2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Fistiklar merhaba nasilsiniz rabbine şükürler olsun hamismisim Rabbim en kisa zamanda sizlere de nasip etsin bana desteklerinizden dolayı çok tsk ederim
TEBRİK EDERİM CANIM NASIL ÖĞRENDİN HİKAYENİ ANLATIR MISIN SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İNSALLAH

öyle mi diyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım benim şimdi okudum test yapmışın ama üzülme ya daha BAT ına 3 gün var senin hemen belli olmaz herkes de farklı oluyo kimisinin adet önce belli oluyo kimisinde adet 1-2 gün geçince belli oluyo o yüzden üzülme umudumuzu kaybetmeyelim iyi düşünelim iyi olsun:)

cok bilimselik anam biz, eeeeee gobegimizin şişmesini bile adamlara mal edip sperminden oluyo deyip cıkıveririk işin içinden, spermden keselim dicem o da olmaz ki tane tane yollasın o zaman
Bugün beni güldürdünüz Allah'da hamile kalmanıza vesile olup sizi güldürsün inşallah , çok eğleniyorum yaw

Kıyamam ben sana vallahi çekilecek çilemiz varmış, çocuk işi emek işi derlerdi hamile kalmaya çalışana kadar tam anlamamıştım hakikaten öyleymiş

Fistiklar merhaba nasilsiniz rabbine şükürler olsun hamismisim Rabbim en kisa zamanda sizlere de nasip etsin bana desteklerinizden dolayı çok tsk ederim
Arkadaşlar bol bereketli bir topik bu eğlenerek, destekle bazen delilikle hamile kalanların topiği yaşasın inşallah

Evet ama senin 4 gün önce çıkmıştı ya ben ondan umutlanmıştımmm doğru diyosun inşallah sen nasıl hissediyosun bu arada kendini

Evet ama senin 4 gün önce çıkmıştı ya ben ondan umutlanmıştımmm doğru diyosun inşallah sen nasıl hissediyosun bu arada kendini

Canım adetin geçsin öyle test yap şimdiden boşuna üzülme herkesin farklı erken döllenme olmuşsa çıkabiliyor testte adetin döngun nasılk kaç günde bir oluyosun benim adet aradığım 25_26 günde bir ilk gebeliğimi adetime 1 gün kala öğrenmistim

Bugün beni güldürdünüz Allah'da hamile kalmanıza vesile olup sizi güldürsün inşallah , çok eğleniyorum yaw
ayyyy elimde bi proje inanın haftalardır kafa patlatıyorum cıkamadım işin içinden ama burda gulerken size kendime becerdim ha, yaptım oldu.
sıpayıda boyle yapcam akşam. alcam elime telefonu bi yandan sizi okuyup bi yandan gulcem, koca ugrasssın

Yok yahu bugün süpersin filluk gülmekten öldüm akşam işimiz var şimdi benim aklıma gelir ben duramam gülerim adama ne diyeceğim nasıl açıklayacağım bu olanları bilemiyorum...

bikere uyguladımm...ondan sonra hortum yutmak zorunda kaldım....aman kalsınn..mideyi mahvediyoo..
ne bunlar yavvv sogan kuru falan filan, gecen manyagın teki sogana ip baglayıp rahmine soktugunu soyledi oha dedim artık, sizin bahsettiginiz boyle bişi degil degil mi.
vallahi öyle bişise döverim hepinizi haaaa

Canım ben im 35-40 günlere çıkıyodu doğum kontrol hapına başladım 28 güne düştü şimdi bıraktım bu bıraktıktan spnraki ilk adetim olucak . Yine 28 oşarak mı devam eder bilmiyorum eğer 28 olursa 13 eylüle gwliyo. Ama yine uzarsa bilmiyorum yani belki de adetime 1 hafta da olabilir

Yok yahu bugün süpersin filluk gülmekten öldüm akşam işimiz var şimdi benim aklıma gelir ben duramam gülerim adama ne diyeceğim nasıl açıklayacağım bu olanları bilemiyorum...
okut herseyi bitsin bu çile, birlikte gülün

ne bunlar yavvv sogan kuru falan filan, gecen manyagın teki sogana ip baglayıp rahmine soktugunu soyledi oha dedim artık, sizin bahsettiginiz boyle bişi degil degil mi.
vallahi öyle bişise döverim hepinizi haaaa
OHAA ciddimisin sen? Ozaman bende sana yardım ederim yapacak birşey yok... kafa atarım ben...

okut herseyi bitsin bu çile, birlikte gülün
Doğru söylüyorsun ama bundan sonra kadınlar kulübünden beni takip etmesin ,
hanım hanım bugün bana kızmışsın böyle böyle yazmışsın seni şiddetle kınadım.
Aman kına anam ben seni daha çok kınadım vs vs...
Yok canım başka bir çare bulmak lazım, kendim yazdım,çizdim oynadım... Hayal gücümün sınırı yok...

Öncelikle hamile olan arkadaşları tebrik ederim.. bebek isteyenlerde hayırlı haberler alırlar inşallah.. Benim bat 27 eylül..
bu aralar herkes bebek var mı diye soruyorlar.. olsa niye söylemeyeyim diyorum ama insan üzülüyor.. bir kaç gündür de bebekle ilgili rüyalar görüyorum.. hayırlara çıkar inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…