2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Benimde bi tanidigim vardi cok yogun calisiyodu,bebek icin de 5 sene ugrasmistilar doktor bi sorun yok diyodu.sonra isi birakti o ay hamile kaldi.ankadiki sitrestenmis...
anaaammmm benimde kesin bu yuzden işteeeee olmuyo.. sinirden mideme kramplar giiriyo hegun sonra neymiş... sakin bir hayat lazımmı gebelik için, nerdeeeeee

Hehe orda bir koy var uzakta iste :)) millet diyo bi gelsin bizim sirkete.. bi de cok sanayi filennyok burada patron borusunu otturuyo

Çok sağol canım doğru diyosun

Ben bugün doktora gideceğim tahlil filan yaptırmadım ama neden erken ve böyle garip şekilde oldu merak ediyorum açıkçası hala kasıklarımda ağrı oluyor ara ara başka birşey varmı yokmu bi baktırayım da bu ayli ümitler boşa çıkmasın en azından değilmi?

Kızlarrr günaydın varmı yeni gelişmeler
günaydın canım, pek bi gelişme yok, benim bugün ovulasyon testinde ikinci tam çizgiyi yakalayacağım gün yani bugün ya da yarın yumoş günüm öle işte..

dududada yı bekliyorum yeni bir test parçaladı mı acaba?

Kızlar bu sabah ki bomba haberi ben vermek isterdim ama dün akşam kan testi yaptırdım Bhcg 4.55 çıktı

sorması ayıp günaşırı 2 kez yapıp sonra 2 gün bekleyip yapsak olmaz mı. Biz çok yoğun çalışıyoruz da ... gün aşırı olmak zorunda ise malum günlerde ayda toplam kaç kez yapmak gerek?
canım benim doktorumun tavsiyesi bu, ben yatagın basucuna takvim koydum her adet sonrası gunleri işaretliyorum ve o gunlerde oluyor. pazartesi oldu ise salı olmıcak carsamba olucak, hergun ilişkininde zararlı oldugunu soyluyor cunku spermlerin gelişip cogalması gerekiyormus. sperm tahili bile yaparken 3 gunluk perhiz veriyorlar dogru sonuc olmak için, bu sebeple gun asırı adet bitimi itibari ile işaretle tavvimine.

Kızlar bu sabah ki bomba haberi ben vermek isterdim ama dün akşam kan testi yaptırdım Bhcg 4.55 çıktı
iğneden kesin. ya bu igne 1 haftada falan atılmıyor vucuttan ya, atılması rahat 15 gunu buluyor. iğne olmasa bu sonuca gebelik denir. kısmet canım bidahaki aya inşallah ama yinede bekle bi reglini.

Kızlar şimdi ben normalde 6 sında adet oluyorum bu ay 9 unda oldu yumurtlama gününü nasıl hesaplıcam ya ? 6 sından mı 14 gün sayıcam

masal dun dedimya evde bir kutu test var diye, akşam gittiğimde eşime anlatıyordun boyle boyle konustuklarımızı o da git yap bakalım catlşamısmı dedi. iğne oldugum için ben. yaptım kopkoyu cıktı muhtemelen benimkide bugun catlar. zaten bugunde sey gunumuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…