hahahahahahhahaha galiba haklısın :))) göbek te birikiyorr :)benim bi tezim daha var, erkeğin spermleri kadında göbek yapıyo anacım.. hep içeri hep içeri ordan da göbeğe yerleşiyo
valla dukan diyetini yaptım bir süre ama 3 kilo falan verebildim. spor yapamıyorum işyerimde fitness center var ama ayak sürmüş değilim :) o yüzden spordan biraz uzağım gerçi hergün 17 katı çıkıp iniyorum işimden dolayı :) başkada birşey yapmıyorum açıkçası.. :)Bnm de sure cok az amaspor diyet dalan yapio msn
YOK ARTIK DAHA NELERRR...ONUN ORDA NE İŞİ VAR Bİ O EKSİKTİ ORDA ZATEN.....SOĞAN SUYU...ADET DÜZENSİZLİĞİ İÇİN İÇMİŞTİM BENN..PKO YA İYİ GELİYO DİEEE...TÖBE TÖBEE....NE SOKMASI BACIIMMMM AAAAAAAAAAne bunlar yavvv sogan kuru falan filan, gecen manyagın teki sogana ip baglayıp rahmine soktugunu soyledi oha dedim artık, sizin bahsettiginiz boyle bişi degil degil mi.
vallahi öyle bişise döverim hepinizi haaaa
ANAMMMMM İŞEDİĞİN ŞEYİ Mİ SÖKTÜNNN..ABOO KIZ KAFAYIMI YEDİNN.....AHAHAHAGörüyo musunuz???kalemin ucuna bakınn
Fundacığım sen yokken neler oldu neler gör işte, dana gibi güldük, birilerini dövdük, soğan olayına güldük ve kınadık şimdide kızı apar topar kan vermeye gönderdik işte böyle... Sen nasılsın taze annecikANAMMMMM İŞEDİĞİN ŞEYİ Mİ SÖKTÜNNN..ABOO KIZ KAFAYIMI YEDİNN.....AHAHAHA
Canımmmm çizgi var yaa bence de hemen git kan testine inşallah bebiş vardır ya heyecan yaptık bizde:)Görüyo musunuz???kalemin ucuna bakınn
Kızlar az önce eczaneden yeni bi test aldım yarın sabah ilk idrarımla yapıcam eczacı kadına gösterdim söktüğüm parçayı ama göremedi( annem de biraz bwkle diyo. Yarın sabahki biraz daha belirgin çıkarsa kan testi yaptırıcam buraya yakın hastane yok gidip gelmem akşamı bulur
Canım iyiyiz aktif çalışmalar bugün başlıyor da ya! balpetekde hamileydi ben mi yanlış gördüm neyse... Bu arada dududada kana gitmemiş daha , herkese sakin olun diyen ben kan veeer diye bağırdım kıza sorma... Çok heyecanlandıkoyy hastaneden yeni geldimm tatlım.....açtım gösterdim dr.a rahatladım..malum göstermeden rahatlamıyorum..napim bugün pek bakamadım topiğeee..gelince okiim bakiim dedmmm karnıma ağrılar grdi gülmektenn....çok yaşayın emiii..sen napıon nasıl gidiyo çalışmalarr..
Ya baksın canım boşver sen takma onu kafana o zaman yarın sabah bi daha yap inş olacakkkkk:)Eczacı kadın bana acıyan gözlerle baktı
Yok keşke ovulasyon testi yapsaydımAnladim cnm hakkinda hayirlisi olsun ins bu ay kacinci gun yumurtladin biliyomusun
Sorma yaaa eşime de söylemedim yarın biraz daha belirgin çıkarsa işe gitmeden hastaneye gidip kan vericem dua edelimmmCanım iyiyiz aktif çalışmalar bugün başlıyor da ya! balpetekde hamileydi ben mi yanlış gördüm neyse... Bu arada dududada kana gitmemiş daha , herkese sakin olun diyen ben kan veeer diye bağırdım kıza sorma... Çok heyecanlandık
Kıyamam inşallah hamilesindir de sen ona acıyan gözlerle bakıp, en kısa zamanda bir göz doktoruna gitmelisin dersin ,ama değilse de üzülme sakın ,herşeyin sonu değil ya amannn....Eczacı kadın bana acıyan gözlerle baktı
Yok keşke ovulasyon testi yapsaydım
Yok keşke ovulasyon testi yapsaydım
neşemiz bozulmasın canlarrr...biz birbirimizin umuduyuz....bu topikte karamsarlığa yer yokk........Canım iyiyiz aktif çalışmalar bugün başlıyor da ya! balpetekde hamileydi ben mi yanlış gördüm neyse... Bu arada dududada kana gitmemiş daha , herkese sakin olun diyen ben kan veeer diye bağırdım kıza sorma... Çok heyecanlandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?