2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

bişi yaptıgımız yok canım benim geyik yapıp kendimizi neselendiriyoruz, hepsini ne okumaya calsıyon sondan devam et gitsin, cok bişi kacırmazsın

Aaaaaaaaaa olur mu sizin yazdığınız herşey benim için çok değerli, geyik bile olsa...
Eğlenmedim de değil hani... Olan biriken işlerime oldu...

parçalamazsan olmuyo illa benim gibi parçalayıp söküp bakman lazım hahahahaha

Heyecandan kendimi bile kaybettim kan kan diye ya ! yapmayın ben yaşlıyım kalbime iner çocuğa kavuşamadan hakkın rahmetine kavuşurum, sözde kendime hakim olacaktım peh...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler ama lütfen belirti arayışına girmeyin boş yere hayale kapılıp üzülmeyin. Burada mutlu olup eğleniyoruz kafamızı boşaltıyoruz gülüp eğlenip mutluluk hormonu salgılıyoruz akşamda... anladınız işte konuşturmayın beni ...

Kaç aydır düşünüyorsunuz inş gelmiştir meleğim karar senin o zaman 12 eeylül sabahi yaparsın testini
İlk denememiz geçen aydı olmadı bu 2. Ayımız bakalım inşallah güzel dileklerin için çok saol testi pazar ilk idrarla düşünüyorum ama bakalım

evet evet burda zihnimizi boşaltıyoruz evde de

ama eğlenceli oluyo beeee, bi de bir sürü bilgi öğreniyoruz bugün ben türk kahvesine başlıycam mesela...

TOPİK DUASI
rabbim hiçbirimizi bu topikten ayırmasın...amin
rabbim bizi de birbirimizden ayırmasın....amin
rabbim bizim mutluluğumuzu daim kılsın...ahanda ezan okunuyooo haaa...
rabbim hepimizee sağlıklı bebişler nasip etsin...aminn.
rabbim anne olamayacaklarada sabırlar nasip etsin....amin
rabbim anne olup düşük yapanlarada güç kuvvet versin...amin
rabbim hepimizi korusun...amellerimizi kabul etsin...amin
rabbimm bütün anne adaylarına kolaylıklar nasip etsin...amin
rabbim anne olmaya çalışanlara ve kocalarınada güç kuvvet versin hemencecik bebişleri olsunn...aminnn
rabbim utandırmasın hiçbirimizi..amin
rabbim dualarımızı kabul etsin...amin..

AMİN AMİN AMİN AMİN AMİNNNNNNN

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…