2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

ates basıyo bana ya, ignenin etkisi olabilirmi gecen sefer boyle olmamıstım ya da anlamadım bilmiyorum, ovitrelle kullananlar boyle bir şikayetiniz var mı

benimde dün beyaz akıntım geldi çok değil.adetime 8 gün var gögüslerde ağrım da yok.karında yumurtlama gününden beri hep şişlik var umutlanmak da istemiyorum sonrası malum hayal kırıklığı
canım 8 gün çok daha varmış bu yumurtlamadan kaynaklı gebelik olunca adetine 1 yada 2 gün kala akıntı çok gelir

canım 8 gün çok daha varmış bu yumurtlamadan kaynaklı gebelik olunca adetine 1 yada 2 gün kala akıntı çok gelir

Benim reglime 5 gün var. İki gündür beyaz pütürlü akıntım var bi de sol tarafıma bişiler batıyo sanki. Bebiş olabilir mi yoksa Ölecek miyim

Benim reglime 5 gün var. İki gündür beyaz pütürlü akıntım var bi de sol tarafıma bişiler batıyo sanki. Bebiş olabilir mi yoksa Ölecek miyim
allah korusun kız pütürlü akıntı hafif enfeksiyonlarda olur canım kaç günde regl oluyon

kızlar, hepinize iyi akşamlar, bol hareketli geceler, dududada sende evine git adamı hasta etme, kocanada bu eve gelinecek de. masal sende kimseye caya kahveye gitme otur evinde. ben hepinzin yerine gezicem bugun ahahaha :)

bizim deneme süremizde kısıtlı. bende çikolata kisti var hemde 7 cm doktor 6 ay dedi. 3ü gitti sonra ameliyat herhalde onu da olmak istemiyorum çünkü tekrarlıyor. olmasam ayrı dert. düşünmemek elde değil.
Canım kistin varsa soğan suyu iç mutlaka. Benim ilaçla geçmeyen kistim 10 günde soğan suyu vesilesi ile baya kuçülmüştü.

Aman Allah affetsin böyle isyan etme. Bizim şer gördüğümüz mutlaka hayır içeriyordur. Ya ben de 2 kezdir klomen kullanıyorum tabı ilkinden sonra ara vermek zorunda kalmıştım. Çünkü yumurtam çatlamamış, kiste dönüşmüştü. Sonra ilçasız takip yaptırdım yumurtam yine normal boyutlara ulaştı çatladı olmadı. Bu ay ise doktor klomen verdi kontrole gittiğimde 2 yumurta vardı biri çatlamıştı diğeri 27 mm di. Çatlatma iğnesine gerek yok dedi 24 saat içinde çatlar dedi. tabi tutturamadık bu ay da 2 yumurta gitti boşuna:) bugun adet oldum çok sancılı gecıyor. bana hep uyuz doktorlar denk geldi üstelik tavsiye uzerıne gittiğim dktorlar. bu ay tesadufen oyle kıme denk gelırse dıye gıttıgım doktoru sevdım. bu ay rahım fılmı cektırecem doktor erken dıyor ama aklıma takıldı bır kere. 1-2 ay içinde olmasa aşılama isticem. sıkılmaya basladım artık. bu arada bana 2 kezde pregnyl verdiler. ovitrelle daha mı ıyı acaba? bır de fıyatı ne?

Selam kızlar. Biraz önce adet oldum.neyse size sey soracaktım geçen aylarda doktor adetin 3. Günü tahlile cagarmisti. Ben yarın gitsem yani 2. Gün bir sorun olur mu.
Canım 2. gunde gidebilirsin. ben hormon testı yaptıracagım zaman doktorum 2-3-4. gunlerde olmalı. 2-3 olursa daha ıyı demıstı.

Yumurtaların çok buyumuş inşallah çatlar ve guzel haberını alırız.

Dun idrarimda tortu vardi beyaz beyaz idrarda yaptim cok silik cikti kanda verdim deger 20 cikti hic unudum yok bide bende gec dollenme oluyo ins kimyasal degildr
canım ınsallah hamılesındır. ınsallah guzel haberın bır an once gelır onceden yasadıklarını unutturur.

sabahın ilk ışıklarında kırmızılar bana günaydın dedi kızlarr
Bana da öğleden sonra bir selam çaktı hemde kahverengi çamur gibi:)) aman napalım moralını yuksek tut. eylul olmaz ekım olur sıkma tatlı canını. bız moralımızı bozdukca eslerımızde etkılenıyor. spermlerı de etkılenır allah korusun. nese dolu olalım yavrucuklar neseyle yapılsın.

aynen öyle canım canımı sıkmamaya çalışıyorum bende . sende içini ferah tut bi güzellll bebişler inşallah hayırlı bir zamanda gelir.. böyle dua ediyorum ben . hayırlı bir zaman da .. zamanı ne zamansa o zaman sağlıkla doğsun bebişlerimiz. kısmet .

ovitrelle 68 tl

Selam bayanlar..dun uye oldum ben de ,daha onceden okuyodum basliklari yorumlari..ben de eylul de hamile kalmak istiyorum..insallahhh

bende ocak ayında düşük düşük yaptım maalesef... bu ayi bekliyorum hatta adet günüm geçti bi kaç güne test yapmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…