Benim de ara ara içimden yanıyorum sankiates basıyo bana ya, ignenin etkisi olabilirmi gecen sefer boyle olmamıstım ya da anlamadım bilmiyorum, ovitrelle kullananlar boyle bir şikayetiniz var mı
canım 8 gün çok daha varmış bu yumurtlamadan kaynaklı gebelik olunca adetine 1 yada 2 gün kala akıntı çok gelirbenimde dün beyaz akıntım geldi çok değil.adetime 8 gün var gögüslerde ağrım da yok.karında yumurtlama gününden beri hep şişlik var umutlanmak da istemiyorum sonrası malum hayal kırıklığı
canım 8 gün çok daha varmış bu yumurtlamadan kaynaklı gebelik olunca adetine 1 yada 2 gün kala akıntı çok gelir
allah korusun kız pütürlü akıntı hafif enfeksiyonlarda olur canım kaç günde regl oluyonBenim reglime 5 gün var. İki gündür beyaz pütürlü akıntım var bi de sol tarafıma bişiler batıyo sanki. Bebiş olabilir mi yoksa Ölecek miyim
heee ölcen, deliye bak yaBenim reglime 5 gün var. İki gündür beyaz pütürlü akıntım var bi de sol tarafıma bişiler batıyo sanki. Bebiş olabilir mi yoksa Ölecek miyim
Canım kistin varsa soğan suyu iç mutlaka. Benim ilaçla geçmeyen kistim 10 günde soğan suyu vesilesi ile baya kuçülmüştü.bizim deneme süremizde kısıtlı. bende çikolata kisti var hemde 7 cm doktor 6 ay dedi. 3ü gitti sonra ameliyat herhalde onu da olmak istemiyorum çünkü tekrarlıyor. olmasam ayrı dert. düşünmemek elde değil.
oylede bir riski var bu iğnelerin o sebeple bnm doktorum sadece iki defa dedi. ve bu ikinci, daha yapmıcak. dahası artık asılama dedi. aman ne biliyim ben ya neye kime inanacagımızı sasırdık, bu kadar zor mu bir bebek sahibi olmak, Rabbim yardımcımız olsun. Allah ın vardır elbet bir bildigi ama sokaklarda ki cocukları goruncede isyan ediyorum, Rabbim sen bu ailelere bu melekleri veriyorsun onlar koklarken burunlarına degil gotlerine goturuyor, bizde cocuk cocuk diye delirirken nasip etmiorsun diyorum.
Rabbim affetsin ama artık bu eziyetde bitsin hakkaten.
Canım 2. gunde gidebilirsin. ben hormon testı yaptıracagım zaman doktorum 2-3-4. gunlerde olmalı. 2-3 olursa daha ıyı demıstı.Selam kızlar. Biraz önce adet oldum.neyse size sey soracaktım geçen aylarda doktor adetin 3. Günü tahlile cagarmisti. Ben yarın gitsem yani 2. Gün bir sorun olur mu.
Yumurtaların çok buyumuş inşallah çatlar ve guzel haberını alırız.Merhaba kızlar aylardır sessiz izleyici olarak takip ediyorum bugün dedim artık bende katılayım hep sessiz sessiz oku nereye kadar :)) 4 aydır korunmuyoruz bizde tüm testleri yaptırdık herşey normal bir sorun yok ama gelen giden de yok biraz prolaktin yüksek çıktı onun için ilaç kullandım bu ay da doktorum serephone verdi 5 gün sabah akşam içtim 14.günü tekrar çağırdı yumurtalar fazlaca büyümüş çoşmuşş benimkiler 38 mm 36 mm 33mm 31mm biri işe yarar dedi 21 mm bitanede küçük olmuş 14mm çatlatma iğnesi yapıldı şimdi bekliyoruz bakalım. 4 eylül de oldum çatlama iğnemi 18 eylülde ya kırmızılar gelir yada minik misafir..
canım ınsallah hamılesındır. ınsallah guzel haberın bır an once gelır onceden yasadıklarını unutturur.Dun idrarimda tortu vardi beyaz beyaz idrarda yaptim cok silik cikti kanda verdim deger 20 cikti hic unudum yok bide bende gec dollenme oluyo ins kimyasal degildr
Bana da öğleden sonra bir selam çaktı hemde kahverengi çamur gibi:)) aman napalım moralını yuksek tut. eylul olmaz ekım olur sıkma tatlı canını. bız moralımızı bozdukca eslerımızde etkılenıyor. spermlerı de etkılenır allah korusun. nese dolu olalım yavrucuklar neseyle yapılsın.sabahın ilk ışıklarında kırmızılar bana günaydın dedi kızlarr
Ins canim inscanım ınsallah hamılesındır. ınsallah guzel haberın bır an once gelır onceden yasadıklarını unutturur.
aynen öyle canım canımı sıkmamaya çalışıyorum bende . sende içini ferah tut bi güzellll bebişler inşallah hayırlı bir zamanda gelir.. böyle dua ediyorum ben . hayırlı bir zaman da .. zamanı ne zamansa o zaman sağlıkla doğsun bebişlerimiz. kısmet .Bana da öğleden sonra bir selam çaktı hemde kahverengi çamur gibi:)) aman napalım moralını yuksek tut. eylul olmaz ekım olur sıkma tatlı canını. bız moralımızı bozdukca eslerımızde etkılenıyor. spermlerı de etkılenır allah korusun. nese dolu olalım yavrucuklar neseyle yapılsın.
ovitrelle 68 tlAman Allah affetsin böyle isyan etme. Bizim şer gördüğümüz mutlaka hayır içeriyordur. Ya ben de 2 kezdir klomen kullanıyorum tabı ilkinden sonra ara vermek zorunda kalmıştım. Çünkü yumurtam çatlamamış, kiste dönüşmüştü. Sonra ilçasız takip yaptırdım yumurtam yine normal boyutlara ulaştı çatladı olmadı. Bu ay ise doktor klomen verdi kontrole gittiğimde 2 yumurta vardı biri çatlamıştı diğeri 27 mm di. Çatlatma iğnesine gerek yok dedi 24 saat içinde çatlar dedi. tabi tutturamadık bu ay da 2 yumurta gitti boşuna:) bugun adet oldum çok sancılı gecıyor. bana hep uyuz doktorlar denk geldi üstelik tavsiye uzerıne gittiğim dktorlar. bu ay tesadufen oyle kıme denk gelırse dıye gıttıgım doktoru sevdım. bu ay rahım fılmı cektırecem doktor erken dıyor ama aklıma takıldı bır kere. 1-2 ay içinde olmasa aşılama isticem. sıkılmaya basladım artık. bu arada bana 2 kezde pregnyl verdiler. ovitrelle daha mı ıyı acaba? bır de fıyatı ne?
allah korusun kız pütürlü akıntı hafif enfeksiyonlarda olur canım kaç günde regl oluyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?