2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Allahım nasıl bir topluluk olduk, birimiz gebelik testini parçalar, biri soğan kürlerinin çeşitlerini yazar... Bayılıyorum kızlar sizeeee

bu yolda herşey serbest...
bayldın sandım zaten ortadan bi kayboldun. ben bi eğitime gittim geldim hemencik

canımm ben de varımmmm BAT'ım 26 EYLÜL. hamiş olanların da gözü aydın hayırlı ugurlu olsun.çok mutlu oluyorum hamiş olanları duydukca Rabbim bizlere de nasip etsin inş. dua ile...

evet doğru diyosun belki de dün gece verya öbürsü gece oldu dolunay vardı yaa...

Bir sakin ol ,bende belli belirsiz görüyorum, belki yanıldık belki yanılmadık adet oldun mu? HAYIR, sakin ol test diyorsan onu yap yoksa gidip kan verirsin...
ya çok doğru söylüyosunn deli miyim neyim. varsa vardır yoksa da yoktur. yani elden bişey gelmez stres yapmanın da hiçbişeye yararı yok

canımm ben de varımmmm BAT'ım 26 EYLÜL. hamiş olanların da gözü aydın hayırlı ugurlu olsun.çok mutlu oluyorum hamiş olanları duydukca Rabbim bizlere de nasip etsin inş. dua ile...
yok bacım daha çok erken ne ettin.. ama bence de sen evde test bulundurma, ben artık test almaya giderken önce bi magazaya filen girip kendime bişiyler alıyom boylece test almaktan vazgeciyorum :) 4 tane alsan 20 lira kız..

BEn de gittim doktora asil o testte cikacak demişti bana bi rahatsizligin olup olmadigi ama ultrasonla da bakio yumurtaliklatim hakkında bilgi vermişti..inşallah testin temiz cikar

Benim göğüs ucu halkasında kabarcıklar oluştu nette bikaç yerde hamilelik belirtisi diye okudum ama ne kadar doğru bilmiyorum ilk defa başıma geliyo olabilirmi yaşayan varmı ?

bayldın sandım zaten ortadan bi kayboldun. ben bi eğitime gittim geldim hemencik
ya işin durumu belli olmuyor ki bir anda artıyor, elim iş yapıyo ama aklım burda oluyor, sakinleşince kemencecik giriyom buraya gene...

hehehehehhe tamam :)) ztn bidaha test almaya o eczaneye gitmiycem hamileysem gidicem amaaa

Benim göğüs ucu halkasında kabarcıklar oluştu nette bikaç yerde hamilelik belirtisi diye okudum ama ne kadar doğru bilmiyorum ilk defa başıma geliyo olabilirmi yaşayan varmı ?
bende hep var sende de belki önceden vardır yeni dikkatini çekmiştir..

yok bacım daha çok erken ne ettin.. ama bence de sen evde test bulundurma, ben artık test almaya giderken önce bi magazaya filen girip kendime bişiyler alıyom boylece test almaktan vazgeciyorum :) 4 tane alsan 20 lira kız..
Canımm valla çok güldüm yaa bu gidişle mağazaları zengin etcen sen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…