bişi yaptıgımız yok canım benim geyik yapıp kendimizi neselendiriyoruz, hepsini ne okumaya calsıyon sondan devam et gitsin, cok bişi kacırmazsın
İnşlh cnm yaa ama gün geçmeden test yapmak istemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye biraz daha bekleyeyimBence yarın sabah bir test yap çoğu hamile de göğüs belirtisi çok oluyor ama kısmet yinede hayırlısı olsun inş
Gerçekten miiii. Kendimi tutacam 14 üne kadarr inşallaahhhDaha var cnm üzülme sakın ilaç flnda kullanma en erken 14 üne test yap bence
Gülmüyoruz anam bekliyoruzHAHAHAHAHAHHAHA YAAAAAAA GÜLMEYİNNN
İnşlh cnm yaa ama gün geçmeden test yapmak istemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye biraz daha bekleyeyim
parçalamazsan olmuyo illa benim gibi parçalayıp söküp bakman lazım hahahahahaBu arada benim BAT 'a 2 gün kaldı dün akşam kan testi için hastanenin önüne kadar gittim ama arabadan inip test yaptırmaya cesaret edemedim. Eşim yarın akşam yaptırırız dedi...
Ben dayanamayacağım sanırım yarın sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum... Umarım ikinci çizgiyi görürüm parçalamadan da :))))) akşama da kan testi ile garantiye alırım...
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin...
İlk denememiz geçen aydı olmadı bu 2. Ayımız bakalım inşallah güzel dileklerin için çok saol testi pazar ilk idrarla düşünüyorum ama bakalımKaç aydır düşünüyorsunuz inş gelmiştir meleğim karar senin o zaman 12 eeylül sabahi yaparsın testini
Hoşgeldinn canım senin BAT a baya var canım üzülme o yüzden negatif çıkabilir
Benim bat 12 ama bende 14 eylülde yapmayı düşünüyorum sende tut kendini o zaman yap haberleşelimGerçekten miiii. Kendimi tutacam 14 üne kadarr inşallaahhh
Benim bat 12 ama bende 14 eylülde yapmayı düşünüyorum sende tut kendini o zaman yap haberleşelim
parçalamazsan olmuyo illa benim gibi parçalayıp söküp bakman lazım hahahahaha
evet evet burda zihnimizi boşaltıyoruz evde deHeyecandan kendimi bile kaybettim kan kan diye ya ! yapmayın ben yaşlıyım kalbime iner çocuğa kavuşamadan hakkın rahmetine kavuşurum, sözde kendime hakim olacaktım peh...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler ama lütfen belirti arayışına girmeyin boş yere hayale kapılıp üzülmeyin. Burada mutlu olup eğleniyoruz kafamızı boşaltıyoruz gülüp eğlenip mutluluk hormonu salgılıyoruz akşamda... anladınız işte konuşturmayın beni ...
en güzeli bekledikten sonra yapılması.. ama eğer bu sabrın varsa....İnşlh cnm yaa ama gün geçmeden test yapmak istemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye biraz daha bekleyeyim
Ewet aynen.. Sabırlıyım o konuda bekliycem :)en güzeli bekledikten sonra yapılması.. ama eğer bu sabrın varsa....
AMİN AMİN AMİN AMİN AMİNNNNNNNTOPİK DUASI
rabbim hiçbirimizi bu topikten ayırmasın...amin
rabbim bizi de birbirimizden ayırmasın....amin
rabbim bizim mutluluğumuzu daim kılsın...ahanda ezan okunuyooo haaa...
rabbim hepimizee sağlıklı bebişler nasip etsin...aminn.
rabbim anne olamayacaklarada sabırlar nasip etsin....amin
rabbim anne olup düşük yapanlarada güç kuvvet versin...amin
rabbim hepimizi korusun...amellerimizi kabul etsin...amin
rabbimm bütün anne adaylarına kolaylıklar nasip etsin...amin
rabbim anne olmaya çalışanlara ve kocalarınada güç kuvvet versin hemencecik bebişleri olsunn...aminnn
rabbim utandırmasın hiçbirimizi..amin
rabbim dualarımızı kabul etsin...amin..
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNTOPİK DUASI
rabbim hiçbirimizi bu topikten ayırmasın...amin
rabbim bizi de birbirimizden ayırmasın....amin
rabbim bizim mutluluğumuzu daim kılsın...ahanda ezan okunuyooo haaa...
rabbim hepimizee sağlıklı bebişler nasip etsin...aminn.
rabbim anne olamayacaklarada sabırlar nasip etsin....amin
rabbim anne olup düşük yapanlarada güç kuvvet versin...amin
rabbim hepimizi korusun...amellerimizi kabul etsin...amin
rabbimm bütün anne adaylarına kolaylıklar nasip etsin...amin
rabbim anne olmaya çalışanlara ve kocalarınada güç kuvvet versin hemencecik bebişleri olsunn...aminnn
rabbim utandırmasın hiçbirimizi..amin
rabbim dualarımızı kabul etsin...amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?