turk kahvesinide adamınkine mi suruyonuz noluyo yaaaaaaaaaaaaaevet evet burda zihnimizi boşaltıyoruz evde de
ama eğlenceli oluyo beeee, bi de bir sürü bilgi öğreniyoruz bugün ben türk kahvesine başlıycam mesela...
ben calısıyom o kadar iğne yaptım valla bosa gitmesineeeee kızlar kimler bu akşam çalışıyor bakalım.... çalışmayanı dövüyoruuzzzz , yok öle bedava topik... haydi meydana
turk kahvesinide adamınkine mi suruyonuz noluyo yaaaaaaaaaaaaa
sen bu durumdan muafsın bacım... sana oynaşmak da yasak, otur oturduğun yere 9 ay :) bırak şimdi kocişin düşünsün hihihibana yassahhhhhhhhhhhhhhhhh.........oyanasak olur muuu
algılamıyom algılama yitimi kaybettim ya, ben her gun duzenli içerim turk kahvesi neye yarıyo masal? bi anlatın ben bi fada gormedim daha, o arada bişeyi kacırmısım benayyyyy allahımmm kendine gelll...için fesat kızımmm...soğanı bize kahveyi adama geçirdinnn.....amacın neee
bende çalışacam bacım, durmak yok yola devam..ben calısıyom o kadar iğne yaptım valla bosa gitmesin
gülmekten öldüm bunaaaaaaturk kahvesinide adamınkine mi suruyonuz noluyo yaaaaaaaaaaaaa
birazdan cıkıcam şirketten kuaföre gitcem, sacımı kestircem az boyatcam guzel bir fon sonra eve, bi guzel suslencem kocamın karsına cıkıcam ya allah bismillah diyip girişicez bakalım. bu arada o jele baktım yok eczanede bu ay boyle gitsinde inşallah gerek kalmaz ama onumuzdeki ay deniycem.bende çalışacam bacım, durmak yok yola devam..
jel dediğin pressed mibirazdan cıkıcam şirketten kuaföre gitcem, sacımı kestircem az boyatcam guzel bir fon sonra eve, bi guzel suslencem kocamın karsına cıkıcam ya allah bismillah diyip girişicez bakalım. bu arada o jele baktım yok eczanede bu ay boyle gitsinde inşallah gerek kalmaz ama onumuzdeki ay deniycem.
sen sürr adama..yarın gel anlat nolduğunuubu turk kahvesini acıklıcakmısınız bana
kuzum brliktelikten 2 saat önce filen kocişine içiriyorsun, spermlere motor takıyormuş, hızlandırıyormuş..bu turk kahvesini acıklıcakmısınız bana
O kendine baksin hihhEczacı kadın bana acıyan gözlerle baktı
kafasını karıştırma kız, walla yapacak bu gidişle...sen sürr adama..yarın gel anlat nolduğunuu
Bu arada bi czgi bn de goruorumGörüyo musunuz???kalemin ucuna bakınn
bi de çirkin oluyorlar, bence bize özeniyorlar, koca bulamıyorlar hıhhO kendine baksin hihh
Yelser bn de cokNiye öyle diyosun filluk
Çok hafif bir çizgi var GİT KAN VER , hazır dövmek filan diye konu açmışken filluk ben seni döveceğimmmm...Sen hamile kalırsan ikinci eserim olacaksın sırayla herkese kızacağım
he yajel dediğin pressed mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?