- 6 Şubat 2007
- 428
- 18
- 318
ama yumurtlama günü bu ayın 5 indeydi yumurtlama bittikten sonra akıntı yoktu tekrar gelmeye başladı akıntımcanım 8 gün çok daha varmış bu yumurtlamadan kaynaklı gebelik olunca adetine 1 yada 2 gün kala akıntı çok gelir
yok yok gelmiycek Allahın izniyle... gelirlerse döveriz...kızlar bat yarın dualarınızı eksik etmeyin inşlh kırmızılar gelmez
inşallah cnm yaa bu ay umutlutyum gelmeyecek gibi görünüyo :)yok yok gelmiycek Allahın izniyle... gelirlerse döveriz...
anaaammmm benimde kesin bu yuzden işteeeee olmuyo.. sinirden mideme kramplar giiriyo hegun sonra neymiş... sakin bir hayat lazımmı gebelik için, nerdeeeeeeBenimde bi tanidigim vardi cok yogun calisiyodu,bebek icin de 5 sene ugrasmistilar doktor bi sorun yok diyodu.sonra isi birakti o ay hamile kaldi.ankadiki sitrestenmis...
Öyle bir hayat var mı ki?anaaammmm benimde kesin bu yuzden işteeeee olmuyo.. sinirden mideme kramplar giiriyo hegun sonra neymiş... sakin bir hayat lazımmı gebelik için, nerdeeeeee
Çok sağol canım doğru diyosunBozma moralini sabret. Son 1 haftadır iş yerimde öyle büyük sorunlar hakaretler ve zorluklar yaşıyorum ki gözümde yaş eksik olmuyor. Resmen ruhsal travma yaşıyorum. Gebe olmadığıma bile üzülemedim. Zaten gebelik olsa da bu stresle iyi olmazdı. Sabret canım Allah.a sığın. Hem eşinle olanlara katlanabilirsin. O kendini affettirir üzülme. Bize en çok moral lazım. Hem böyle zamanda kocaya küsülmez
Ben bugün doktora gideceğim tahlil filan yaptırmadım ama neden erken ve böyle garip şekilde oldu merak ediyorum açıkçası hala kasıklarımda ağrı oluyor ara ara başka birşey varmı yokmu bi baktırayım da bu ayli ümitler boşa çıkmasın en azından değilmi?Dayanamadım BAT zamanı 9 eylülde kan verdim. B-hcg negatif çıktı. Progesteron da folikuler döneme uyuyor, 0.7.ye düşmüş. Yani benim 2-3 günlük 5 gün erken gelen kanamam mens kanaması sanki. Kısacası bu ay olmadı. Belirtilerim de kalmadı. Zaten ilk kez denemiştik. Çalışmaya devam.3 ekime gözümü diktim. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Verecekse ruhen, bedenen ve zihinsel açıdan sağlıklı olanı ve en önemlisi hayırlı olanı versin.
günaydın canım, pek bi gelişme yok, benim bugün ovulasyon testinde ikinci tam çizgiyi yakalayacağım gün yani bugün ya da yarın yumoş günüm öle işte..Kızlarrr günaydın varmı yeni gelişmeler
Haberler iyi mi canmkızlar bat yarın dualarınızı eksik etmeyin inşlh kırmızılar gelmez
canım benim doktorumun tavsiyesi bu, ben yatagın basucuna takvim koydum her adet sonrası gunleri işaretliyorum ve o gunlerde oluyor. pazartesi oldu ise salı olmıcak carsamba olucak, hergun ilişkininde zararlı oldugunu soyluyor cunku spermlerin gelişip cogalması gerekiyormus. sperm tahili bile yaparken 3 gunluk perhiz veriyorlar dogru sonuc olmak için, bu sebeple gun asırı adet bitimi itibari ile işaretle tavvimine.sorması ayıp günaşırı 2 kez yapıp sonra 2 gün bekleyip yapsak olmaz mı. Biz çok yoğun çalışıyoruz da ... gün aşırı olmak zorunda ise malum günlerde ayda toplam kaç kez yapmak gerek?
iğneden kesin. ya bu igne 1 haftada falan atılmıyor vucuttan ya, atılması rahat 15 gunu buluyor. iğne olmasa bu sonuca gebelik denir. kısmet canım bidahaki aya inşallah ama yinede bekle bi reglini.Kızlar bu sabah ki bomba haberi ben vermek isterdim ama dün akşam kan testi yaptırdım Bhcg 4.55 çıktı
doktor öcü mü, niye gitmiyorsun, bak beni 20 kişi gordu rahat birde ben bayan doktorlardan hiç hazetmiyorum. rahat olun hersey saglık için.Yooğğğ ölürümde gitmem doktora.
masal dun dedimya evde bir kutu test var diye, akşam gittiğimde eşime anlatıyordun boyle boyle konustuklarımızı o da git yap bakalım catlşamısmı dedi. iğne oldugum için ben. yaptım kopkoyu cıktı muhtemelen benimkide bugun catlar. zaten bugunde sey gunumuz :)günaydın canım, pek bi gelişme yok, benim bugün ovulasyon testinde ikinci tam çizgiyi yakalayacağım gün yani bugün ya da yarın yumoş günüm öle işte..
dududada yı bekliyorum yeni bir test parçaladı mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?