden ama burda gulerken size kendime becerdim ha, yaptım oldu.Bugün beni güldürdünüz Allah'da hamile kalmanıza vesile olup sizi güldürsün inşallah , çok eğleniyorum yaw
Ay alemsinnnnnnerden alıcam bunu eczaneye gitsem ne diycem, Lan adamlar gebelik testi ovulasyon testi derken bana yeterince aşına oldular en sonunda biri kocan yapamadı gel ben yapıyım dicek diye korkuyom
Yok yahu bugün süpersin filluk gülmekten öldüm akşam işimiz var şimdi benim aklıma gelir ben duramam gülerim adama ne diyeceğim nasıl açıklayacağım bu olanları bilemiyorum...ayyyy elimde bi proje inanın haftalardır kafa patlatıyorum cıkamadım işin içinden ama burda gulerken size kendime becerdim ha, yaptım oldu.
sıpayıda boyle yapcam akşam. alcam elime telefonu bi yandan sizi okuyup bi yandan gulcem, koca ugrasssın
ne bunlar yavvv sogan kuru falan filan, gecen manyagın teki sogana ip baglayıp rahmine soktugunu soyledi oha dedim artık, sizin bahsettiginiz boyle bişi degil degil mi.bikere uyguladımm...ondan sonra hortum yutmak zorunda kaldım....aman kalsınn..mideyi mahvediyoo..
Canım ben im 35-40 günlere çıkıyodu doğum kontrol hapına başladım 28 güne düştü şimdi bıraktım bu bıraktıktan spnraki ilk adetim olucak . Yine 28 oşarak mı devam eder bilmiyorum eğer 28 olursa 13 eylüle gwliyo. Ama yine uzarsa bilmiyorum yani belki de adetime 1 hafta da olabilirCanım adetin geçsin öyle test yap şimdiden boşuna üzülme herkesin farklı erken döllenme olmuşsa çıkabiliyor testte adetin döngun nasılk kaç günde bir oluyosun benim adet aradığım 25_26 günde bir ilk gebeliğimi adetime 1 gün kala öğrenmistim
Yok artıkne bunlar yavvv sogan kuru falan filan, gecen manyagın teki sogana ip baglayıp rahmine soktugunu soyledi oha dedim artık, sizin bahsettiginiz boyle bişi degil degil mi.
vallahi öyle bişise döverim hepinizi haaaa
okut herseyi bitsin bu çile, birlikte gülünYok yahu bugün süpersin filluk gülmekten öldüm akşam işimiz var şimdi benim aklıma gelir ben duramam gülerim adama ne diyeceğim nasıl açıklayacağım bu olanları bilemiyorum...
OHAA ciddimisin sen? Ozaman bende sana yardım ederim yapacak birşey yok... kafa atarım ben...ne bunlar yavvv sogan kuru falan filan, gecen manyagın teki sogana ip baglayıp rahmine soktugunu soyledi oha dedim artık, sizin bahsettiginiz boyle bişi degil degil mi.
vallahi öyle bişise döverim hepinizi haaaa
var kız var, bunlar kafayı yemiş, normal bir insan evladı soganı şeyine sokar mıYok artık
Doğru söylüyorsun ama bundan sonra kadınlar kulübünden beni takip etmesin ,okut herseyi bitsin bu çile, birlikte gülün
YENİ BAT LİSTEMİZ
neciman..................Hamişşş
ftmecrnadnn...........Hamişşş
funda08..................Hamişşş
ilknur-02 ............Hamişşşşş
eliffss ....................Hamişşşşş
ml 66 ....................Hamişşşşş
atalay......................6 Eylül
balpeteek.................7 Eylül
persa33...................9 Eylül
yeşil zeytin..............9 Eylül
gul_can...................9 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
151113......................10 Eylül
Amanda29...............12 Eylül
dududada................13 Eylül
010712......................14 Eylül
okulum.....................17 Eylül
mavi2.......................18 Eylül
smyyali....................18 Eylül
hanife 55..................18-22 Eylül
Lapremature...........19 Eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
nixe59.....................27 Eylül
masal 2010.............27 Eylül
nomaliza................28 Eylül
BBD........................29 Eylül
Yelser......................29 Eylül
sendenbendenbizden...1 Ekim
guvennnnnnn..............2 Ekim
ilknur84.......................4 Ekim
eylulinko.......................4 Ekim
mhrap...........................5 Ekim
tzm...........................................?
selda89....................................?
Ebrar09..................................?
Secido......................................?
Filluk.......................................?
miaselinam.............................?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?