2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

yok bacım daha çok erken ne ettin.. ama bence de sen evde test bulundurma, ben artık test almaya giderken önce bi magazaya filen girip kendime bişiyler alıyom boylece test almaktan vazgeciyorum :) 4 tane alsan 20 lira kız..
anam ismimi o listede görmek istedim :) hamişlerin altında belki ugurlu gelirler. yok yok evde test. almıcam bu ay beklicem beklicem bana neeee beklicemmmmmovulasyon testi var bir sürü ondan denerim

YENİ BAT LİSTEMİZ
neciman..................Hamişşş
ftmecrnadnn...........Hamişşş
funda08..................Hamişşş
ilknur-02 ............Hamişşşşş
eliffss ....................Hamişşşşş
ml 66 ....................Hamişşşşş
atalay......................6 Eylül
balpeteek.................7 Eylül
persa33...................9 Eylül
yeşil zeytin..............9 Eylül
gul_can...................9 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
151113......................10 Eylül
Amanda29...............12 Eylül

longingg....................12 eylül
dududada................13 Eylül
010712......................14 Eylül
bylgpls ......................16 Eylül
okulum.....................17 Eylül
mavi2.......................18 Eylül
smyyali....................18 Eylül
hanife 55..................18-22 Eylül
Lapremature...........19 Eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
zehsel..........................22 eylül
smyyali....................26 eylül
Filluk............................27 eylül
ebrar09....................27 eylül
nixe59.....................27 Eylül
masal 2010.............27 Eylül
nomaliza................28 Eylül
yildiz deniz................29 eylül
BBD........................29 Eylül
Yelser......................29 Eylül
sendenbendenbizden...1 Ekim
guvennnnnnn..............2 Ekim
ilknur84.......................4 Ekim
eylulinko.......................4 Ekim
mhrap...........................5 Ekim
tzm...........................................?
selda89....................................?
Secido......................................?
miaselinam.............................?

Son düzenleme:
kızzzzzzzzzzz bnm basım kel mi, 27 eylul yaz bakım :)

Benim göğüs ucu halkasında kabarcıklar oluştu nette bikaç yerde hamilelik belirtisi diye okudum ama ne kadar doğru bilmiyorum ilk defa başıma geliyo olabilirmi yaşayan varmı ?
Canım benim göğüslerim çok acıyodu ama kabarcıklarda fazla bir değişikli olmadı sanki

Aynen benimde çok acıyo ve 15 gündür böyle normalde adete yakın başlardı
kendinizi dinlemeyi bi bırakırmısınız lutfen, psikolojik yalancı hamilelik diye bişi var. karnınız bilem şişer haberiniz olsaun. bi relax, kocanızlada bu kafayla ilişkiye giriyonuz olmuyo, iki fingirdeyin unutun kafadan gitsin bi o ama.
seviyom sizi unutun cıkarın kafanızdan bunları gercekten sonrası tehlikeli oluyor kızlar.

Aaa ben unutulmuşumm aşk olsunn yeni hamilelerr hayırlı olsun Allah bizlere ve burdaki tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Kızlar var yaaaa 15 Senelik eğitim hayatımda bu kadar sayfayı bir arada okumamıştım...
Şuur kaybı yaşıyorum resmen... Ben okudukça sayfalar çoğalıyor yarış atı gibi hissettim kendimi...
Vallahi Rabbim bizi akıl sağlığımızdan olmadan çocuk sahibi olmamızı nasip etsin...
Arkadaşlara cevap yazmayı çok arzuluyorum ama kime ne yazacağımı şaşırdım inanın...
Biraz durulun yahu... Çıldırmışsınız iyice
Hepinizi öpüyorum...

bişi yaptıgımız yok canım benim geyik yapıp kendimizi neselendiriyoruz, hepsini ne okumaya calsıyon sondan devam et gitsin, cok bişi kacırmazsın

Bu arada benim BAT 'a 2 gün kaldı dün akşam kan testi için hastanenin önüne kadar gittim ama arabadan inip test yaptırmaya cesaret edemedim. Eşim yarın akşam yaptırırız dedi...
Ben dayanamayacağım sanırım yarın sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum... Umarım ikinci çizgiyi görürüm parçalamadan da :))))) akşama da kan testi ile garantiye alırım...
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…