bayldın sandım zaten ortadan bi kayboldun. ben bi eğitime gittim geldim hemencikAllahım nasıl bir topluluk olduk, birimiz gebelik testini parçalar, biri soğan kürlerinin çeşitlerini yazar... Bayılıyorum kızlar sizeeee
bu yolda herşey serbest...
canımm ben de varımmmm BAT'ım 26 EYLÜL. hamiş olanların da gözü aydın hayırlı ugurlu olsun.çok mutlu oluyorum hamiş olanları duydukca Rabbim bizlere de nasip etsin inş. dua ile...YENİ BAT LİSTEMİZ
neciman..................Hamişşş
ftmecrnadnn...........Hamişşş
funda08..................Hamişşş
ilknur-02 ............Hamişşşşş
eliffss ....................Hamişşşşş
ml 66 ....................Hamişşşşş
atalay......................6 Eylül
balpeteek.................7 Eylül
persa33...................9 Eylül
yeşil zeytin..............9 Eylül
gul_can...................9 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
151113......................10 Eylül
Amanda29...............12 Eylül
longingg....................12 eylül
dududada................13 Eylül
010712......................14 Eylül
bylgpls ......................16 Eylül
okulum.....................17 Eylül
mavi2.......................18 Eylül
smyyali....................18 Eylül
hanife 55..................18-22 Eylül
Lapremature...........19 Eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
ebrar09....................27 eylül
nixe59.....................27 Eylül
masal 2010.............27 Eylül
nomaliza................28 Eylül
BBD........................29 Eylül
Yelser......................29 Eylül
sendenbendenbizden...1 Ekim
guvennnnnnn..............2 Ekim
ilknur84.......................4 Ekim
eylulinko.......................4 Ekim
mhrap...........................5 Ekim
tzm...........................................?
selda89....................................?
Secido......................................?
Filluk.......................................?
miaselinam.............................?
Bat 16 eylül beni dbenceeyinnn listeyeeebi de evde test bulundurmamak gerekiyo. Bu gün dayanamadım yaptım yine negatif
bilirim ben bilirim bebekim. bu sıpa askı delirtti, yavvv kadın silik cizgi gorcem diye testi parcaladı daha deli mi arıyonuzbak ya nasıl da bilir kendiniiii
evet doğru diyosun belki de dün gece verya öbürsü gece oldu dolunay vardı yaa...Evet canım benimki 4 gün önce çıkmıştı ama bu ay yumurtlamam büyük ihtimal erken oldu,ben adetin 12. günü gitmiştim doktora doktor yumurta var demişti tahminim o günde çatladı çünkü o gün çok kasık ağrım oldu o yüzden benim ki erken çıktı galiba, ama sen bide yeni bırakmışsın doğum kontrol hapını adet süren uzamış ve geç döllenme olmuş olabilir o yüzden hala umudumuz var canım:)
ANAMMMMM İŞEDİĞİN ŞEYİ Mİ SÖKTÜNNN..ABOO KIZ KAFAYIMI YEDİNN.....AHAHAHA
aynen öyle yapıcamKıyamam inşallah hamilesindir de sen ona acıyan gözlerle bakıp, en kısa zamanda bir göz doktoruna gitmelisin dersin ,ama değilse de üzülme sakın ,herşeyin sonu değil ya amannn....
ya çok doğru söylüyosunn deli miyim neyim. varsa vardır yoksa da yoktur. yani elden bişey gelmez stres yapmanın da hiçbişeye yararı yokBir sakin ol ,bende belli belirsiz görüyorum, belki yanıldık belki yanılmadık adet oldun mu? HAYIR, sakin ol test diyorsan onu yap yoksa gidip kan verirsin...
yok bacım daha çok erken ne ettin.. ama bence de sen evde test bulundurma, ben artık test almaya giderken önce bi magazaya filen girip kendime bişiyler alıyom boylece test almaktan vazgeciyorum :) 4 tane alsan 20 lira kız..canımm ben de varımmmm BAT'ım 26 EYLÜL. hamiş olanların da gözü aydın hayırlı ugurlu olsun.çok mutlu oluyorum hamiş olanları duydukca Rabbim bizlere de nasip etsin inş. dua ile...
öyle miiiiiiiiiiÜzülme hemen bekle biraz daha
Yani 1 eylül olsa günün şuan testte çıkmaz zaten çok erken
evet yaaaa ben manyadım iyiceyahuuu ne bu stres cancağzımm..bi sakin ol..kendini rahat bırakk...sıkıntı yapmanı gerektircek bi durum yok...herşeyin zamanı varrr....
tamam canım sözzzz sanaaBen böyle belirtilere pek inanmıyorum, insan kendini dinleyince herşeyi hissediyor... Sen sakin ol ve bekle testini yap ok...
Bende bugün gebelik öncesi kontrole gittim doktora, ilk defa çatala çıktım bundan öncede evlenmeden önce bir kez kadın doğuma gitmiştim ama henüz evli olmadığım için sadece uıltrasonla bakmıştı, ben doktora korunmayı bu ay bıraktık çocuk istiyoruz dedim, beni çatala çıakrttı ve smear testi için bişey aldı içeriden, patolojiye gerdim, socunu on gün sonra alıcam, bana hiç yumurtalıklarımla ilgili birşey demedi yani hani hareketli çatlak sağlıklı sağlıksız hiç yorum yapmadı, bende utancıma sormamışım zaten.
Bana antibiyotik ve vajinadan uygulanan bir fitil verdi bir haftalık bir fitil, 1 hafta ilişkiye girme dedi, folik asitte verdi, umarım smear testide temiz çıkar ve saplıkla gebe kalabilirsin haberini alırım
ne bunlar yavvv sogan kuru falan filan, gecen manyagın teki sogana ip baglayıp rahmine soktugunu soyledi oha dedim artık, sizin bahsettiginiz boyle bişi degil degil mi.
vallahi öyle bişise döverim hepinizi haaaa[/QUOTE
Sogan kuru derken sogani kaynayan duya atip demleyip ilik olarak iciyosun oramiza buramiza sey etmiyoruz nimet netice de
YENİ BAT LİSTEMİZ
neciman..................Hamişşş
ftmecrnadnn...........Hamişşş
funda08..................Hamişşş
ilknur-02 ............Hamişşşşş
eliffss ....................Hamişşşşş
ml 66 ....................Hamişşşşş
atalay......................6 Eylül
balpeteek.................7 Eylül
persa33...................9 Eylül
yeşil zeytin..............9 Eylül
gul_can...................9 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
151113......................10 Eylül
Amanda29...............12 Eylül
longingg....................12 eylül
dududada................13 Eylül
010712......................14 Eylül
bylgpls ......................16 Eylül
okulum.....................17 Eylül
mavi2.......................18 Eylül
smyyali....................18 Eylül
hanife 55..................18-22 Eylül
Lapremature...........19 Eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
ebrar09....................27 eylül
nixe59.....................27 Eylül
masal 2010.............27 Eylül
nomaliza................28 Eylül
BBD........................29 Eylül
Beni deekler misinizzzz 20-21 eylul insallah igurlu gelir topik
Yelser......................29 Eylül
sendenbendenbizden...1 Ekim
guvennnnnnn..............2 Ekim
ilknur84.......................4 Ekim
eylulinko.......................4 Ekim
mhrap...........................5 Ekim
tzm...........................................?
selda89....................................?
Secido......................................?
Filluk.......................................?
miaselinam.............................?
ya işin durumu belli olmuyor ki bir anda artıyor, elim iş yapıyo ama aklım burda oluyor, sakinleşince kemencecik giriyom buraya gene...bayldın sandım zaten ortadan bi kayboldun. ben bi eğitime gittim geldim hemencik
hehehehehhe tamam :)) ztn bidaha test almaya o eczaneye gitmiycem hamileysem gidicem amaaaeczacı kadına patlatsaydın iki tane sende rahatlardın gerginlik falan kalmazdı. llk zamanlar test alırken gulup hayırlısı diyenler şimdi amaaaannnn manyak bu karı yiyomu bu testleri acaba bakısı atıyorlar o sebeple patlat bi tane gitsin
HAHAHAHAHAHHAHA YAAAAAAA GÜLMEYİNNNbilirim ben bilirim bebekim. bu sıpa askı delirtti, yavvv kadın silik cizgi gorcem diye testi parcaladı daha deli mi arıyonuzhala gülüyom.
bende hep var sende de belki önceden vardır yeni dikkatini çekmiştir..Benim göğüs ucu halkasında kabarcıklar oluştu nette bikaç yerde hamilelik belirtisi diye okudum ama ne kadar doğru bilmiyorum ilk defa başıma geliyo olabilirmi yaşayan varmı ?
Canım hoşgeldin aramıza:)canımm ben de varımmmm BAT'ım 26 EYLÜL. hamiş olanların da gözü aydın hayırlı ugurlu olsun.çok mutlu oluyorum hamiş olanları duydukca Rabbim bizlere de nasip etsin inş. dua ile...
Canımm valla çok güldüm yaa bu gidişle mağazaları zengin etcen sen:)yok bacım daha çok erken ne ettin.. ama bence de sen evde test bulundurma, ben artık test almaya giderken önce bi magazaya filen girip kendime bişiyler alıyom boylece test almaktan vazgeciyorum :) 4 tane alsan 20 lira kız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?