2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

valla canm iyi 6 kilo almışsın ben tam 10 ay oldu evleneli 10 kilo aldımmm (( evlendiğim zaman 50 kiloya düşmüştümm :)) ne kadar mutluydumm.. :) ama zayıflayamıyorum şimdikk
benim bi tezim daha var, erkeğin spermleri kadında göbek yapıyo anacım.. hep içeri hep içeri ordan da göbeğe yerleşiyo

Bende bugün gebelik öncesi kontrole gittim doktora, ilk defa çatala çıktım bundan öncede evlenmeden önce bir kez kadın doğuma gitmiştim ama henüz evli olmadığım için sadece uıltrasonla bakmıştı, ben doktora korunmayı bu ay bıraktık çocuk istiyoruz dedim, beni çatala çıakrttı ve smear testi için bişey aldı içeriden, patolojiye gerdim, socunu on gün sonra alıcam, bana hiç yumurtalıklarımla ilgili birşey demedi yani hani hareketli çatlak sağlıklı sağlıksız hiç yorum yapmadı, bende utancıma sormamışım zaten.
Bana antibiyotik ve vajinadan uygulanan bir fitil verdi bir haftalık bir fitil, 1 hafta ilişkiye girme dedi, folik asitte verdi, umarım smear testide temiz çıkar ve saplıkla gebe kalabilirsin haberini alırım

valla korkuma yerimden kıpırdamıyom desem yeridir, 45 kilodan 50 ye cıktım napıyım. cocuk olsunda gerekirse spor salonunda yatar gene veririm ben kiloları.

Aynen cnm bn de adet zamanlari yogun yapiyorum sporu diger zmnlar ne olr ne olmaz dye tempoyu dusuruyorum Isimiz zor

benim bi tezim daha var, erkeğin spermleri kadında göbek yapıyo anacım.. hep içeri hep içeri ordan da göbeğe yerleşiyo
Hımm bilimsel olarak olmasada zihinsel olarak rahatlatıcı bir teori o zaman ne diyoruz, yemekten kesmenin bir anlamı yok

nerden alıcam bunu eczaneye gitsem ne diycem, Lan adamlar gebelik testi ovulasyon testi derken bana yeterince aşına oldular en sonunda biri kocan yapamadı gel ben yapıyım dicek diye korkuyom
hahahha koptum yahu filluk işten kovulacağım senin yüzünden ayıp böyle kahkaha atılırmı iş yerinde dana gibi güldüm!!! (dana nasıl güler bilmiyorum ama olayın büyüklüğü için böyle bir örnek verdim)

Hımm bilimsel olarak olmasada zihinsel olarak rahatlatıcı bir teori o zaman ne diyoruz, yemekten kesmenin bir anlamı yok
cok bilimselik anam biz, eeeeee gobegimizin şişmesini bile adamlara mal edip sperminden oluyo deyip cıkıveririk işin içinden, spermden keselim dicem o da olmaz ki tane tane yollasın o zaman

Fistiklar merhaba nasilsiniz rabbine şükürler olsun hamismisim Rabbim en kisa zamanda sizlere de nasip etsin bana desteklerinizden dolayı çok tsk ederim

nerden alıcam bunu eczaneye gitsem ne diycem, Lan adamlar gebelik testi ovulasyon testi derken bana yeterince aşına oldular en sonunda biri kocan yapamadı gel ben yapıyım dicek diye korkuyom

hahaha ne guldum ya alemsin internete bak canim google preseed yaz cikar gittigidiyorda da var eczanelerde pek bulunmuyo

eyyy haklıyım, adamlarla akraba cıkıcaz yakında, herife desem boyle bişi varmıs git al diye yuh der bana artık. napıcam nerden alcam akşama yetiştirmem lazım 36 saat tam 21.30 da doluyor. saatli calısıyoz anacım biz. saat 21.30 a bu jeli yetiştirmem lazım

Fistiklar merhaba nasilsiniz rabbine şükürler olsun hamismisim Rabbim en kisa zamanda sizlere de nasip etsin bana desteklerinizden dolayı çok tsk ederim

Tebrikler Allah saglikla buyuyup dogmasini nasip etsin ins darisi bize anlat bakalim nasil calistin neler kullandin hamile kaldigin ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…