benim bi tezim daha var, erkeğin spermleri kadında göbek yapıyo anacım.. hep içeri hep içeri ordan da göbeğe yerleşiyovalla canm iyi 6 kilo almışsın ben tam 10 ay oldu evleneli 10 kilo aldımmm(( evlendiğim zaman 50 kiloya düşmüştümm :)) ne kadar mutluydumm.. :) ama zayıflayamıyorum şimdikk
erken gebelik testlerine güvenmiyorum ben, adet olana kadar ümit devam arkadaşım....yok anam yok bomboş silik bi çizgi bile yok
öyle mi diyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnerken gebelik testlerine güvenmiyorum ben, adet olana kadar ümit devam arkadaşım....
zehsel ya işte iğne yaptıgım için bi zararı olur mu diorum. offf karmakarısık oldum valla artık ya.
sıkma canını tatlım ya, offff offf ne pis bi surecteyiz Rabbim yardım etsin.yok anam yok bomboş silik bi çizgi bile yok
catlaksın kızım senbenim bi tezim daha var, erkeğin spermleri kadında göbek yapıyo anacım.. hep içeri hep içeri ordan da göbeğe yerleşiyo
valla korkuma yerimden kıpırdamıyom desem yeridir, 45 kilodan 50 ye cıktım napıyım. cocuk olsunda gerekirse spor salonunda yatar gene veririm ben kiloları.canım seninde çok abes bir kilon yokmuş zaten ama korumak önemli benimde boyum 165 kilom 59 vermeye çalışıyorum çünkü acayip yiyen biriyim adet dönemi yarı dukan (sabahları meyveli bademli cevizli karışık yulaf ezmesi ) spor callanetics ve eliptic bisiklet diğer hamilemiyim acaba günlerimde ise hergün en az 30dk yürüyüş... Ben böyle yapıyorum...
Bende masala katılıyorum acele etme bence...öyle mi diyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aynen cnm bn de adet zamanlari yogun yapiyorum sporu diger zmnlar ne olr ne olmaz dye tempoyu dusuruyorumBende diyet yapıyorum, çünkü bırakırsam 1haftada 4kilo alabilecek bir potansiyelim var. Şimdilik 59kiloda kaldım daha vermeye çalışıyorum ama gebelik olabileceğini düşündüğüm zamanlarda farklı adet dönemimde daha farklı bir diyet ve spor programı uyguluyorum... Kilo hamile kalmaya en büyük engellerden birisi çocuğun sağlığı içinde beslenme çok önemli... Kolay gelsin bize
nerden alıcam bunu eczaneye gitsem ne diycem, Lan adamlar gebelik testi ovulasyon testi derken bana yeterince aşına oldular en sonunda biri kocan yapamadı gel ben yapıyım dicek diye korkuyomBence bir zararı olmaz kullanan çok senin gibi durumda olanlar
Hımm bilimsel olarak olmasada zihinsel olarak rahatlatıcı bir teori o zaman ne diyoruz, yemekten kesmenin bir anlamı yokbenim bi tezim daha var, erkeğin spermleri kadında göbek yapıyo anacım.. hep içeri hep içeri ordan da göbeğe yerleşiyo
hahahha koptum yahu filluk işten kovulacağım senin yüzünden ayıp böyle kahkaha atılırmı iş yerinde dana gibi güldüm!!! (dana nasıl güler bilmiyorum ama olayın büyüklüğü için böyle bir örnek verdim)nerden alıcam bunu eczaneye gitsem ne diycem, Lan adamlar gebelik testi ovulasyon testi derken bana yeterince aşına oldular en sonunda biri kocan yapamadı gel ben yapıyım dicek diye korkuyom
cok bilimselik anam biz, eeeeee gobegimizin şişmesini bile adamlara mal edip sperminden oluyo deyip cıkıveririk işin içinden, spermden keselim dicem o da olmaz ki tane tane yollasın o zamanHımm bilimsel olarak olmasada zihinsel olarak rahatlatıcı bir teori o zaman ne diyoruz, yemekten kesmenin bir anlamı yok
nerden alıcam bunu eczaneye gitsem ne diycem, Lan adamlar gebelik testi ovulasyon testi derken bana yeterince aşına oldular en sonunda biri kocan yapamadı gel ben yapıyım dicek diye korkuyom
eyyy haklıyım, adamlarla akraba cıkıcaz yakında, herife desem boyle bişi varmıs git al diye yuh der bana artık. napıcam nerden alcam akşama yetiştirmem lazım 36 saat tam 21.30 da doluyor. saatli calısıyoz anacım biz. saat 21.30 a bu jeli yetiştirmem lazımhahahha koptum yahu filluk işten kovulacağım senin yüzünden ayıp böyle kahkaha atılırmı iş yerinde dana gibi güldüm!!! (dana nasıl güler bilmiyorum ama olayın büyüklüğü için böyle bir örnek verdim)
tebrikler canım, sanırım bu forum ugurlu geldi tek tek dokuluyor hamileler.Fistiklar merhaba nasilsiniz rabbine şükürler olsun hamismisim Rabbim en kisa zamanda sizlere de nasip etsin bana desteklerinizden dolayı çok tsk ederim
Fistiklar merhaba nasilsiniz rabbine şükürler olsun hamismisim Rabbim en kisa zamanda sizlere de nasip etsin bana desteklerinizden dolayı çok tsk ederim
ordan da sipariş veririm ama akşama yetiştirmeye calsıyorum sıkıntım ordahahaha ne guldum ya alemsin internete bak canim google preseed yaz cikar gittigidiyorda da var eczanelerde pek bulunmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?